Informatie groep 7a Juf Willeke (ma-di) Juf Marlon (woe-don-vrij)

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom op de informatie- avond van groep 7
Advertisements

Informatieavond groep 4 5 september 2013
Informatieavond groep 7
Informatieavond groep 8
Werkwijze groep
PCB Willem de Zwijger Groep 7 Welkom op de informatieavond van:
Werkwijze groep
Welkom op de informatie-avond voor groep 6
Welkom in….. Er staat koffie voor u klaar!.
Informatieavond groep
Werkwijze groep
Werkwijze groep
Groep
Van groep 8B / 7 oktober  gesprekje over weekend  helpers (en andere klusjes)  eten en drinken: niet teveel (2 dingen)  verjaardagen (liever.
Welkom in groep 6.
Welkom in groep Het laatste jaar van de basisschool!!!!!!
Informatieavond groep 8. Welkom en voorstellen Algemene zaken en regels Maan-, dins-, woens- en vrijdag: Juf Saskia Donderdag: Meester Paul, juf Saskia.
Welkom Op de informatieavond van groep 6. Nieuwe leerkracht Ervaring Omgang kinderen Thuis Kind op de eerste plaats Afspraak met de leerkracht Gymkleding.
Welkom op de algemene Informatieavond van groep 7 Maandag 23 september 2013.
Werkwijze groep 5a
Hartelijk welkom op de informatieavond van groep 6/7
r.k. daltonbasisschool 'De Leer '
Welkom in groep 5!.
Informatie avond 18 september 2013
Informatieavond groep 8
Welkom in groep 8M Het laatste jaar van de basisschool!!!!!!
Welkom in groep 7 Even voorstellen Wat vinden wij belangrijk? Vakken
Welkom in groep 8 Informatieavond.
Op de informatieavond van groep 6
Onderwerpen van deze avond
Werkwijze groep
Welkom in groep 5.
Informatieavond groep
Informatieavond groep 6 Welkom ! Leerkracht: Juf Saskia: ma di wo om de week Juf Ineke: wo om de week, do vrij.
Werkwijze groep 5A
Welkom.
Yvonne Telgen: ma, di, do en vrij Chrissy van der Vliet: wo.
WELKOM IN GROEP 7. Leerkrachten Ma – di -vrij: juf Vera Di (middag) – woe - do: juf Esmé.
Welkom in groep 5. In groep 5 is veel nieuw voor de kinderen.
Welkom Groep 6.
Er staat koffie voor u klaar!
Informatieavond groep 7 Christine Vogels en Julia Kok.
Welkom bij de informatieavond van groep 7!. Dit zijn wij!
Welkom!. Een voorstellen: Een voorstellen: Even voorstellen.
Welkom bij de info-avond van groep 6. Agenda Voorstellen Toelichting vakken Leerlingenzorg Algemene zaken.
Welkom! Op de informatieavond van de groepen 6. Wat gaan we bespreken?  Even voorstellen…  Vakken  Overige activiteiten  Huiswerk  Rapportage  Algemene.
Info avond cluster 3/4/5/. Agenda Welkom Verdeling binnen het cluster 3/4/5 Zelfstandig werken Planbord Onze (school) Visie Organisatorische aandachtspunten.
Schooljaar Juf Inge Maandag, dinsdag en woensdag (om en om). Juf Barbra Woensdag (om en om), donderdag en vrijdag. Juf Lisanne LIO stagiaire.
Informatieavond groep Maandag/dinsdag: Saskia van der Hoeven, Woensdag t/m vrijdag: Kyra Pronk Even voorstellen.
GROEP 7. Deze informatie kunt u nog eens nalezen op onze website! GROEP 7.
Welkom in Groep 6/7!. Inhoud Even voorstellen Vakken en activiteiten in groep 6 Vakken en activiteiten in groep 7 Voorlopige advisering groep 7 Hoe werkt.
Deze informatie kunt u nog eens nalezen op onze website!
Welkom in Groep 6!. Wat gaan we doen?  Voorstellen  De leerstof van groep 6  Visie van de school  Mededelingen  Vragenrondje.
Groep 7. Dagprogramma (voorbeeld) Inloop Trefwoord Stil lezen Rekenen Spelling Eten.
Welkom bij Groep 5 en 6. Welkomstwoord Voorstellen: Wouter Grave Arno Roelofs.
WELKOM IN GROEP 5 EN 6.  Aandachtspunten in de klas: Lezen: leeskilometers maken Werken met tablets en computers Kanjertraining Datamuur Leerling portfolio.
Zo min mogelijk op de fiets en lopen op het schoolplein Graag een briefje bij verzuim (huisarts/tandarts/gym Gebruik van medicijnen graag doorgeven.
Informatiemiddag groep 5
Welkom in groep 5.
WELKOM IN GROEP 7.
Welkom bij de ouderavond van groep 6
Welkom in groep 5!.
Groep
Welkom in groep 5!.
Informatie avond groep 7 14 september 2016
Programma van vanavond
Welkom op de informatieavond van
Informatieavond groep 4K
Welkom in groep.
Welkom in groep 6/7!.
Transcript van de presentatie:

