Beheers uw Arbeidsmarktcommunicatie Snel & Gemakkelijk

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij vertegenwoordigen SLIDEPLAYER.NL
Advertisements

The customer centric software company
Welke bronnen zitten in Academia? •Dagelijkse upload van Journaal en actualiteitenprogramma’s •Documentaires •Programma’s publieke omroepen •Historisch.
Wegwijs op het platform. ALGEMENE INSTRUCTIES EN MENU • Via de rood gemarkeerde teksten kunt u verdere keuzes maken • Kies één van onderstaande onderwerpen.
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
Training voor beheerders
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Livy BV Randstad BM Almere Introductie Livy Professional De online oplossing voor professionele woning transacties.
T.R.O. doelstelling Doelstelling ?.
SamenVeilig.net Het effectieve groepsbeveiligingssysteem van BySpy.
Samenwerking UnieKo – Randstad
Strategische vernieuwing door propositieontwikkeling
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
BELANGRIJK: √ Om de presentatie correct weer te geven, gelieve enkel gebruik te maken van muisklikken aub.!! √ Op verschillende dia’s ziet u “klik hier”
Jobmarketing 2.0 Langenberg Advies in Verandering Vacaturepodium Match4U 13 februari 2014.
F&J webcreation even voorstellen… we willen graag met u in gesprek, dus…
Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.
Multatuli in SPBS Het fictiedossier uitgewerkt in SPBS.
Easy Bis Bestuursdienst Informatie Systeem Van agendapunt tot besluit Met automatische internet publicatie.
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
SOCIAL MEDIA EN DE BESTUURDER 2 oktober Wildeman #VvG2012
Welzijn Eindhoven, PeuterPlaza, Dynamo, Speelpark de Splinter, Adviespunt Discriminatie Zuidoost Brabant, Vrijwilligerspunt en DommelRegio zijn onderdeel.
D.I.S. Distributie Informatie Systeem P. Harink 4Efficiency Services i.o.v. AEP Industries Nederland BV QAD Gebruikersdag - Juni 2008.
Digidag Docu+ PrintFleet
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Bibliotheken in Drenthe De G!DS “everything you always wanted to know about ….” versie: regionale en lokale culturele infrastructuur.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
Praktijk case: “Geautomatiseerd scannen én verwerken van ingekomen facturen” ICT Platform.
Van JBF via Degelijkheid naar Pro-actief Beheer
Corporate Communication & Design
HR Marketing: probleem & oplossing tegelijkertijd
DBS Talent & Salaris voor PIM klanten
Performa – 3 oktober 2007 Jeroen van der Donk Sales Consultant.
BeKnown How-to: Bedrijfsprofielen en Vacature -Apps.
3-Sep-14 Een studiegids in het CS Een pilot op de faculteit Rechtsgeleerdheid.
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
PADS4 maakt het eenvoudig om informatie te verspreiden naar een specifiek publiek op de juiste plaats en het juiste moment PADS4 is een professionele oplossing.
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Ga naar CRM Personen Kies Open zoekvraag.
| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!
HOE PLAATS IK EEN BESTELLING OP DE FM GROUP WEBWINKEL ?
Update Implementatie en beheer
First Edition Geïntegreerd PrePress proces van(af) fotografie T/m het digitaal uitleveren van het communicatie materiaal aan media en drukkerijen.
APP Platform Rivium, 5 maart 2013 Rik Vietsch.
Systemlink Hoe kom ik tot de juiste keuze?. E-business keuze hulp Kunt u XML verwerken in uw ERP pakket? Met andere woorden; is uw huidige of toekomstige.
?.
Premium Cloud Backup Makkelijk.Veilig.Betrouwbaar.
Glenn Vanthournouthttp:// VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden.
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
+ Praktijkscasus Business Intelligence Dashboard in de thuiszorg.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
De WKR in de zorg: zorg voor belastingvoordeel Datum:6 juni 2014 Door:Martijn Thissen – Commercieel Manager.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
Daarvoor moet je opvallen! MEER OMZET?.  Waarom heb ik een reclame bureau nodig / schoenmaker blijf bij je leest  Wie zijn Reclamebureau Lansingerland.
Efficiënte controle van uw Payroll proces Om de controle van de salarisverwerking inclusief de opvolgende processen (betalingen, loonaangifte en journalisering)
Ministerie van BZK – 3 november 2016
Procesverbetering in de Zorg
Wat is Hyperdesk? Web platform voor het optimaliseren en automatiseren van uw dienstverlening aan bedrijven. Kort samengevat:
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
RadQuest 2.0 In samenwerking met ASolutions presenteert de
Become aware (Verzamel slide voor de presentatie)
Menu affiliate Businesspartner
Menu - Affiliate Commissie
Marketing as a service ‘Hoe ziet de klantreis voor onze verschillende klanten eruit?’ Hoe wordt touchpoint ‘formulieren’ ervaren? ‘Zijn de formulieren.
(Niet) Allemaal digitaal
Handleiding NODR Schade App
Huisstijl en logo Fietsersbond
Ipse Idee is ok Rene Albert Blok Oscar van Lingen
De WAKOSTA?! – APP De wegwijzer in jouw budget.
Transcript van de presentatie:

