Tim Versluijs Leerdoelen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
….een blik achter de schermen van “BedenkTV”
Advertisements

Samen werken aan inzetbaarheid en mobiliteit 1. Grote veranderingen • Jeugdzorg heeft te maken met grote veranderingen: • Transitie • Gemeenten worden.
SportMinistry. AIA, de kerk en sport  Kerken willen graag relevant zijn en in hun wijk getuigen van Jezus, maar hoe doe je dat?  AIA: sport als taal.
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
Workshop ter voorbereiding van de 2 e Beursvloer IJmond Noord 15 november 2012.
Vervolgbijeenkomst 2 Procesfasering bij Leren Leren.
> Volgende week krijgen jullie het eindcijfer > Beoordeling uitsluitend door opdrachtgever > Voor begin pitch: lever in pitchdocument en reflectie (met.
Sollicitatiegesprek.
Kennis maken met Opbrengstgericht werken
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Hoe doe je dat? Actief Zendingswerk
Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf
SAMEN AAN ZET Opbrengstgericht werken voor docenten.
“Projectmanagement in het hoger onderwijs”
Workshop Onderzoeksvaardigheden
Addie Stehouwer substituut ombudsman
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
Naam: Tim Klijn Klas: MBI M1 Datum:
Hoe een juiste onderzoeksvraag opstellen?
Doelstellingen formuleren
Welkom bij workshop IV Hoe zorg ik voor voldoende opdrachtgevers?
R EDACTIONEEL SCHRIJVEN L ES 5. Globale indeling les 5 5 minutenKlassikale terugkoppeling naar vorige les + lesindeling komende les bespreken 15 minutenKlassikale.
Korte introductie tot het principe
Het werken met portfolio
Coachen Maandag 14 juni 2006.
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Pass’t Montessorionderwijs ?
Een prestatie… is een open opdracht wordt gedaan door twee personen hoort bij een vakgebied is bedoeld om precies dát te leren wat je graag wilt weten.
SLC periode 2 Week 1 Evaluatie
CanDo Coaching.
Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin
Differentiatie in het geschiedenisonderwijs
CE / IBL Slb Jaar 1, les 2 (1.4).
Les 4 – Kan ik meer met media?. Inhoud van de les Invullen werkblad Wedstrijd: de ‘Media challenge’ Presentatie plannen Beoordeling Invullen van de mediacompetenties.
Elobase Kerntaak 2, Hoog Omgevingsanalyse
Visie & Strategie.
Leerdoelen SMART maken
Plannen Doelen.
Presenteren en communiceren
VOORBEREIDING BEROEPS PRAKTIJKVORMING SCHOOLJAAR
Onze doelen en visie in beeld
#kennisdelen | #samenwerken | #durftevragen
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Week 7 Jacqueline Koopmans Docentenkamer PH 01.12
Studieloopbaancoaching Kwartaal 2 week 1
De rode draad in opleiden binnen AAOS
Slc kwartaal 3. programma Hoe is het gegaan Verwachtingen Tips and tricks Opdrachten slc.
Studieloopbaancoaching 1 kwartaal 2
Plan voor uitvoering. Gebruik je boek Begin bij 8.4 de innovatiecyclus Stap 1 is eigenlijk het onderzoek wat je al gedaan hebt Je begint je ontwerp met.
Slc. Hoe gaat het ?? 4.5 Opdracht: Mijn studievaardigheden Planning: kwartaal 2 Inleveren via: Inleverknop van module SLC via Voor deze opdracht.
Profilering Design MBO. “Ik ben op aarde om een omgeving vol liefde te creëren, met passie te leven en mijn meest opwindende dromen waar te maken”
De nieuwe studente krijgen in hun opleiding te maken met keuzedelen. Hoe ziet het keuzeproces van de student eruit? Wat zijn belangrijke momenten in het.
FOCUS IN ACQUISITIE Welkom bij de workshop Presentatie: Herma Wichman specialist in een heldere focus en strategie.
Bijeenkomst 3.  Welkom en vragen  Terugblik thema  Doelen  Verwerken van het huiswerk  Leerdoelen formuleren  Taxonomie van Bloom  Huiswerk.
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
Informatieavond 2 e klas 20 augustus Hartelijk welkom Mentorklas 2A1.
Copyright 2008 – Morningstar Systems – All rights reserved 1.
WELKOM Tweede jaars OGP6 Onderzoek Bijeenkomst
1. 2 “Ik sprak laatst met een voorzitter van een hockeyclub bij ons in de regio, die een prachtig plan had ontwikkeld voor het werven van vrijwilligers.
Educatie & voorlichting Communicatie & Didactiek
Welkom bij het leernetwerk Ouderen in het Vizier!
Aan het werk! Een les over vacatures, beroepsvaardigheden en
Toelichting bij ''Backward designing'' uit de kennisbank
KWT.
Onderwijsmaterialen module: “Ontwerp je eigen eHealthapp.”
Plexuz Leer effectief! RU Onderwijsdag 2018 Donderdag 1 februari 2018
Doelen, verlangens, behoeftes en drijfveren
Transcript van de presentatie:

