Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Advertisements

Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Bevrijdingsfestival Vlissingen Mei • Retourtje trein vanaf Bergen op Zoom 12euro • Mooie zonnige dag, soms een beetje wind • Met 10 man • Waarom.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
WAAROM IK MIJN LIEVELINGS JOB VERLOREN BEN? Ik begon ooit als heftruckchaufeur in het leger….
Glamping Door Eline Hintzen.
Een verhaal om te onthouden
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Macbeth Door: Mike Testroote.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
In hoeverre zijn de transformaties die de Efteling aanbrengt in het park om het concept ‘de Winterefteling’ te communiceren effectief?
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Opwekking Kids 85 Als ik mijn ogen sluit… Tekst en muziek: Jan Visser
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
Afscheid van een vriend
Lenny Kravitz. By Ernst Stam..
ENQUETE A.E.L Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (96% in 2010) Goed:94% (96% in 2010) Matig:6% ( 3% in 2010) Matig:6% ( 3% in 2010) Slecht:0%
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Mijn buurman uit België kwam om ca uur op de koffie.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Mijn schooltijd van één tot acht
Ken je me niet meer?.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
ERASED TAPES 5TH ANNIVERSARY TOUR Nils Frahm, Ólafur Arnalds, A Winged Victory For The Sullen Paradiso Amsterdam, maandag 15 oktober 2012.
Dit is pas recycling! Mijn tandenborsteltje… En ik dan?!
Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
JUSTIN BIEBER.
Inspirationpoint Valkenswaard.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Harry Potter Studios.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!

Spel uit de top 20: Fifa ’13..
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
MUZIEK Petra en Anna. Weet je hoe zeg je… de vioolsleutel de noot, noten.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Bruno mars by Britt.
Inhoudsopgave Inleiding Waar komt motown vandaan? Wat is Motown?
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Show Paul van Loon & Ander Gespuis
 Dansen  Musicals  Museums  Films  Muziek  Concert.
Verkeerde verwijswoorden
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
Uitje kinderfysio. Jan Ik heb geleerd dat wiebelen goed is voor je benen.
Op Schiphol. we vlogen met maatschappij KLM. Dag 1- aankomst Toen we aankwamen was het 16 graden.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Transcript van de presentatie:

Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende intrumenten. Door de leeftijdsverschil kunnen ze elkaar makkelijk invullen.

Op 13 Mei 2012 was ik naar café Kraaij en balder in Eindhoven geweest. Mijn verwachtingen waren niet zo groot omdat ik niks van dit band wist. Ik had er wel eerder wat van gehoord maar niet mezelf er in verdiept. Eenmaal daar waren ze nog aan het voorbereiden. Ze begonnen met zich zelf te voorstellen daarna begonnen de al te zingen maar voordat ze begonnen moest de publiek ook meedoen met te bedenken wat je op een Lazy Sunday zou kunnen doen. Ze zongen veel bekende liedje die ik kende maar ook liedjes waarvan ik nooit heb gehoord, maar toch vind ik ze leuk! Twee uur lang heb ik kunnen genieteen van hun muziek en humor. Het leukste vond ik was dat ze verschillende instrumenten gebruikten. Gitaar, piano,drums, viool, en nog veel meer! Dit was pas hun eerste optreden en in mijn ogen hebben ze het goed gedaan. Mijn Sunday was in ieder geval niet Lazy!