Hoefware Automatisering paardenhouderijen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom.
Advertisements

- Administratie - Analyse - Actie -
Druk op een toets om verder te gaan
Presentatie programma Access applicatie kopersbegeleiding
AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
Digitaal factureren/Digipoort Enschede
De kracht van CTB ICT Bouw BV
Collect – iT Credit Management Software
C21 processor Managemen tsysteem UA-connect. UA-connect: wat is het en wat is het voordeel? •Compleet geïntegreerd managementpakket met alle verplichte.
Software voor Productie / Boekhouding / Facturatie / Magazijnbeheer
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
NEWCASH 2007 PRESENTATIE Versie 2007.R3 PRESENTATIE © 2007 NEWTRONICS AUOTMATISERING MEER INFO: Hét complete kassa.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
Zaterdag 5 juli 2014 O3D 2009 Sturen op cijfers door Carla Melchior.
Internet boekhouden in de praktijk Kennismaken met Noordzij Online.
Start de gehele presentatie
Rijschool planning en administratie software
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is.
EDC ervaringen op de werkvloer – fase I/IIa
Mailoplossingen voor het onderwijs
01 van 06 Portal4U Loe Hameleers Twan Saleming Klanten: Wat kost dat artikel? Wanneer wordt geleverd? Die werkt hier niet meer.. Die factuur ken ik niet.
PreSoft [dashboard]. Om een goed beeld te krijgen van de organisatie performance kiezen steeds meer managers voor een overzichtelijk management dashboard.
De kracht van MySolution
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES ? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Beheer uw chemicaliën op school op overzichtelijke en verantwoorde wijze Chemicaliënmanager.
Presentatie CRM Ayoub Boufous Yusuf Cetinkaya
De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software.
De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Osiris Presentatie Klantenmiddag UCI, 13 januari 2011 Thomas Dessing, Dienst Studentenzaken - Radboud Universiteit Nijmegen.
ELEKTRONISCHE FACTUUR
De kracht van HBSoftware
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van Verito Verito is een partner die met u meedenkt en met u meegroeit naar de toekomst. Samenwerking en partnership staat bij Verito hoog in.
Informatisering en automatisering
Web Intake Systeem een uniek gemeentelijk project.
IAED Christie Dreessen Lid sinds 2003 Gecertificeerd sinds 2006.
Student Advantage SLBdiensten & APS IT-diensten Charles Stork
Hallo ik ben Henk Wassen Een ervaren Kwaliteit en Arbo-functionaris.
Voor het registreren en beheren van uw les- en pensionklanten
Duurzaam besparen Voor het MKB bedrijf. Verbeter de dienstverlening, verlaag de kosten Verlichtingskosten – 58% Laagste prijs garantie op gas & elektra.
Recordkeeping - in 7 stappen naar een digitaal archief
Gemeente Ede Bedrijfsvoering Wmo 14 januari 2015.
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
Houd uw winkel in de hand met. Strategie Wat heeft u in de hand? Uw inkopen (u koopt alleen in wat nodig is) Uw verkopen (u rekent snel en efficiënt.
Stap 2 Investeringsbegroting
Van harte welkom!. Financiële administratie 22 januari 2015 Leon te Brake.
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
P. van der Terp DienstverleningPlus. 2 Agenda Historisch perspectief Ingreep Overgangsjaar 2007 Historische kosten Vergelijking kosten Filenet.
Administratie ‘Wat is administratie?’. Wat is administratie? “Administreren is vastleggen, op papier of elektronisch, wat er in jouw onderneming gebeurd.
De WKR in de zorg: zorg voor belastingvoordeel Datum:6 juni 2014 Door:Martijn Thissen – Commercieel Manager.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
Boekhouding E-captain Welke voordeel biedt E-captain Internet Boekhouden? - Geen installatie, geen onderhoud, altijd de laatste versie. (nooit meer software.
Efficiënte controle van uw Payroll proces Om de controle van de salarisverwerking inclusief de opvolgende processen (betalingen, loonaangifte en journalisering)
Juridische aspecten van een webshop
INSTRUCTIE SPELER VOLG SYSTEEM SDCP
OGH APEX dag 2012 Toeters en bellen met APEX
Training statistiek NEN-689
Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid
Transcript van de presentatie:

Hoefware Automatisering paardenhouderijen Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, (foto)kopie of op welke andere wijze ook, zonder voorafgaande toestemming van Hoefware. No part of this publication may be reproduced in any form by print, (photo)print or any other means without written permission by Hoefware.

