Wat laten we je allemaal zien: Hoe is het allemaal begonnen De activiteiten zoals: De kindermiddag en BBQ Sinterklaasmiddag Nieuwjaarsreceptie vastenavendoptocht.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Dag 4. Dag 4 “We zijn er bijna… we zijn er bijna, nog maar 1 nachtje onderweg”. Dag 4 van het dagboek Hallootjes allemaal, “We zijn er bijna… we zijn.
Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.
Maak een tentoonstelling
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
Het Bewonerscomit é van de Bevrijdingsbuur t. Het Bewonerscomit é van de Bevrijdingsbuur t Voor wij het ontstaan van het Comité aan U laten zien stellen.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
IJsselland abessijnen, -wild looks, gentle nature- Esmée’s eerste nestje Geboren 22 mei 2006 nest Esmee en Igor - 22 mei 2006 IJsselland abessijnen,
Symphorosa’s Melodies Leerlingenconcerten 1989, en 1994.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
O.B.S. De Brink 8M PowerPointpresentatie IKL. Hier zijn we al hard aan het werken.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
Makkelijk lezen voor volwassenen [Bedrijfsnaam]. Wat doen we?  We maken lezen aantrekkelijk.  We maken volwassenen actief met taal.  Dan wordt lezen.
Bezoek een sportief evenement:
Welkom op de pagina van groep 1-2C
Nelf-reis Portugal 7 t/m 9 december 2001 Een korte impressie van onze reis naar Lissabon met Nelf.
Prentenboek van: Pepijn en Sven
Samen op kamp Miniorenkamp Gezellige activiteiten en clubavonden Neusverven… …vlotvaren… …en nog veel meer leuke spellen!!
Op 22 september 2012 gingen 40 mensen met zichzelf de strijd aan. Zij fietsten van Brugge naar Charlois. Een tocht van 143 km. De jongste deelnemer was.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Terugblik op de Toermalijn
Hoera, Sinterklaas is weer in het land ! Zaterdag kwam hij aan in Almere Het was een feest !
Donderdag 24 november 2011 waren alle wijzers gerepareerd de volgende wijzer staat al buiten om weer op de toren geplaatst te worden de andere wijzers.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Glow.
Glow.
Welkom, welkom, Sinterklaas 1
Wormpje wordt wormpjesmoes
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Hij komt, hij komt…….. En daar is hij dan eindelijk! Sint en zijn Pieten komen aan op de Ammanschool in een heuse…..cabriolet!
And now this is Christmas. …..en in Brazilië schijnt de zon!!!
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Kom jij even mee kijken in de instapklas ?
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
DE KNIPOOG over.
BODDEMAN DOOR: LUCAS, LUKA, FLORIS, SARAH, LAURA EN LENA.
Module 2: Heelal Door: Annemarie Leunissen, Roxane Giuntoni, Sinduja Sivapathasundaralingam en Stan Knoops.
Het jungle feest.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
Verander je wereld 2 Samuel 11:1-2 Bij het aanbreken van het voorjaar, de tijd waarin koningen gewoonlijk ten strijde trekken, stuurde David opnieuw een.
Kikker en de stoelendans!
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Sinterklaas 2005 Vol ongeduld staat groot en klein te wachten op de helikopter van de sint.
Herinneringskamp Westerbork
Griezelparty. Er waren eens vier monsters, Lotte, Lois, Bart en Wouter. Ze gaven een leuk griezelfeest. Er was bloed als drinken en hersens als eten.
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Hoe zag het plaatsje Ootmarsum er in de oorlog uit? Wij probeerden hier achter te komen en dat is ons gelukt. Wij gaan jullie er over vertellen.  Dit.
De Bolster Sambeek - buitenruimte.nu - november 2014.
Natuur speurtocht Genesis 2:1 Opdracht:
Hé, wie zijn dat. Zijn dat Sinterklaas en Zwarte Piet. Nee, hoor
Jaarverslag Ouderraad Schooljaar
gemaakt door digibordonderbouw.nl
Transcript van de presentatie:

Wat laten we je allemaal zien: Hoe is het allemaal begonnen De activiteiten zoals: De kindermiddag en BBQ Sinterklaasmiddag Nieuwjaarsreceptie vastenavendoptocht Vaderdag-picknick En natuurlijk ook foto’s van het beginjaar tot dit jaar.

Hoe is het allemaal begonnen: Op een dag in mei werd er op Zuidsingel 22 een glas-in-lood-raam boven de voordeur geplaatst. Het was mooi weer en er kwamen steeds meer mensen kijken. Er kwamen stoelen en een drankje bij. Tot er een groepje zat, die spraken over een buurtvereniging en zo is het ontstaan. Een naam verzinnen was toen niet meer zo moeilijk

De kindermiddag en BBQ Met de kindermiddag en BBQ organiseren we voor de kinderen activiteiten met als afsluiting frietjes en voor de volwassenen organiseren we een BBQ.

Sinterklaasmiddag Met de sinterklaasmiddag komt sinterklaas weer een bezoek brengen. Zijn zwarte pieten ontbreken natuurlijk ook niet.

Nieuwjaarsreceptie Met de nieuwjaarsreceptie wens je iedereen een goed en gelukkig nieuwjaar en natuurlijk proosten we met champagne op het nieuwe jaar, en voor de kinderen is er dan natuurlijk kinderchampagne

vastenavendoptocht Met de vastenavendoptocht gaan we met z’n allen dweilend vanaf de hoek Zuidsingel - KoningWillemIstraat door de stad.En natuurlijk worden we begeleid door een band. Daarna gaan we dweilen in het café. Hier strijden we om de Loodjestrofee.

Vaderdag-picknick Met de vaderdag-picknick gaan we met z’n alle picknicken op de kijk in de pot. Dit is helaas maar een eenmalige activiteit geweest.