Beheers uw Arbeidsmarktcommunicatie Snel & Gemakkelijk Adnovate – Performa 2007 Beheers uw Arbeidsmarktcommunicatie Snel & Gemakkelijk Eric Boers, senior account manager Adnovate Hartelijk welkom bij deze …sessie… U bent hierop afgekomen omdat u actief bent op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en benieuwd welke mogelijkheden voor verbetering Adnovate u kan bieden. Mijn naam is Eric Boers, ik ben sr account manager bij Adnovate. Graag schets ik u in de komende 25 minuten een beeld van hoe uw organisatie dankzij een ‘on line’ service platform maximaal voordeel haalt in het wervend communiceren met potentiele kandidaten.

De arbeidsmarkt – werk aan de winkel 228.000 nieuwe vacatures In de troonrede sprak onze koningin de wens uit om 200.000 extra banen te creëren. Dat komt dan bovenop het huidig verloop, met job hoppers en flexwerkers en sectoren waar het steeds moeilijker blijkt posities te vervullen. Werk aan de winkel dus. Kortom, arbeidsmarktcommunicatie moet En wat is dan belangrijk in een vijver waar velen in vissen?! Onderscheidend vermogen, “Jongeren vinden snel een baan” “Er zijn tweehonderdduizend mensen die al heel lang geen werk hebben” “Het komt steeds vaker voor dat mensen maar korte tijd een baan hebben” Bron: Troonrede 2007

Werk aan de winkel - communicatie On line = een breed ‘net’ om zoekenden te vangen Print = verleiden én (uit)bouwen bekendheid en imago Employer Branding > Huisstijl bewaking > Andere media When you’re the number 2 global marketeer you need people who can’t bear coming second Ben jij net zo scherp als Sylvia? Veel, goed én efficiënt communiceren is dus belangrijker dan ooit. Hoe, wat zijn de trends? Het aantal on line vacatures groeit fors – letterlijk een enorm ‘net’ om geïnteresseerde kandidaten te vangen. Mensen die op zoek zijn naar een baan. On line is niet duur en dus worden vaak verschillende sites tegelijk ingezet. Wel veel werk… En print dan? Advertenties in vakbladen en de krant? Dat blijft een onmisbaar medium. Om ‘zoekenden’ te informeren, maar zeker ook om de juiste kandidaat aan te spreken die níet echt op zoek is. Hem te verleiden, aan het denken te zetten. En daarbij kan het gaan om hooggekwalificeerde medewerkers, maar net zo goed om een o zo nuttige beveiligingsman of receptioniste. Naast het verleiden tot een reactie draagt print ook bij aan het bouwen aan een sterk imago en de bekendheid voor de werkgever (of het wervingsbureau). Onderscheidend vermogen - Employer branding is hot! En daarmee consistentie in de huisstijl. Ook naar andere media. Belangrijk dus, maar best moeilijk te bewaken, toch?! Misschien herkent u dit? Zeker wanneer er ook bij u sprake is van meerdere vestigingen of landen… Maar ook het op één lijn houden van afdelingen binnen een hoofdkantoor blijkt in de praktijk soms jammerlijk te mislukken. Een huisstijl handboek blijft maar al te gemakkelijk ‘dicht’.

