Bastille ( gestileerd als BΔSTILLE ) zijn een Engels rock band opgericht in Londen in 2010. Ze begon als een solo project van singer- songwriter Dan Smith,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn boekbespreking gaat over: Ver voorbij het Diepe Woud.
Advertisements

De eerste Kiwanisclub werd op 21 januari 1915 opgericht in Detroit. Waar en wanneer werd de tweede club opgericht? A. Indianapolis, Indiana, VS, op 23.
Persmap wielerkoers Belgisch kampioenschap voor boeren en boerinnen
Familie de Koning Dien en Theo Hein, Ine en Gitte
DE gebeurtenissen quiz
Revolutie in Amerika 4.2.
Historische helden Edward Jenner werd geboren in 1749 in Engeland. Als kind hield Edward al van wetenschap en natuur. Hij bracht uren door aan de oevers.
Jari Mulder Project 8 Gitaren Waarom?
Bill Haley (echte naam: William John Clifton Haley) (Harlingen Park (Michigan) 6 juli 1925 – Harlingen (Texas), 9 februari 1981) was een Amerikaanse Rock-’n.
Kerstmis.
De Musical KONING DER KONINGEN. INLEIDING De musical Koning der Koningen is een musical waarin ik heb meegedaan. Ik speelde mee in de begeleidingsband.
10, 11 en 12 juni 2005 Organisatie: Narrenklub vzw Klik om verder te gaan.
Next page The Shadows was een instrumentale muziekgroep, actief vanaf de jaren '50 tot begin deze eeuw. Als band legden ze de basis voor de klassieke.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
De activiteiten – Scouting 100 jaar!
Lenny Kravitz. By Ernst Stam..
The Moon is Big Rats on Rafts. Recensie over het album Recensie niet verkeerd, kwam overeen met eigen mening. Ik kon de band alleen van naam, niet van.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
Adolphe sax Door Zoë.
AANVRAAGFORMULIEREN VAN A TOT Z Brugge, 12 november 2009.
1 © GfK 2013 | Supermarktkengetallen | December 2013 GFK SUPERMARKTKENGETALLEN ‘Wat is de omzet van de supermarkten op weekniveau?’ ‘Hoe ontwikkelt het.
Het Heiligdom en 1844 De 2300 Avonden en Morgens
De Nieuwe SEXGEIN.NL Kalender 2002
Diversen in hedendaagse muziek. TURF Fragment In de tijd van Tv en Internet kunnen ook ‘gewone’ mensen een gooi doen naar de sterrenstatus. In America’s.
Charlotte Lambrechts 6 de leerjaar Mater Dei Centrum Schooljaar
Muziekproject vijfde leerjaar Schooljaar Michiel Bonte.
Muziekproject vijfde leerjaar Schooljaar Marie Wittevrongel
Muziekproject vijfde leerjaar Schooljaar Michiel Debaene
Muziekproject vijfde leerjaar Schooljaar Bertine Coudron.
Brandstofclausule April 2011 Elektriciteit 7 februari 2013.
Breng dank aan de Eeuwige
Bezoek Musicfrom.nl Breng de advertenties rondom in kaart.
CHANTEL McGREGOR SUGAR BOY & THE SINNERS JAN DE BRUIJN & RALPH DE JONGH Gebouw T in Bergen op Zoom, uur Tickets: voorverkoop €12,50 op
Happy New Year!!! Het bestuur wil jullie van harte welkom heten op onze nieuwjaarsreceptie! We wensen iedereen een fantastisch en sportief 2015!
Waar gaat mijn spreekbeurt over?
Diddl en zijn door: Susanne vriendjes.
De grote Pontaix Pop Quiz. Ronde 1 In deze ronde krijgen de deelnemers ieder 2 vragen die elk 1 punt opleveren.
Robert Wadlow ( ) Robert Wadlow, geboren op 22 februari 1918 in Alton, Illinois, Verenigde Staten, woog.
Woordenschat groep 5 Thema 2 Les 1
Mr. Probz Rapper & Singer -Songwriter Gemaakt door Noha.
Begrafenis Margaret Thatcher Beveiligingsprocedure bij begrafenisstoet Coralie Gilissen & Kim Thys CAR.
Buddy Holly – Rave On 1:49 Buddy Holly – Listen To Me 2:26 Buddy Holly – Because I Love You 2:40 Buddy Holly – Oh Boy ! 2:05 ProCorSoft
Inhoudsopgave Inleiding Waar komt motown vandaan? Wat is Motown?
The Jacks Recensies Voor het branchevak Music heb ik ervoor gekozen om te reageren op recensies van the Jacks. Dit doe ik als onderdeel van mijn EMEG-lijst.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Gemaakt door: Laura Deckers Mentor: MR. Van Velsen Klas: 3KC
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
Gemaakt door: Thomas Mineur Klas: IT15AMO1B
ERASMUS PROJECT Sint-Hendrik 8 december PROJECT PARTNERS 1. ENGELAND 2. SPANJE 3. ITALIË 4. POLEN 5. ROEMENIË 6. GRIEKENLAND 7. BELGIË.
De zanger van de Britse popband Queen, Freddie Mercury, overlijdt op 24 november 1991 aan de gevolgen van AIDS. Freddie.
INHOUD De bandleden Bandgeschiedenis Album Opname studio.
Van tijd tot tijd Woordenschat.
Dag allemaal ik ga mijn spreekbeurt houden over de zangeres Alexis Jordan. – Ze is geboren op 7 april 1992 – Ze woont in de Verenigde- Staten – Haar echte.
Gemaakt door Nouk en Lotte
Pruiken en revoluties 3.2 Revolutie in Frankrijk
Michael Jackson De King of Pop
Pruiken en revoluties 4.3 Revolutie in Frankrijk
Gemaakt door Nouk en Lotte
The Shadows The Shadows Next page.
MAKING A BAND.
? Wie is dat? Ik weet het niet.  Ik VRAAG het.
Heel erg ziek en laatste optreden.
Brasserie De Stoof bestaat nu iets meer dan een jaar… en het was een jaar met heel wat uitdagingen. Wat velen misschien niet beseffen is dat een zaak openen.
<Naam bijeenkomst>
Presentatie gemaakt door: Alida
Transcript van de presentatie:

Bastille ( gestileerd als BΔSTILLE ) zijn een Engels rock band opgericht in Londen in Ze begon als een solo project van singer- songwriter Dan Smith, die later besloten om een ​​ band te vormen. De vier - stuk bestaat uit leden Daniel Smith, Chris Wood, William Farquarson en Kyle Simmons. De naam van de band is afgeleid van Bastille Day - een evenement gevierd op Daniel Smith 's verjaardag, 14 juli.

In december 2010, EMI Music aangekondigd dat ze Bastille een platencontract bij Virgin Records had aangeboden. Hun debuutsingle, " Overspoeld " werd vervolgens uitgebracht in april Hun tweede single, " Bad Blood " - die dezelfde titel als de band's eerste studioalbum deelt, volgde in augustus 2012, en behaalde matige succes in het Verenigd Koninkrijk, in kaart brengen op nummer negentig. Het derde spoor te worden genomen van Bad Blood, getiteld " gebreken ", werd de groep eerst naar de charts in te voeren in de Top 40, debuteert op nummer eenentwintig.

ALL THIS BAD BLOOD OF THE NIGHT EP Things We Lost In The Fire Haunt EP Pompeii Flaws EP Bad Blood EP Overjoyed Laura Palmer EP

Daniel Campbell Smith (geboren 14 juli 1986) - lead vocals, keyboards, percussie, producent. Kyle Jonathan Simmons (geboren op 5 februari 1988) - keyboards, percussie, bas, backing vocals. William Farquarson (geboren 22 september 1983) - bas, keyboards, akoestische gitaar, backing vocals. Chris "Woody" Wood (geboren op 6 juli 1985) - drums, backing vocals.

De Britse muzikant Dan Smith is het muzikale brein achter Bastille. Zijn muziek zweeft ergens tussen indie en pop met een donker randje en een vleugje r&b en elektronica. Opwindend, fris en veelbelovend.