Wat is een registratiesysteem? Vastleggen van (elektronische) informatie in een centraal systeem met als doel dat je een paardenhouderij efficiënter en sneller kunt laten werken. Dus i.p.v. Vastleggen op papier het in de computer vastleggen waarbij gebruik wordt gemaakt van een programma (registratepakket) om gegevens in vast te leggen

Redenen automatisering Verbetering van de efficiëntie Kostenreductie Tijdsbesparing Verhoging van de effectiviteit Verhoging van de accuratesse Verhoging van de betrouwbaarheid Verbetering van de communicatie Klantenbinding

Voordelen registratiesysteem? Stuurinformatie (snel) inzicht krijgen in bedrijfsvoering. Centraal bijhouden (alle informatie bij elkaar) (historische) Overzichten Up-to-date en Compleetheid Snel kunnen terugvinden van informatie Informatie direct beschikbaar Opslagcapaciteit (weinig kastruimte) Uniformiteit Communicatie Kunnen plannen Toekomst.........is elektronisch (Snel) inzicht krijgen in bedrijfsvoering Je ziet gelijk wat je hebt, hoe het bedrijf er op bepaalde vlakken voorstaat. Niet eerst alles verzamelen en rekenen Je kunt op allerlei manieren zoeken naar informatie Centraal bijhouden Niet overal wat, maar centraal in een programma Up-to-date en Compleetheid Op papier kan het e.e.a. Verouderen, Denk maar aan een lijst met paarden die te koop staan die bij meerdere personen aanwezig is. Hoe weet je nu of een paard nu nog wel of niet beschikbaar is? Opslagcapaciteit Geen kasten meer met papieren Alles in de computer of op CD-ROM Communicatie Snel kunnen communiceren omdat je over alle informatie beschikt. IS het paard gekeurd, welke vader, etc. Ook informatie voor derden, bijv accountant. Wat is de dierenartshistorie Kunnen plannen - Wanneer moet het paard naar de hoefsmid, enting, etc. Toekomst.........is electronisch - In vorige sheet, aanleveren van gegevens.

Omgevingsfactoren Paarden- houderij Collega’s / Concurrenten leveranciers Klanten Paarden- houderij (bijv. Accountant) Overig Dienstverlening (hoefsmid, Dierenarts, etc.) Als paardenhouder heb je met allerlei partijen te maken die je van informatie wilt voorzien. Deze informatie moet ergens beschikbaar zijn. Voorbeelden: Klanteninformatie (adressenbestand) Dierenartshistorie Mestwet Financiele gegevens (kosten en opbrengsten) Bestellingen Contracten Facturaren Salarisbetalingen Etc. wet- en regelgeving

Wat registreren als paardenhouderij? “alle informatie” van het paard Verzorging en training Administratie (facturen, bestellingen, betalingen, ontvangsten, BTW....) Vergunningen en wetgevingen Contracten en subsidies Verzekeringen Agenda en planningen Klanten, leveranciers, eigenaren Dierenartsen, hoefsmeden Kengetallen om te kunnen sturen “alle informatie” van het paard naam, ras, leeftijd, keuring, etc. Verzorging en training voerschema, hoefsmid, enten, dierenarts. Training, als je paarden van anderen op stal hebt, willen die weten hoe het gaat met de training Dat is dan makkelijk als je het op papier hebt, staat professioneel is duidelijk Administratie (facturen, bestellingen, betalingen, ontvangsten, BTW....) Spreekt voor zich Vergunningen en wetgevingen Waar moet ik allemaal rekening mee houden Contracten en subsidies Met eigenaars, klanten. Vastleggen in het systeem, behorende bij een paard. welke informatie hebben ze nodig voor het verkrijgen van subsidie Verzekeringen Aanspraklijkheid, etc. Agenda en planningen Waneer zijn er wedstrijden Wanneer naar de hoefsmid, enten, etc. Klanten, leveranciers, eigenaren Adresenbestand Afspraken Dierenartsen, hoefsmeden Wat hebben ze gedaan Medicijnen Kengetallen om te kunnen sturen Hoeveel klanten, paarden Kosten en opbrengsten

Voorbeeld van het registratiesysteem

Algemene informatie van het pakket Gebruikersvriendelijk Volledig Ontwikkeling i.s.m. bekende paardenhouderijen Eenmalige (centrale) vastlegging van gegevens Compatible met MS Office (Excel, Word) Werkt op een standaard PC (met MS Access) Voorzien van duidelijke overzichten Betaalbaar

Inhoud registratiesysteem Hoefware Paarden, ruim 50 kenmerken van het paard vast te leggen en waarover informatie kan worden gegeven d.m.w. rapporten Handel; o.a. selectie paarden, verkoopinfo Fokkerij; o.a. merrie- en hengstinformatie, schema’s Training; o.a. (training)schema’s, beoordeling, wedstrijdinfo Verzorging; o.a. hoefsmid, ontwormen, enten, dierenarts, voerschema, planningen, ehbo Administratie; o.a. klanten, kosten- overzichten, activa, facturatie Administratie Fokkerij Handel Training Verzorging

Op de volgende pagina’s zijn enkele schermen uit het programma weergegeven om een indruk te krijgen

Detailinformatie per paard Meer details over paard d.m.v. tabs, gesorteerd per informatie

Stamboom

Hoefsmid - invoer

Hoefsmid - planning

Alle informatie te exporteren naar Excel of Word

Hoefware Automatiseerder paardenhouderij sinds 2001 Ruime ervaring in automatisering en paardenhouderijen Persoonlijke aanpak Installatie op locatie Instructie / opleidingen Laatste ontwikkelingen in pakket opgenomen Ontwikkeling i.s.m. bekende paardenhouderijen Eigen wensen in het pakket mogelijk

Bedankt voor uw aandacht

Automatisering paardenhouderijen Hoefware Automatisering paardenhouderijen 06-18176596 – info@hoefware.nl