De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klik Op de VOLGENDE knop om naar de volgende dia te gaan Klik Op de VORIGE knop om naar de volgende dia te gaan Druk op ESC om de presentatie af te.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klik Op de VOLGENDE knop om naar de volgende dia te gaan Klik Op de VORIGE knop om naar de volgende dia te gaan Druk op ESC om de presentatie af te."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Klik Op de VOLGENDE knop om naar de volgende dia te gaan Klik Op de VORIGE knop om naar de volgende dia te gaan Druk op ESC om de presentatie af te sluiten Veel plezier!

4 Trek met liniaal en potlood steeds hetzelfde aantal streepjes verder en kleur hem in zo krijg je mooie sterren, ruiten of hele andere vormen.

5

6

7 Maak een kwart van 10X10 vakjes. Trek telkens de juiste lijn. Lukt het niet pak dan een hulp blaadje Lukt het dan nog niet vraag het dan aan vooruit!! Die legt het je dan uit.

8 De code staat steeds links onder in

9 Hallo wij zijn de cirkelaliens van de planeet Cirkelcol. We zijn heel sterk. We kunnen wel 20 kilo dragen!!! Onze planeet is alleen maar gemaakt van cirkels. Iedereen is een cirkel of gemaakt van cirkels

10 Ik kan verschijnselen ! KUN JIJ DAT OOK?! Ik sta in drijf zand! Doe jij dat ook?! Ik ben een cirkel alien ik ben helemaal van cirkels! WxoqheqexbqqpqqzzlzxxerxxbezxmnexxiqbzjnWxoqheqexbqqpqqzzlzxxerxxbezxmnexxiqbzjn WxoqheqexbqqpqqzzlzxxerxxbezxmnexxiqbzjnWxoqheqexbqqpqqzzlzxxerxxbezxmnexxiqbzjn

11 Cirkel-Uurtje Leuk voor jong en oud Werk bladen Job, Isabelle, Niek, Jelle Powerpoint Isabelle, Niek, Jelle, Job Met dank aan Juf Francien & Juf Marjolein I.S.M. Rhea, Sophie, Lucas


Download ppt "Klik Op de VOLGENDE knop om naar de volgende dia te gaan Klik Op de VORIGE knop om naar de volgende dia te gaan Druk op ESC om de presentatie af te."

Verwante presentaties


Ads door Google