De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nelf-reis Portugal 7 t/m 9 december 2001 Een korte impressie van onze reis naar Lissabon met Nelf.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nelf-reis Portugal 7 t/m 9 december 2001 Een korte impressie van onze reis naar Lissabon met Nelf."— Transcript van de presentatie:

1

2 Nelf-reis Portugal 7 t/m 9 december 2001 Een korte impressie van onze reis naar Lissabon met Nelf

3 Lissabon Stadstour! Vrijdag begonnen we met een stadstour.We werden met trams vervoerd en kregen overal uitleg over de stad zelf! Het is een erg oude stad, zoals je op de foto’s ook zult zien.

4 Veel vervallen gebouwen!

5 Ook mooie gebouwen! Hier zie je een oud paleisje. Maar de functie alszodanig heeft het niet meer. Het steekt wel af tegen alle vervallen gebouwen.

6 De haven van Lissabon Hier zie je de haven van Lissabon. De oude vissershuisjes zijn nu allemaal omgebouwd tot café of restaurant!

7 Monument Haven! Dit monument stond symbool voor de handel die altijd gedreven werd vroeger in de haven van Lissabon. Zie ook het kleine bootje in de handen van het voorste beeld!

8 Roekoe!! Broer Gert kon het niet laten! Zeker geinspireerd door: alle duiven op de Dam!

9 Uitzicht! Dit was het uitzicht vanuit onze hotelkamer! Een kasteel welke we de vorige dag bezocht hadden!

10 De Jeepsafari! Hier gingen we met zijn allen een jeepsafari maken. Hiermee zijn we door heuvelachtige gebieden gekomen en zijn we naar het westelijkste puntje van Europa geweest: Cabo de Roca

11 Vervolg Jeepsafari… Deze jeepsafari was erg leuk om mee te maken. Alleen ‘s avonds zit je nog te schudden op je stoel! Maar het was de moeite waard!

12 Kerstfeest!?!?!? In een gekke bui hadden we de nacht ervoor besloten gezamelijk kerstavond te vieren, compleet met lootjes etc. Voor iedereen lag een pakje onder de boom en……….

13 Santa Claus???? De Kerstman was er ook nog. Toch leuk dat die man de moeite had genomen ons even te bezoeken!

14 Cascais & Estoril Op de laatste morgen zijn we de kustlijn nog langs gereden en hebben we de dorpjes Cascais en Estoril aangedaan. En wel onderweg even stoppen om dit mooie uitzicht te zien!

15 Zonsondergang! Als laatste nog even deze foto, omdat hij mooi aansluit op het einde van de reis. Deze is de dag ervoor genomen in de buurt van Cabo de Roca!

16 Einde De reis zat erop, maar we hebben besloten nog eens te gaan. We willen de groep die met ons mee was bedanken voor de gezellige reis. En Nelf voor de uitstekende organisatie! Gert, Tineke, Henk-Jan en Jackie van de Asser Glas & Verfhandel

17 Lissabon, Portugal, 7 tm 9 december 2001


Download ppt "Nelf-reis Portugal 7 t/m 9 december 2001 Een korte impressie van onze reis naar Lissabon met Nelf."

Verwante presentaties


Ads door Google