Personages Peter Pan Kapitein Haak Tinkelbel De familie Lieveling

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
KINDERUITSPRAKEN enter.
Advertisements

Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Spreekwoorden ... Spreekprenten ....
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
Sporten.
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Loverboys.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
© De Coninck Sofie en © Onze maatschappij is multicultureel.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Het leven.
Ik voel me zo alleen !.
Gemaakt door: Fardau Kleefstra
Muziek : Engelbert Humperdink Am I That Easy To forget
VSO Kennedy school LC 2013.
parkieten komen uit Australië
Pfff gelukkig nog een paar dagen dan is het weekend.
MAX de gelukkigste hond van de wereld
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Boekbespreking van: Damon Dekker.
het werkwoordelijk gezegde
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Annie The Musical.
Ik woon in Afrika. In een klein landje aan de westkust, het heet Sierra Leone.
Welkom! Wij zijn Jan Kooijman en René van Kooten.
H3. Communicatie Gesprekstechnieken.
blij,boos,bang,verdrietig.
Onze 4 adoptiekinderen -Shrinath - Togon - Usha - Marcela SAC (Stichting Actie Calcutta) zet zich sinds 1968 in voor kansarme kinderen in India. Het doel.
Mondeling Nederlands nieuw het verhaal
High School Musical ! Made by Nina !.
dreigen = (iemand) bang maken voor iets dat vervelend is “Het gebouw dreigt in te storten.” “hij dreigde me alles te vertellen.” “De inbreker dreigt met.
Rustgevende beelden en teksten om over na te denken.
Tot 10 tellen in geloof -samen oefenen om leerling van Jezus te zijn-
LIEFSTE PAPA.
Kippen: Van ei naar kip niet ingesproken
Het verhaal Bella Swan is altijd anders geweest. Ze doet geen enkele moeite om zich aan te passen aan wat de populaire kliek op school dicteert. Wanneer.
Lichtkracht een creatief project voor en mèt jou!
Het derde thema van het project gaat deze zondag over getrouwd zijn. Veel sprookjes eindigen met “En ze leefden nog lang en gelukkig”, maar voor getrouwde.
Vandaag is het 4e thema van het project aan de beurt. Het gaat over verdriet in huwelijken en gezinnen. Soms gaat het helemaal niet goed in een huwelijk:
Je kind laten dopen? Je kind Parochie…. Een nieuw verhaal begint…  Wat riep de geboorte van jullie kindje bij je op?  Hoe heb je dat moment ervaren?
Creatieve opdracht dit ben ik lisa Veel plezier met mijn prezentatie Veel plezier met mijn presentatie.
‘Mixed up piles’.
Voorganger: ds. G. Rohaan Organist: Mans Kuipers
Welkom ik maak me sterk.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Heel gewoon maar toch anders.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Werk aan de winkel. Bankrekening openen Beste Kinder- en Jongerenrechtswinkel, Veel van mijn vrienden hebben een bankrekening. Mijn ouders vinden dat.
Wenboekje Speelzaal Jan Huigen. Als je binnenkomt kun jij je jas ophangen aan de kapstok.
Hallo, ik ben Lina. Vandaag ga ik naar de speelzaal. Ga je met mij mee? Wenboekje Speelzaal Tierelier.
Wenboekje Speelzaal Dikkie Dik. Hallo, wat fijn dat je komt spelen. Hang je jas en tas maar aan de kapstok..
Wenboekje Speelzaal Ziezo. Voordat je naar binnen gaat mag jij je jas in de luizenzak stoppen.
Duik in de archiefkamer van je eigen
Weekend.
Transcript van de presentatie:

Personages Peter Pan Kapitein Haak Tinkelbel De familie Lieveling De verloren jongens Smie en Simon Krokodil en Nimmervogel

Peter Pan

Peter Pan: De hoofdpersonage van de musical Peter Pan: De hoofdpersonage van de musical. Peter Pan kan vliegen en is de leider van de verloren jongens in Nimmerland. Peter Pan wil niet groeien, hij wil voor altijd een jongen blijven.

Kapitein Haak

Kapitein Haak is heel gemeen Kapitein Haak is heel gemeen. Hij is de leider van de piraten in Nimmerland. Hij heeft een hekel aan Peter Pan en alle andere kinderen. Peter Pan heeft namelijk ervoor gezorgd dat een krokodil zijn hand opat. Sindsdien heeft hij een haak aan 1 hand, vandaar zijn naam.

