Marielle Brouwer Groep 2 PDV, eindopdracht ICT, 14-12-2003 Marielle Brouwer Groep 2 PDV 14-12-2003.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sporten.
Advertisements

- Deel IV - De Sneeuwklokjes…. Met de eerste sneeuw van 2012 kwamen ook de eerste onderdelen van het carillon terug naar Heerlen.
Christophel Columbus.
Gemaakt door Odessa koorevaar
We zijn toch allemaal gelijk…
Vapro -D Month Year Givaudan.
Presentatie over vogels
Het Milieu op de Filippijnen
Naam: ciska en funda Presentatie over dalmatiers Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Pannenkoek huis Naam: ricardo Klas: 4a blauw Jaar: 4de jaars.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Door:Joost Alwin en Rogier
ANW, Thema 2; Heelal. Door: Wesley, Koen, Jorick en Daan.
Suriname Soraya van Lomwel.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
De Opleidingscentrale
Amber van Iddekinge, 10 maart Presentatie werkstuk.
‘Ik moet meer lezen met mijn ogen en minder met mijn hart.’
Het Leven /04/2017.
Palazzo Venezia Door: Wendy, Melissa, Hilke en Jens.
Webkwesties webquest.
DE PAPEGAAI.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Presentatie over paarden en ponys
Presentatie over Mechelse Herders
Dit is gemaakt door Yvian van Gestel uit groep 8a
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
1 Datastructuren Een informele inleiding tot Skiplists Onderwerp 13.
EMEG lijst: opdracht 10.
Enquête.
Vredig kerstfeest.
 .
MET DANK AAN COLLEGA’S IN DEN LANDE ! vee 2012
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Aardrijkskunde Thema 1 water
Hoofdstuk 4: Statistiek
Schoolproject in beeld
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Opnames Cup of Tilburg EMEG-lijst deel 7. Op zoek naar de succesfactor Ik was benieuwd wat de succesfactoren zijn van Cup of Tilburg. Hiervoor ben ik.
Herinneringskamp Westerbork
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Pim Glenn Leonie Babette Jenell
Ondernemen moet je doen
 Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!
Uitje schoenwinkel. Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger.
Van Engel, Minke en Helen
Uitje kinderfysio. Jan Ik heb geleerd dat wiebelen goed is voor je benen.
Slc. Hoe gaat het ?? 4.5 Opdracht: Mijn studievaardigheden Planning: kwartaal 2 Inleveren via: Inleverknop van module SLC via Voor deze opdracht.
Ik mocht voor plannex een opdracht over de merel doen. Ik vond het gelijk leuk. Maar het was wel moeilijk.
Puberen Je gaat alsmaar meer dingen uitproberen, van laat thuis komen, naar het bombarderen/smijten met knuffelberen Nu is dat wel wat overdreven, maar.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Hoe maak je een werkstuk? Begin op tijd!!. Kies een leuk onderwerp  Denk aan een hobby, sport, beroep, stad of onderwerp uit een van de lesboeken van.
Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze.
Hoeveel boterhammen eet elke klas per dag?
Transcript van de presentatie:

Marielle Brouwer Groep 2 PDV, eindopdracht ICT, Marielle Brouwer Groep 2 PDV

Marielle Brouwer Groep 2 PDV, eindopdracht ICT, Inleiding Gegevens over productie en verbruik Relevante achtergrond informatie Conclusies Bronvermelding Eigen ervaring

Marielle Brouwer Groep 2 PDV, eindopdracht ICT, Inleiding We hebben als opdracht gekregen van verschillende landen enkele gegevens over een bepaald diersoort te vinden en daarna deze gegevens te verwerken. Als diersoort heb ik paarden gekozen. Ik heb de volgende landen hiervoor gekozen: - Australië - Costa Rica - Italie - Morocco - Turkije - Canada

Marielle Brouwer Groep 2 PDV, eindopdracht ICT, Gegevens over productie Onder de productie verstaan we hoeveel paarden er per jaar worden gefokt voor de slacht en hoeveel er uiteindelijk na de dood bij de slacht belanden. Country gemiddeld Australia Costa Rica Italy Morocco Turkey Canada

Marielle Brouwer Groep 2 PDV, eindopdracht ICT, Gegevens over het verbruik Het verbruik is het aantal paarden dat geslacht wordt. Country gemiddeld Australia ,75 Costa Rica ,5 Italy ,75 Morocco Turkey Canada

Marielle Brouwer Groep 2 PDV, eindopdracht ICT, Relevante achtergrond informatie Het transport van slachtpaarden over lange afstand is de laatste 20 jaar aanzienlijk afgenomen. Het transport is vaak erg slecht georganiseerd en de dieren lijden er erg onder. De dierenbescherming probeert hier van alles tegen te doen, maar in de praktijk blijkt het dat het leed gewoon door gaat.

Marielle Brouwer Groep 2 PDV, eindopdracht ICT, Verhoudingen consumptie 2001

Marielle Brouwer Groep 2 PDV, eindopdracht ICT, Conclusies Het blijkt dat er in Italië de meeste paarden geïmporteerd worden, terwijl de consumptie vergeleken met de andere landen toch niet zo erg hoog ligt. Costa Rica valt heel erg op met de relatief grote getallen bij de consumptie. Daar wordt kennelijk nog vrij veel paardenvlees gegeten Je moet letten op inwoneraantal. De verschillen tussen de landen zijn soms best wel groot en binnen de landen kan het in de tijd ook erg wisselen.

Marielle Brouwer Groep 2 PDV, eindopdracht ICT, Bronvermelding De gegevens die ik voor de tabellen en grafieken heb gebruikt komen van: De gegevens voor de relevante achtergrond informatie komen van: Witboek_VeeTransport.pdf

Marielle Brouwer Groep 2 PDV, eindopdracht ICT, Eigen ervaring met deze opdracht Ik vond het wel een leuke opdracht om te doen, maar het was af en toe wel erg lastig. Van het onderdeel Excel heb ik er weer nieuwe onbekende functies bijgeleerd en ook voor het worddocument heb ik enkele dingen geleerd. Ik heb er wel veel tijd aan besteed en het wilde niet altijd even goed lukken, maar ik heb er veel van opgestoken. Later ging het al een stuk beter en begon ik het allemaal te snappen. Ik vond het dus wel erg leerzaam en interessant om te doen.

Marielle Brouwer Groep 2 PDV, eindopdracht ICT, Door: Mariëlle Brouwer