Interactieve versie mbv DSB

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het maken van presentaties voor op de computer.
Advertisements

Het schrijven van een practicum verslag
Ruimte voor recreatie en toerisme in Brugge
Meten met de multimeter
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Loading... START.  Overleef door op de weg te blijven: probeer naar het donkergroene vak te gaan met je muis.  Als je het groene vak hebt gehaald dan.
Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen.
Rooster Generator Voor Huisarts Posten
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Lesgeven en begeleiden
ShortcutKeys Door het Start-menu scrollen of web- en adressen intypen kost altijd veel tijd. Daarom is er nu ShortcutKeys: Snel programma’s opstarten.
Collectief portfolio groep 3
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 7 – Gilden.
Interactieve versie mbv DSB
Interactieve versie mbv DSB
Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 8 – Quiz.
Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 4 – Bloei van steden.
Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 5 – Stedelingen.
Samengestelde woorden
In het eerste scherm altijd de gemixte versie (luisteren) én een karaoke-versie (zingen) in een eenvoudig te bedienen player. Extra partijen en korte speelstukjes.
Instructie leerling- activatiecode
tafel van 1 tafel van 1 x 1 = 1 x 1 = 1 2 x 1 = 2 3 x 1 = 3 4 x 1 = 4
Handleiding ClassDojo
Les 1 - ICT in het Onderwijs Digitale didactiek - K. De Schuyteneer en B. Bastiaensen.
Deltion College Engels A1 Lezen [Edu/002] thema: Headlines can-do : kan het onderwerp vaststellen van korte berichten in een krant © Anne Beeker Alle rechten.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
Welkom bij het eerste huwelijksbureau op het net !! In deze presentatie is het mogelijk om de vrouw te vinden die vanaf nu uw dagen zal kleuren. Contactbureau.
Praktische handleiding voor De digitale community op Part-up.
Optica met de TI-nspire Cathy Baars Martinuscollege.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)
Uitleg  In dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzamelt door vragen goed te beantwoorden.  In ronde 2, 3 en 4 staat er ook een.
Trimester 2. Hfdst 1: e-Presentatie, master! e-Presentatie Met de hulp van Powerpoint gaan we leren hoe we een elektronische presentatie kan maken.
Inleidinginleiding | handleiding | verantwoording thema | beeldmateriaalhandleidingverantwoording themabeeldmateriaal Groep 6Groep 6 | Groep 7 | Groep.
Invullen van de tevredenheidspeiling door leerlingen via het Ouderportaal (uitleg aan de ouders)
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
Brainstormen in het ixperium Les over goede onderzoeksvragen.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
Uitleg  In dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzamelt door vragen goed te beantwoorden.  In ronde 2, 3 en 4 staat er ook een.
Naam: 1 Vul je naam in. Beantwoord zo snel mogelijk de vragen. Kijk aan het einde hoeveel je er goed had. Druk op knop om te beginnen!!
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Printen bij de UM en bestellen van gedrukte readers en blokboeken
How to use a Imac.
Les 4 havo Leesvaardigheistraining;
Spreekbeurt in groep 8 Hoe pak je het aan?.
Training: Mijn netwerk
Instructie Deze presentatie geeft, samen met de demo van het Strategisch Ontwikkelingsplan, leidinggevenden een goed beeld van de verschillende stappen.
De scriptie Sommige studenten schrijven het in 2 tot 3 maanden, anderen doen er een jaar of meer over… Factoren: Motivatie Plan van aanpak Begeleiding.
Elke Dag Samen een Beetje Beter.
Wat is internet? Vandaag gaan we ontdekken wat internet is? Hoe vaak zijn de leerlingen online? Welk apparaat gebruiken ze? Stel ze eens wat vragen en.
Onderhouden met Werktuigen en machines
Wat is internet? Vandaag gaan we ontdekken wat internet is? Hoe vaak zijn de leerlingen online? Welk apparaat gebruiken ze? Stel ze eens wat vragen en.
Werktuigen voor grondbewerking en grondverzet
Instructie geven en uitvoeren
Titel Quiz Deze quiz heeft 4 onderwerpen met elk 4 vragen. Er zijn dus in totaal 16 vragen. Je moet de vragen per thema op volgorde beantwoorden. Je begint.
Toepassingen van ICT aardrijkskunde Hallo allemaal,
Onderzoekend leren Wat gebeurt er in een onderzoekend-leren-klas?
Om de PowerPoint te starten:
Titel van trainingspresentatie
Tarief berekenen LG41 IBS 1.3 – les 3.
GROEPSPLAN groep 3 t/m 8.
Om de PowerPoint te starten:
tafel van 1 tafel van 1 x 1 = 1 x 1 = 1 2 x 1 = 2 3 x 1 = 3 4 x 1 = 4
tafel van 1 tafel van 1 x 1 = 1 x 1 = 1 2 x 1 = 2 3 x 1 = 3 4 x 1 = 4
Welkom bij de tutorial Copy to all
Transcript van de presentatie:

