Belangrijke waarschuwing voor de echte mannen onder ons........ Er zitten vrouwelijke hormonen in JUPILER!!!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Pamela Anderson Met sex uispraken Muziek: Klein.
Advertisements

Plaatje vrienden op een bank
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Life in the universe.
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Vriendschap voor het leven
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
“Een reis naar Licht”.
Zo simpel is het : Bijgevolg : Wie te veel bier drinkt wordt zat,
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Het boek vs de film Life of Pi.
Beelden storm.
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
Beste IRC leden, Jullie brachten al jullie leveranciers op de hoogte van de adreswijziging van het IRC : 1 leverancier vergaten jullie echter, en daar.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
De mayonaisepot en de koffie
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Peter Strawson.
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
BONSAI Met Mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
De steenhouwer Bewerkt door Toon, Brent en Arto Niveau 6.
Woord van Leven November 2009.
Zomaar een kaartje.
Een kort verslag van een zeer geslaagd motorweekend Door M.V.Blits.
ZAND EN STEEN.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe een vlinder zijn lijf door de kleine opening.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Startzondag 13september 2009 Gezinsdienst
Startzondag 12 september 2010 “Vol van Hoop”
Pasen zondag 23 Maart 2008 Opgestaan Johannes 20: 1-18 Zij hadden uit de schrift nog niet begrepen dat Jezus uit de dood moest opstaan.
Conditioneel Compatibilisme
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
En inderdaad haar handen werden weer warm.
Dagboek van een vrouw.
Interpreteren van data
PANTOFFELS.
Harry Potter Studios.
Experience Design Opdracht 1 Advies voor Bionade
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
De legende van de partyhut
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
Ik hou er niet van om op dergelijke momenten te praten
Jezus roept de leerlingen
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Wat is de zin van het leven?
Wat is het heerlijk om een man te zijn!!
Dictee 6.2 succes.
Herinneringskamp Westerbork
ZAND EN STEEN.
Vanmiddag was m'n vrouw in de keuken bezig met het eten.
De Republiek der zeven verenigde nederlanden
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
BONSAI Mijn Leven….
Toon Hermans … lekkers ..
Stage: Basisschool de Klingerberg
BONSAI Met mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Apartamenta “Bouwvallia”
Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.
Het verhaal Casper Vermeeren. Hoofdstuk Er was eens Jan. En er was ook Mi. En de papa Tom, Ze woonden in een huis die je eigenlijk een krot kon noemen.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Transcript van de presentatie:

Belangrijke waarschuwing voor de echte mannen onder ons Er zitten vrouwelijke hormonen in JUPILER!!!

Afgelopen weekend zat ik met een paar maten in ons stamcafé wat te filosoferen. Op een gegeven ogenblik zei er iemand dat hij ergens gelezen had dat bier veel vrouwelijke hormonen bevat.

Nadat we er eerst eens flink om hadden gelachen, besloten we toch dat we deze stelling maar eens proefondervindelijk aan de werkelijkheid moesten toetsen. Vervolgens hebben we, uitsluitend en puur in het belang van de wetenschap natuurlijk, allen een stuk of 20 Jupilers gedronken.

Aan het eind van het experiment hadden we effectief bewezen dat bier vol vrouwelijke hormonen zit:

1. We waren allemaal dikker geworden.

1. We waren allemaal dikker geworden. 2. We hebben veel gepraat, zonder inhoudelijk eigenlijk iets te zeggen.

3. We konden niet meer fatsoenlijk autorijden, laat staan parkeren.

1. We waren allemaal dikker geworden. 2. We hebben veel gepraat, zonder inhoudelijk eigenlijk iets te zeggen. 3. We konden niet meer fatsoenlijk autorijden, laat staan parkeren. 4.We konden in de verste verte niet meer logisch denken.

1. We waren allemaal dikker geworden. 2. We hebben veel gepraat, zonder inhoudelijk eigenlijk iets te zeggen. 3. We konden niet meer fatsoenlijk autorijden, laat staan parkeren. 4.We konden in de verste verte niet meer logisch denken. 5.We konden onmogelijk toegeven dat we ongelijk hadden, zelfs niet wanneer dat overduidelijk het geval was.

1. We waren allemaal dikker geworden. 2. We hebben veel gepraat, zonder inhoudelijk eigenlijk iets te zeggen. 3. We konden niet meer fatsoenlijk autorijden, laat staan parkeren. 4.We konden in de verste verte niet meer logisch denken. 5.We konden onmogelijk toegeven dat we ongelijk hadden, zelfs niet wanneer dat overduidelijk het geval was. 6.Ieder van ons dacht dat hij het middelpunt was van het universum.

1. We waren allemaal dikker geworden. 2. We hebben veel gepraat, zonder inhoudelijk eigenlijk iets te zeggen. 3. We konden niet meer fatsoenlijk autorijden, laat staan parkeren. 4.We konden in de verste verte niet meer logisch denken. 5.We konden onmogelijk toegeven dat we ongelijk hadden, zelfs niet wanneer dat overduidelijk het geval was. 6.Ieder van ons dacht dat hij het middelpunt was van het universum. 7.We hadden hoofdpijn en totaal geen zin meer in sex.

1. We waren allemaal dikker geworden. 2. We hebben veel gepraat, zonder inhoudelijk eigenlijk iets te zeggen. 3. We konden niet meer fatsoenlijk autorijden, laat staan parkeren. 4.We konden in de verste verte niet meer logisch denken. 5.We konden onmogelijk toegeven dat we ongelijk hadden, zelfs niet wanneer dat overduidelijk het geval was. 6.Ieder van ons dacht dat hij het middelpunt was van het universum. 7.We hadden hoofdpijn en totaal geen zin meer in sex. 8.Onze emoties waren niet of nauwelijks beheersbaar.

1. We waren allemaal dikker geworden. 2. We hebben veel gepraat, zonder inhoudelijk eigenlijk iets te zeggen. 3. We konden niet meer fatsoenlijk autorijden, laat staan parkeren. 4.We konden in de verste verte niet meer logisch denken. 5.We konden onmogelijk toegeven dat we ongelijk hadden, zelfs niet wanneer dat overduidelijk het geval was. 6.Ieder van ons dacht dat hij het middelpunt was van het universum. 7.We hadden hoofdpijn en totaal geen zin meer in sex. 8.Onze emoties waren niet of nauwelijks beheersbaar. 9.We liepen voortdurend hand in hand of arm in arm, ter ondersteuning van elkaar.

1. We waren allemaal dikker geworden. 2. We hebben veel gepraat, zonder inhoudelijk eigenlijk iets te zeggen. 3. We konden niet meer fatsoenlijk autorijden, laat staan parkeren. 4.We konden in de verste verte niet meer logisch denken. 5.We konden onmogelijk toegeven dat we ongelijk hadden, zelfs niet wanneer dat overduidelijk het geval was. 6.Ieder van ons dacht dat hij het middelpunt was van het universum. 7.We hadden hoofdpijn en totaal geen zin meer in sex. 8.Onze emoties waren niet of nauwelijks beheersbaar. 9.We liepen voortdurend hand in hand of arm in arm, ter ondersteuning van elkaar. 10.We moesten om het kwartier naar het toilet en vaak allen tegelijk.

IN HET BELANG VAN DE WETENSCHAP TESTEN WE VOLGENDE WEEK OF DUVEL HETZELFDE EFFECT HEEFT.