Informatie groep 7a Juf Willeke (ma-di) Juf Marlon (woe-don-vrij)

Informatie groep 7a Bijbels geschiedenis -Bidden -Kind op maandag -Zingen ( psalmen en opwekking) -Verwerking op vrijdag

Informatie groep 7a Rekenen: alles telt - Lessen met de leerkracht en zelfstandig werk lessen. - Werkboek, werkschrift, automatiseren, eventueel: plusschrift, maatschrift. Onderwerpen: metriek stelsel, breuken en procenten Het is noodzakelijk dat de leerlingen de tafels goed uit hun hoofd kunnen!

Informatie groep 7a Taal –Spelling –Werkwoordspelling –Stellen –Ontleden –Spreekwoorden

Informatie groep 7a Pauze –Gezond –Dinsdag is fruitdag

Informatie groep 7a Begrijpend lezen –Boekles –Bakles –Thuis ook elke dag lezen. Tip: Lees ook eens hardop of een stukje uit de krant. Spreekbeurt Boekenbeurt Werkstuk

Informatie groep 7a Zaakvakken: –Geschiedenis (maandag) –Engels (dinsdag) –Aardrijkskunde (donderdag) –Topografie (donderdag) –Natuur (vrijdag)

Informatie groep 7a Gym -> Elke dinsdagochtend om half 9 met de fiets. Verkeer ( donderdag 11 april verkeersexamen theorie)

Informatie groep 7a Huiswerk –Elke dinsdag rekenen –Elke donderdag spelling of taal –Zaakvakken 1 week van tevoren Sommige leerlingen extra oefenwerk. –Doel: Leren thuis werk te maken voor school. (Alvast voor het middelbaar onderwijs

Informatie groep 7a Zelfstandig werken en samen werken Inloop (woensdag, donderdag en vrijdag) Niveau groepen. Ruimte voor extra uitdaging of extra instructie

Informatie groep 7a Contactavonden in oktober, februari, april en juni Rapporten in februari en juni Tussendoor altijd mogelijkheden voor extra gesprek na schooltijd.

Informatie groep 7a Website: ->Groep 7a Algemene informatie ->Mededelingen: data toetsen en uitjes -> Nieuws: nieuwtjes uit de klashttp://

Informatie groep 7a Overblijf: Vanaf groep 3 wordt geacht dat de kinderen zelf kunnen onthouden of ze wel of niet moeten overblijven. Het is de bedoeling dat uw kind zelf eten en drinken meeneemt, vertel het kind ook wat voor de ochtendpauze is en voor tussen de middag. Wilt u erop letten dat u de kinderen niet teveel brood en andere etenswaren mee geeft. Het is altijd anders dan thuis aan tafel een broodje eten. Ook is het niet wenselijk dat de kinderen snoep meehebben, ook het overblijven sluit zich aan bij het GA VOOR GEZOND uitgangspunt van de school. Als er wijzigingen zijn in de dagen die het kind overblijft, graag een mail naar Dit adres is ook op de website te

De nieuwe prijs voor de overblijfkaarten is 25 euro voor 15x overblijven. Voor de mensen die al vooruit kaarten hadden aangeschaft zijn deze kaarten omgezet naar 18 beurten. Indien dit mogelijk is, zouden wij het op prijs stellen als u alvast een paar kaarten in het voren aanschaft, dit scheelt enorm veel werk voor beide partijen Zijn er vragen en/of opmerkingen met betrekking tot het overblijven, kaarsaldo of betalingen, dan graag via de mail. Per dag lopen er 10 overblijfmoeders en blijven er ruim 100 leerlingen over. U begrijpt dat Hetty, de overblijfcoördinatrice, alle info niet paraat heeft op het schoolplein. Groep 7 blijft over in het nieuwe handvaardigheidlokaal.

Informatie groep 7a