Interactieve versie mbv DSB Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 3 – Kastelen

Beschrijving inhoud De leerlingen zullen met behulp van de tijdmachine terugreizen naar de vroege middeleeuwen. Ze zullen na afloop van de les weten waarom kastelen zijn gebouwd.

Onderwerp 3 Om de lessen op een goede manier te kunnen voorbereiden zijn sheets van de les in deze powerpoint gezet. De pagina´s die hier voorkomen zullen ook in de te geven les worden getoond.

Commentaar bij deze pagina: klik op de button ´interactieve instructie´ om in het overzicht terecht te komen. Commentaar bij deze pagina: klik op de knop ‘interactieve instructie’ om verder te gaan.

Commentaar bij deze pagina: klik op het plaatje ´3. Kastelen´ om onderwerp 3 te activeren.

Commentaar bij deze pagina: Een vraag van Jaap. Als op ‘>>’ wordt gedrukt dan kom je terecht bij de woordspin

Commentaar bij deze pagina: Invullen met stift, probeer ook keuzes van leerlingen te achterhalen.

Commentaar bij deze pagina: Net als de vorige woordspin deze ook met stift invullen, opslaan is ook hier niet nodig.

Commentaar bij deze pagina: Op deze pagina de verwachting/kennis noteren van wat leerlingen weten van kastelen. Deze pagina moet worden opgeslagen. Na de 3 filmpjes moet deze pagina worden geevalueerd.

Commentaar bij deze pagina: Klik op het plaatje om door te gaan.

Commentaar bij deze pagina: Druk op de knop ‘aan’.

Commentaar bij deze pagina: Druk op het tijdsvak van de vroege middeleeuwen (de helm).

Commentaar bij deze pagina: Druk op het groene rondje aan de rechterkant om naar de tijd te reizen.

Commentaar bij deze pagina: Van de kastelen hebben we al een verwachting genoteerd. Vanaf hier hoeft er niets meer genoteerd te worden. Vragen beantwoorden of korte discussie naar aanleiding van een filmpje mag altijd.

Commentaar bij deze pagina: Zodra deze pagina verschijnt dan de eerder opgeslagen pagina laden en evalueren. Hierna begint voor de leerlingen de verwerking. Ze maken dan het doeblad.

Commentaar bij deze pagina: Na de verwerking en korte bespreking van het doeblad een korte quiz over de lesinhoud. Discussie bij de antwoorden is wenselijk.

Commentaar bij deze pagina: De quiz bestaat weer uit enkele vragen. Een fout antwoord levert een rood scherm op en dan moeten de leerlingen het nogmaals overdoen.

Commentaar bij deze pagina: Na enkele vragen komt dit scherm ervoor. De les is afgelopen. De pagina gaat automatisch naar enkele seconden naar het overzicht toe.

EINDE PRESENTATIE