De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Afscheid van een vriend

Verwante presentaties


Presentatie over: "Afscheid van een vriend"— Transcript van de presentatie:

1 Afscheid van een vriend 15.11.2007
Muziek : Abide with me and Last Post - The Royal Marines

2 Hallo, Mijn naam is Elke en voor mij had mijn baasje een goede vriend
Hallo, Mijn naam is Elke en voor mij had mijn baasje een goede vriend. Helaas is deze vriend er nu niet meer. Op heeft Remco de oversteek gemaakt van de regenboogbrug, nadat ons baasje Jan hem heeft laten inslapen. Zijn vriend was ongeneeslijk ziek en leed verschrikkelijke pijn.

3 De herten vonden Remco een plaaggeest…

4 Remco Op liet ik mijn trouwe kameraad inslapen op de operatietafel. Uitgezaaide prostaatkanker. Acht jaren was hij bij me. Meer dan zes maanden later heb ik hem begraven, al die tijd koesterde ik hem in mijn diepvries. Heb nooit een betere vriend gehad. Mis hem, iedere dag nog meer.

5 Lieve Remco Als twee ogen vragen, help me, ik voel me niet zo fijn
Lieve Remco Als twee ogen vragen, help me, ik voel me niet zo fijn. Mag ik dan, omdat ik voel dit is het einde EGOISTISCH ZIJN ?.....

6 Als ik van de dokter hoor, dit komt nooit meer goed
Als ik van de dokter hoor, dit komt nooit meer goed. Je krijgt steeds meer pijn. Mag ik dan omdat ik niet zonder je kan EGOISTISCH ZIJN ?.....

7 Als twee lieve bruine ogen zich gaan sluiten
Als twee lieve bruine ogen zich gaan sluiten. Voorgoed, en ik zonder jou naar huis toe moet. Met je riem in mijn handen, een hart vol pijn. Dan proberen mezelf te zeggen, dit moest zo zijn. Ik mocht niet EGOISTISCH ZIJN

8 Vele jaren samen, het waren er acht, was je bij me
Vele jaren samen, het waren er acht, was je bij me. elke dag een feest, En al die fijne jaren JIJ niet één keer EGOISTISCH..... geweest.

9 Mijn halve leven had ik herdershonden..
Tarzan,Jenny,Qiny. Prachtdieren.....ook zij kwamen zoals Remco uit het asiel. Maar eens een Groenendaeler....altijd een Groenendaeler. Voor ik je te ruste legde, droeg ik je nog eenmaal het volledig terrein rond, op al je plaatsjes. Talloze herinneringen acht jaar samen Het ga je goed Suske.

10 Er was de tijd met… en de tijd na…
Telkens ik je beeltenis zie....wordt je wazig. Mijn ogen worden vochtig, keer op keer. Kon steeds op je rekenen, zelfs nu beveilig je me nog. Rust zacht kameraad, je hebt het verdiend.

11 Remco rust nu in de aarde van zijn geliefd terrein aan de andere kant van die grote “Regenboogbrug”, verlost van alle pijn.

12 REMCO Je warme lijf is nu verstijfd. Je mooie ogen zijn gebroken
REMCO Je warme lijf is nu verstijfd. Je mooie ogen zijn gebroken. Ik heb je voor het laatst gestreeld. Nog eenmaal zachtjes toegesproken. De leegte die jij nu achterlaat. De pijn wat niet meer is. Want jij was toch mijn beste maat. Wie kan ik vertellen van het gemis? Aan ELKE die nu bij me is. Maar jij mijn maat.....,gaat nooit uit mijn gedachten. A.Coun.


Download ppt "Afscheid van een vriend"

Verwante presentaties


Ads door Google