De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Op de informatieavond van groep 6. Nieuwe leerkracht Ervaring Omgang kinderen Thuis Kind op de eerste plaats Afspraak met de leerkracht Gymkleding.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Op de informatieavond van groep 6. Nieuwe leerkracht Ervaring Omgang kinderen Thuis Kind op de eerste plaats Afspraak met de leerkracht Gymkleding."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom Op de informatieavond van groep 6

2 Nieuwe leerkracht Ervaring Omgang kinderen Thuis Kind op de eerste plaats Afspraak met de leerkracht Gymkleding Eten en drinken

3 Inhoud Informatie over de vakken Extra leerwerk en handelingsplannen Huiswerk Website Benodigde materialen voor groep 6 Zending—Right to play---Jarige Job Gymtijden ma mid/do ocht Vragen?

4 Nieuwe vakken Aardrijkskunde Geschiedenis Topografie Nederland/provincies

5 Rekenen Breuken Schrijven, lezen en tellen tot 100.000 Verhoudingen Beheersing van de tafels Meetkunde; oppervlakte, omtrek, etc. Klokkijken (digitaal en analoog)

6 Spelling/ taal Kennismaking met werkwoordspelling; –Werkwoord –Meer en één –Onderwerp –Persoonsvorm –Verleden tijd en tegenwoordige tijd Herhaling van het reeds geleerde. Nieuwe spellingregels.

7 Begrijpend lezen Het oefenen van Cito-teksten. Baklessen Boeklessen

8 Technisch lezen/ Ralfi-lezen Indeling op niveau. Werken in het werkboek Estafetteloper DMT-afname Oefenen met Ralfi-lezen - Hoe gaat ´t in zijn werk?

9 Topondernemers 3 Thema´s per jaar Introductie van het nieuwe thema Themahoek Kaarten worden van tevoren uitgezocht. Meer informatie opzoeken in boeken en minder gebruik maken van het internet. Werken aan de hand van een stappenplan. Beoordeling aan de hand van een evaluatielijst

10 Heterogene groepen Klassendoorbrekend werken. Drama, muziek, tekenen/handarbeid 6 lessen

11 Uitstapjes Museum Mec

12 Dank u wel voor uw aandacht ?


Download ppt "Welkom Op de informatieavond van groep 6. Nieuwe leerkracht Ervaring Omgang kinderen Thuis Kind op de eerste plaats Afspraak met de leerkracht Gymkleding."

Verwante presentaties


Ads door Google