Communicatie – pijnpunten Behoeften Meer doen met minder middelen Ook HR afdeling kent marktconform ‘verloop’ Bewaken huisstijl In de tijd Aantal mediakanalen Multi-vestigingen Controle vs ondernemerschap vs kosten > kostenefficiënt > gebruiksgemak > consistent > creativiteit

Pijnpunten – oplossingen in de praktijk

Sneller, foutloos advertenties in de krant De praktijk Sneller, foutloos advertenties in de krant Wekelijks plaatsen in NRC Handelsblad WAS - Veel moeite en te vaak niet gewenste resultaat Binnen één dag -zelf- geregeld door consultant vanaf ontstaan vacature tot verzending kant-en-klaar materiaal Korte time-to-market Deadline uitgever is deadline akkoord drukproef Kopie advertentie direct geschikt voor volgend medium met ander advertentieformaat

Ook combineren vacatures Consultants voeren in Coördinator voegt samen Meer zichtbaarheid Kostenbesparing Imago

Met minimale moeite op jobboards plaatsen De praktijk Met minimale moeite op jobboards plaatsen Ca. 300 recruiters ‘on line’ – ruim 14.000 postings/jaar DOEL - Administratie beperken – snelheid vóór detail Plaatsen op 5 jobboards, een kwestie van minuten Inclusief plaatsen op eigen website Tevens print en drukwerk

Geheel in (huis)stijl – beproefde teksten De praktijk Geheel in (huis)stijl – beproefde teksten Employer branding die ‘aansluit’ : in vorm en inhoud WAS - Halen deadlines was complex Gebruiker kiest zelf beeld uit bibliotheek Input recruiters – ‘vertaald’ via tekstschrijver Contactgegevens (semi)automatisch correct

Teamwork in één efficiënte informatiestroom De praktijk Teamwork in één efficiënte informatiestroom Verschillende (P&O) afdelingen en belanghebbenden WAS - Overzicht lastig te managen Eén gezamenlijk vertrekpunt ‘Workflow’, incl. tekstcorrector, on line ‘drukproef’ en budget Advertentie zonder vergissingen door het systeem Overzicht per afdeling, medium, kosten, datum, etc.

De oplossing? Adnovate service platform On line – via eigen PC Uw eigen wervingscampagne Automatische opmaak m.b.v. ‘artwork robot’ Productiebestanden (cPDF) t.b.v. media Adnovate ondersteunt het gehele proces van reserveren van ruimte en kostenschatting t/m het zelf advertenties opmaken, beoordelen en aanleveren bij de uitgevers. O.b.v. abonnement, geen software of systeem!

Adnovate service platform – on demand Merk eigenaar Merk partners Reclame bureau Media bureau Drukker Uitgever Leverancier Waarom Adnovate? Waarom niet – wegnemen belemmeringen Single instance - Snelle implementatie; Beperkte investering; Automatisch updates On demand - Pay-as-you-use Onafhankelijk - Maar goede samenwerking met diverse mediaburos, recl.buros, drukkers Ervaring – ruim 6 jaar met zowel grote, kleine en internationale klanten Vestiging a Vestiging b Vestiging c Vestiging d

Adnovate service platform – on demand Merk eigenaar Merk partners Reclame bureau Media bureau Upstream Integration Bureaus en Inkoop Controle-laag hoofdkantoor Drukker Uitgever Leverancier Invullen door gebruikers Downstream Integration Drukkers & Uitgevers Vestiging a Vestiging b Vestiging c Vestiging d

Inloggen via beveiligde website On demand – hoe gaat dat in zijn werk?

Kies advertentie uit de Catalogus

Klik voor vergrootte weergave

‘OK’ om een nieuwe order te starten

Maak media reservering: kies titel en datum uit lijst

Vul de vacature (keuze)velden

Voeg beelden toe Via naam of foto Vraag proef aan

Laden proef Typisch 1 minuut

Resultaat in PDF Bekijk op groot scherm

(Of stuur PDF per e-mail voor commentaar) Beoordeel proef (Of stuur PDF per e-mail voor commentaar) Indien OK – Verzend !

Adnovate – easier set and done Slimme tool - service organisatie Artwork ‘robot’ - opmaak in huisstijl Wij ‘leveren’ - het draait om het resultaat Bestaande, beproefde oplossing Snelle implementatie Geen gedoe met updates – altijd de nieuwste versie Beperkte investering O.b.v. abonnement Pay-as-you-use Gebruik(er)svriendelijk Intuïtief – “leuk” (Pro)actieve ondersteuning

Arbeidsmarktcommunicatie – Snel en gemakkelijk Ondernemende medewerkers Sneller - Minder fouten Consistente uitstraling Meer overzicht, controle Minder kosten Een flexibele oplossing

Dank u wel voor uw aandacht Adnovate, Maarssen Performa Hal 1 stand C512 ~ HR Puzzle