Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Gemaakt door Odessa koorevaar
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Mannus Menting 11 november 2009 Project Week 1 Foto’s van reclame onderweg.
Beelden storm.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Bezoek een LAN-party Marciano Timmermans CE2A. Observeer het publiek tijdens je bezoek De LAN-party die ik bezocht het betrefde het spel ‘Call of Duty:
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg,
De Kracht van Facebook games
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
 EMEG-lijst: Weet Ik Veel? Door Karlijn Dado. Breng de reclames rondom in kaart en kijk naar de koppeling daartussen. Welke conclusie kun je trekken?
BEZOEK EEN TV-OPNAME Marc Haver & Oliver Lobhard.
So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
Wat is Dutch design week
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Raven en een weduwe Van boven bekeken – 7.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
Poppodium de ‘DRU’. Bezoek een poppodium SE7EN  nieuw danceconcept DRU = meer dan poppodium alleen - Theater - Schaftlokaal - Zalen verhuur Opdracht:
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
H. House of terror in Boedapest  Wat is het?  Wat verwachtte we er van ?  Wat hebben we geleerd?  Pluspunten  Minpunten.
Annie The Musical.
MUSIC Lees de nieuwsbrief op
Presentatie studiecoaching
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Finish giro d'italia Middelburg Bezoek aan een sportief evenement.
Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Sport in de samenleving
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.
PSV - NAC. Reclames: Mercedes Mercedes is een van de sponsoren van PSV, rond de wedstrijd werd er een reclame op de schermen getoond. Ook mag de selectie.
Transcript van de presentatie:

Gaming Bezoek een LAN-party

 De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken van Logitech. Op het hoofdpodium hing een groot scherm met daar omheen zeilen van o.a. Ziggo. De koppeling tussen het evenement en de sponsoren was duidelijk aanwezig. Logitech is een groot en bekend merk in de gaming branche. Doordat zij spullen sponseren zien bezoekers van de LAN-party de kwaliteit van de producten en diensten die Logitech verkoopt. Het evenement werd in verband gebracht. Breng de reclames rondom in kaart en kijk naar de koppeling

 Ik deed niet mee aan de LAN- party omdat ik totaal geen verstand of interesse heb voor games. Ik heb er zo ongeveer 5 uurtjes rondgelopen. Buiten de speeltafels om had je ook kleine gamewedstrijden voor de lol. Hier heb ik aan meegedaan en (natuurlijk) verloren van een game-expert. ‘’Speel een game mee en haal een level’’

 Mijn verwachting van de bezoekers was dat het vooral jongeren met een passie voor gamen zou zijn. Dit klopte helemaal niet. Er kwamen vooral vriendengroepen waarvan er een paar aan gamen doen. De rest ging een dag mee voor de ‘’gezelligheid’’. De bezoekers sliepen ook bij elkaar tot het weekend voorbij was. Er waren ook meer meisjes als dat ik verwachte. Een verassende opkomst dus! Wat was je verwachting vooraf van de doelgroep? En hoe was je ervaring