Hallo alle leerlingen van de Bernadetteschool, om jullie vraag te beantwoorden hebben wij alle groepen van de Nassy brouwerschool geinterviewd. En de meeste.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doe jij ook mee? de samenleving dat ben jij,
Advertisements

De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Hoera, ik mag vandaag weer naar school!. niet alle kinderen in de wereld mogen/kunnen naar school.
DoeMeeDienst Groeigroepen 15 september 2013 Thema: Leven door de Geest.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Opvoeding.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Ik (Super Opa) wil graag meer uit het leven halen Daarom heb ik een besluit genomen maandag 7 juli :24:3 9.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Kerstmis.
Glamping Door Eline Hintzen.
Het Trouwfeest.
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Sint-Michielsdag 25 september 2013.
Welkom op de pagina van groep 1-2C
Samenstelling : RD. Marie en Martha, twee “senior”- weduwen, zijn aan de praat.
De dag uit het leven van Mayibungi Hallo! Mijn naam is Mayibungi. Ik ben 12 jaar en woon samen met mijn ouders, mijn tante, mijn twee broers en mijn kleine.
Wensen Van het 6de leerjaar.
Sint Pieter.
De Wiskunde B-Dag 2002.
We vieren moederdag. 6 januari is het driekoningenfeest.Dan mogen wij ons verkleden en van huis tot huis gaan zingen.
Zeeklas Kim en Aurélie..
Wij gaan op reis met ……… Lot.
Samenvatting Learning Circle
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Feesten in andere culturen
Het kleurenfeest Door Jolien en Clio Niveau 7.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Wat is het eigenlijk? Welke bedoeling zit erachter? Waarom is dit belangrijk voor mij? Wat, hoe, wanneer, wie en vragen!
Bij ons op school vieren we ook carnaval, maar niet zo groots als bij jullie. De kinderen mogen verkleed op school komen. We maken er wel een heel gezellig.
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Van groep 1 tot 8 Door: Sanne.
‘De palmboom’ buurtgericht kinderdagverblijf
Donna en haar vader en moeder zijn op het strand toen kwam ze een meisje en jongetje tegen. Hoe heetten jullie. Birthe en Rodenchill. Zullen we gaan zwemen?
De dag uit het leven van Jugat Hallo, ik ben Jugat, ik ben 10 jaar. Ik woon in Maulipadar, dat is een dorp in het zuiden van India.
Hoofdtooien Voor de Kennedyschool moesten wij onderzoeken waarvan de hoofdtooi is gemaakt, wie hem draagt en verschillende hoofdtooien bespreken. Aan deze.
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
Wij lopen mee met Walk4Water! Sponsorloop: 10 km Vrijdag 22 maart Middelharnis.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Onze fijne AULA Welkom!! Dinsdag 14 oktober 2014 Op naar
Het kleurenbeest.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
HOF VAN EDEN Adam en Eva.
OVER ONS KIJKEN Geef kansarmen een kans Luk Vermeulen.
H ALLO WIJ ZIJN L ISA EN N YAH En wij gaan ons lievelings boek voor stellen.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Vierde zondag van de veertigdagentijd zondag 15 maart 2015 Laetare ‘verheug u’ Psalm 23 De Heer is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. Johannes 6:
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Ervaringen van kinderen in woorden vangen
GAST OP AARDE In ons gevecht Voor Mijn en Dijn Gepaard met Leed en Pijn.
Het eerste lied: Psalm 25: 1, 2 Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Voorganger: ds. J.F. Harmanny te Hoek We lezen: Spreuken 1: 1 - 7,
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
Van stal naar bord Ik maak een werkstuk voor plannex het gaat over het dier dat eerst op de boerderij lekker in het hooi graasde maar nu op je bord licht.
Nieuwjaarsborrel Zaterdag 2 januari uur GKV Middelburg – Kruiskerk KliK presenteert: Van harte welkom! KliK?? Zie kerkblad.
INTERVIEW. Hallo, Ik ben juf Isabelle. Ik geef les in het 1 ste leerjaar van de Sint-Stevensschool.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
48 HET RECEPTHet recept leert je hoe je iets lekkers moet koken. In een kookboek vind je veel recepten. Zaaien Verhaal.
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
Vrouwen hebben altijd het laatste woord !!!!
ELKAAR (VER)DRAGEN Witte Donderdag. Het Laatste Avondmaal.
Onderzoek Generatie 2020 De leerkrachten van Deinze kregen eind vorig schooljaar voor het eerst te horen dat er een groot onderzoek zou zijn in Deinze.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
Hallo.
Grammatica zinsdelen Redekundig ontleden.
Semantisatieverhaal: Mijn buurman is tijdens de carnaval, dat betekent in de tijd van de carnaval, een echte prins. Nee, niet de broer van onze koning.
Transcript van de presentatie:

Hallo alle leerlingen van de Bernadetteschool, om jullie vraag te beantwoorden hebben wij alle groepen van de Nassy brouwerschool geinterviewd. En de meeste leerlingen bij ons op school vinden de Carnavals en Phagwa viering het leukst. Deze vraag is beantwoord door Kimberley, Deante, Suman en Sharde en Umesh Carnaval en Phagwaviering

Carnavalsviering De carnavalsviering wordt door de juffen van de school georganiseerd. Tijdens deze viering mogen wij verkleed komen in een eigen creatie of we mogen een kopen. De viering begint met een optocht in de buurt van de school Er gaat ook een prijs naar de beste creatie dat wil zeggen: het leukste eigen gemaakte kledingstuk. Er is elk jaar ook een talenten show, we mogen dan onze eigen zang of dans presenteren De twee laatste uren van de dag is er dan een snoep pauze waar er heel lekkere hapjes worden verkocht en een grote springkussen. Kimberley kranten meisje

carnavalsviering Umesh kwam als man uit India. Ik trok van iedereen uit de familie iets aan. Een hoed van opa, sjaal vam mama en een broek van mij.

Phagwa viering Tijdens de Phagwaviering herdenken de hindoestanen, die het Hindoe geloof beleiden de overwinning van het goede op het kwade. Zij maken er een echt feest van en koken heerlijke kerrie maaltijden. Ook strooien ze verschillende kleuren poeder en water op elkaar. Op school mogen wij 1 dag voor de Phagwa viering. Een uur op school phagwa vieren. We mogen alleen verschillende kleuren poeder gebruiken. Op school vinden we het heel prettig, wanneer we elkaar met verschillene kleuren poeder mogen bestrooien We hadden geen foto’s van de viering van dit jaar,we hebben phagwa dit jaar op 19 maart gevierd