De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Om de PowerPoint te starten:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Om de PowerPoint te starten:"— Transcript van de presentatie:

1 Om de PowerPoint te starten:
Klik op de knop ‘Levelwerk-individueel’. Het startscherm opent. Om de PowerPoint te starten: Druk op de toets F5 (van uw toetsenbord)

2 Voer in: naam - groep – level – blok Laat de leerling ‘Info voor de leerling’ lezen. Het Level-werkboekje is verdeeld in 3 stappen: Stap 1: Planning Stap 2: Uitvoering Stap 3: Evaluatie Informatie voor de leerkracht en leerling vindt u door op de lange knoppen te klikken.

3 Begint de leerling met een
blok uit Levelwerk, dan wordt er m.b.v. het Planblad (zie volgende dia) een planning gemaakt: in welke week doe ik wat? Vervolgens wordt beschreven op welke dag van de week met Levelwerk wordt gewerkt.

4 Een voorbeeld van een Planblad. Hier wordt gedurende een periode van 8 à 9 weken mee gewerkt (vanaf een vakantie tot een volgende vakantie).

5 Noteer de datum. Vul vervolgens de Level-opdrachten in (zie Levelmap). Ingevulde vakken kleuren blauw.

6 Op welke dag van de week werk ik in Levelwerk? Noteer dit in de 1e kolom Optioneel: 1. Vul digitaal in of het werk af is 2. Noteer de tijd wanneer er met Levelwerk gewerkt wordt.

7 Na de planning volgt stap 2:
de uitvoering. Voor vragen / opmerkingen zijn de logbladen Taal / Lezen, Rekenen, Allerlei. Om de vorderingen bij te houden wordt blad 2b ingevuld.

8 Dit is het Logblad Taal / Lezen
Zo is er ook een logblad voor Rekenen en één voor Allerlei Noteer de titel van het (werk)boek of de opdracht. Een opmerking of vraag voor de leerkracht? Noteer eerst de datum. Vragen / opmerkingen noteert de leerling in het betreffende vak. De leerkracht heeft de mogelijkheid te antwoorden in het laatste vak. De breedte van de kolom past zich automatisch aan. Nieuwe regel: druk op de knoppen Alt+Enter van uw toetsenbord.

9 Vorderingen kan de leerling
zelf bijhouden op blad 2b. De vakjes waar notities genoteerd worden kleuren blauw.

10 Is de leerling klaar met het
blok van Levelwerk, dan volgt stap 3. Voor de leerling is er een evaluatieblad. En voor de leerkracht is er een evaluatieblad.

11 Het evaluatieblad voor de
leerling. Het blad wijst zich vanzelf. De kolommen waar opmerkingen genoteerd worden kleuren blauw.

12 Het evaluatieblad voor de
leerkracht. De leerkracht vinkt de vakjes aan die van toepassing zijn. Wanneer leerkracht en leerling hun evaluatieblad hebben ingevuld volgt een gesprek. Vervolgens kan besloten worden met een volgend Levelblok te starten.


Download ppt "Om de PowerPoint te starten:"

Verwante presentaties


Ads door Google