Tim Versluijs Leerdoelen

Leerdoel 1 (pillar) Het kunnen bepalen welke communicatiemiddelen en daarbij behorende tijdsplanning binnen een communicatieplan/marketingplan/….. het beste ingezet kunnen worden.   Specifiek: Ik wil aan mensen uit kunnen leggen en overtuigen van de keuzes die ik heb gemaakt binnen een communicatieplan/marketingplan/…. Meetbaar: Aan het eind van dit kwartaal wil ik een communicatieplan presenteren waarin middelen en tijdsplanning uitgelicht worden en deze met een voldoende beoordeeld worden. Acceptabel: Ik wil graag feedback ontvangen als het niet goed gaat. Realistisch: Het communicatieplan, met daarin de communicatiemiddelen en tijdsplanning verweven wil ik binnen afhebben en presenteren. Tijdsgebonden: Aan het einde van dit kwartaal ( 8-11-10) Inspirerend: Ik wil een communicatieplan schrijven om trots op te zijn. Eigen controle: Ik wil duidelijk feedback krijgen van mijn docente, zodat ik hier eventueel mee aan de slag kan.

Leerdoel 2 (pillar) Mezelf op een goede manier online kunnen presenteren aan het bedrijfsleven Specifiek: Ik wil een online portfolio opzetten waar potentiële werkgevers mijn werk op een gemakkelijke manier kunnen bekijken. Meetbaar: Ik wil een potfolio waarvan minimaal 50% van mijn klas vind dat het goed is Acceptabel: Ik wil een portfolio opzetten wat door mijzelf bij te houden en te veranderen is Realistisch: De komende tijd wil ik eventueel samen met klasgenoten, die ervoor hebben geleerd het potfolio opzetten. Tijdsgebonden: Het portfolio wil ik online hebben staan als ik start met afstuderen. Inspirerend: Ik wil een potfolio maken, waar ik zelf trots op ben Eigen controle: Ik wil zelf het portfolio op gaan stellen, binnen de gestelde tijd, zonnodig met hulp

Leerdoel 1 (afstuderen) Leerdoel 1: Het leren wanneer wat voor soort plan in te zetten bij welke situatie. (communicatieplan of marketingplan etc) Resultaat: Dat ik na de analyse van een (communicatie)probleem kan vaststellen aan welk soort plan er behoefte is om geschreven te worden, zodat het probleem opgelost kan worden. Realisatie: Mijn oudere studieboeken opnieuw lezen, het analyseren van bestaande plannen (cases) Benodigdheden: tips van klasgenoten over relevante boeken, websites, guru’s Wat levert het mij op: Betere kennis, meer zelfverzekerdheid, een stapje voor op de rest, snelheid.

Leerdoel 2 (afstuderen) Leerdoel 2: Het voor ogen hebben en kunnen uitleggen wat voor functie ik na mijn studie wil bekleden. Resultaat: Het direct voor ogen hebben op welke functie ik wil studeren, het uit kunnen stippelen van een pad naar deze functie toe. Realisatie: Het bekijken van vacatures, bekijken van websites van bedrijven binnen de branche, praten met mensen die dergelijke functies bekleden, het bekijken van interviews. Benodigdheden: klasgenoten die links sturen van bedrijven, overzichten, interessante mensen om te volgen op bijvoorbeeld twitter. Wat levert het mij op: Een goede baan, waar ik het naar mijn zin zal hebben!

Mijn vraag aan de groep Deel!!! Hulp bij opmaken portfolio!!!