Tinkelbel

Tinkelbel is een elfje. Zij heeft de gave om met haar sterrenstof andere kinderen te laten vliegen. Ze heeft haar eigen wil en is heel koppig. Peter Pan en zij, zijn twee handen op één buik.

Wendy

Wendy is de oudste dochter van de familie Lieveling Wendy is de oudste dochter van de familie Lieveling. Ze is heel lief en kan ongelofelijk goed vertellen. Peter Pan houdt ervan om naar haar verhalen te luisteren. Als oudste neemt ze steeds alle verandwoordelijkheid. In Nimmerland speelt ze moeder.

Jan, Michiel en Nana

Jan is de oudste jongen van de familie Lieveling. Hij is een wijsneus. Michiel is de jongste van de familie Lieveling. Nana is de hond en het kindermeisje van de familie Lieveling.

Mama en Papa Lieveling

Mama en Papa Lieveling zij de ouders van Wendy, Jan en Michiel Mama en Papa Lieveling zij de ouders van Wendy, Jan en Michiel. Moeder Lieveling is heel erg lief. Net als Wendy is zij ongelofelijk goed in verhaaltjes vertellen. Papa Lieveling is strenger. Hij neemt de harde beslissingen in het huis.

De verloren jongens

De verloren jongens wonen in Nimmerland De verloren jongens wonen in Nimmerland. Net als Peter Pan willen ze niet groeien. Het zijn de verloren jongens omdat ze tijdens de geboorte uit de wieg gevallen waren. Sindsdien zorgt Peter Pan voor hen.

Smie en Simon

Smie en Simon zijn twee piraten Smie en Simon zijn twee piraten. Ze zijn niet echt gemeen, maar eerder dom. Dit zorgt voor heel erg veel grappige momenten. Ze zijn steeds samen, maar discussieren ook de hele tijd.

De krokodil

De krokodil heeft ooit Kapitein Haak zijn hand opgegeten De krokodil heeft ooit Kapitein Haak zijn hand opgegeten. Sindsdien is hij steeds op zoek naar Kapitein Haak omdat hij hem blijkbaar wel een lekker hapje vond. Gelukkig voor Kapitein Haak heeft de krokodil ooit een klok opgegeten. De klok tikt in zijn buik. Op die manier hoor je de krokodil steeds aankomen

De Nimmervogel

De Nimmervogel is de mooiste vogel van Nimmerland De Nimmervogel is de mooiste vogel van Nimmerland. Hij speelt graag met de verloren jongens en redt Peter Pan ook een paar keer van de dood.

Tijgerlelie

Tijgerlelie is de dochter van het hoofd van de indianen Tijgerlelie is de dochter van het hoofd van de indianen. Ze is een beetje verliefd op Peter Pan. Dit zorgt voor steeds concurrentie tussen Tinkelbel, Wendy en haar. Ze hebben namelijk alledrie een oogje op Peter Pan

Auditie

Voor de volgende rollen wordt een auditie georganiseerd:

Peter Pan, Tinkelbel en de verloren jongens Kapitein Haak, Smie en Simon Familie Lieveling Nimmervogel en Krokodil Tijgerlelie

Er zijn twee verschillende soorten van auditie De auditie met zang De auditie zonder zang

Auditie met zang: De kinderen die een hoofdrol willen spelen waarin ze alleen moeten zingen, moeten naast een stukje toneel en dans ook een liedje alleen zingen Het gaat hier om de volgende personages:

Peter Pan Wendy Tinkelbel Tijgerlelie Kapitein Haak Mama Lieveling

Auditie zonder zang: De kinderen die een hoofdrol willen spelen waarin ze niet moeten solo zingen, moeten een stukje toneel voorbereiden en dansen

Het is niet de bedoeling dat alles tijdens de auditie perfect is Het is niet de bedoeling dat alles tijdens de auditie perfect is. Wij willen alleen een duidelijk beeld krijgen van de leerlingen die graag iets willen doen. Het belangrijkste is dat ze er helemaal voor gaan, en dat ze laten zien wat ze durven. Fouten maken is menselijk, wij gaan ons niet bezig houden met het tellen van fouten.

We zijn benieuwd om jullie audities te zien! Tot dan!