Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Advertisements

Groepje: Alissa Beijdorff Mark Aarden Maurice America Brad Bijtjes
Joringel keek naar Jorinde.. Het was een mooie avond.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Gemaakt door Mike van Doorn
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
Macbeth Door: Mike Testroote.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Op 17 november gingen we lootjes trekken. Ik had op het lootje geschreven dat ik een legoauto wilde. Jasper.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
School:Cbs het Kompas Groep:7-8 Project:Weidevogels
Ab Kan Restaurant beheerder.
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Wij doen onze presentatie over het boeddhisme.
Boekbespreking van: Dewi vd Horst.
De Brievenbus Wou Niet Meer
Er was eens een oud kasteel midden in een diep en donker bos.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
De tortelduif zong klagelijk in de oude beuk.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
Toen hoorde hij ze fluiten.. Die dieren slachtte, kookte en braadde ze dan.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
Wolvecamp tentoonstelling
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
 .
CKV kunstautobiografie
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
" Pas op ", zei Joringel, " dat je niet te dicht bij het kasteel komt ".
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Labradoodle.
Het jungle feest.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Daarna begon de zon krachtig te stralen, en hierop trok de reiziger onmiddellijk zijn mantel uit.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: J. Korthoef
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
De scheidingsmuur afgebroken (II).
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.
7 December Agnietenhof Tiel
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
KNOPEN MET TOUWTJES HALLO WIJ ZIJN MAARTJE EN JELENA EN WIJ GAAN HET HEBBEN OVER SCOUBIDOU VEEL PLEZIER.
Wanneer het maantje in het kooitje schijnt, maak los Zachiël, op het juiste moment ".
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Ricky Seinstra & Mirre Dollekens
Transcript van de presentatie:

Dimphy van Dooren. 4HA. CKV. Bloemencorso. Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.

Toegang.

verwachtingen. ik ging op 11 September naar de bloemencorso in Valkenswaard. Ik verwachte heel veel mensen maar dat viel reuze mee. Ook verwachte ik kleine wagentjes van bloemen maar de 14 praalwagens die ze hadden waren echt enorm. We stonden dichtbij en we zagen de wagens goed tot in detail en dat was echt heel mooi om te zien.

De Nozzels. Ik heb een wagen uitgekozen die ik heel mooi vind. Het was best moeilijk want ze waren allemaal heel mooi. Deze wagen heet De Nozzels en je ziet dat de wagen uit kleine huisjes bestaat en dat er trollen inzitten. De mensen die deze wagen hebben gebouwd willen fantasie laten zien. Dat is goed uitgepakt.

De Nozzels. Deze wagen is gemaakt door Crescendo.

De kinderjury. De kinderjury heeft De Nozzels de eerste prijs gegeven. Ze zeiden: “ Duidelijk en leuk dat ze veel echte dingen gebruikt hebben” (de kinderen waren erg onder de indruk van de taart, het brood, de boter en de waterval) “kleurrijk” “De vorm is prachtig”

Het ED. Er stond ook een stukje in het ED. VALKENSWAARD - Buurtschap Hazestraat heeft de 59e editie van het Bloemencorso Valkenswaard gewonnen. Het buurtschap had een wagen gebouwd rond het gedicht 'Opgewonden, afgelopen'. Naast de juryprijs ging Hazestraat er ook vandoor met de Parade prijs. De publieksprijs ging dit jaar naar Buurtschap Crescendo. Ook de prijs voor de grootste stijger en de Kinderjury prijs ging naar Crescendo. Buurtschap Oud Dommelen kwam net een punt tekort voor de juryprijs. Uiteindelijk sleepte het buurtschap wel de Plein prijs in de wacht. De 59e editie van het Bloemencorso Valkenswaard trok ongeveer 20.000 belangstellenden. Het bleef nagenoeg droog.

Overzicht.

Conclusie. Functie: De functie van de bloemencorso is entertainen en vermaken. Mening: Ik vond het een geslaagde dag. Het was heel mooi en de moeite waard om er heen te gaan. Ik vind het ook heel knap hoe ze die wagens maken want aan het einde waren de wagens opgesteld op een plein en kon je ze goed van dichtbij bekijken. Ze waren echt helemaal bedekt met bloemen. Mooi!