Hoi dit is de tweede jongens Oro. Wij hopen dat jullie hem leuk vinden. Ook deze keer staat die vol met een blunder moppen pols een prijsvraag en weetjes.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Gemaakt door : Randy²¹ en Lorenzo ²¹
De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Mondeling Nederlands Cursus 1 – de school.
Wat is er met mijn mama? Informatie over de ziekte ALS bedoeld voor kinderen op de basisschool. (Met nadruk bedoeld om samen met uw kind door te nemen)
Sporten.
oro Hallo allemaal Wat leuk dat je een kijkje maakt.
Mijn stage bij Hamers Bv.
Gemaakt door Odessa koorevaar
1. Jezus laat zijn wonden zien
Xtreme 2011 Get Alive!. Wie laat je binnen,als je Jezus binnenlaat?
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Spreekbeurt van Romy Vonk Gr 6M
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Ferluci.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Ja hoor Power Po(i)ntje Is weer bezig geweest.
Digitaal Beeldverhaal
OM EVEN OVER NA TE DENKEN.
mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Wat maakt het leven zinvol?
Een nieuw begin met een vriend die je nooit in de steek laat!
Proef nummer Sanedu De sanedu club is leuk !!!!!!!!!!!!!!!
Moppen over domme blondjes, belgen en holanders …
Antwoord op vraag SOPO1-4
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Mijn stage bij Albert Heijn Naam: Jessica Klas: 5c Jaar: 2004\2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
Naam: Burak Mijn sport: Voetbal Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Albert heijn Naam: *jurgen Klas: *5b Jaar: *2005/2006 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
Mijn stage bij Eysink machinefabriek
MAX de gelukkigste hond van de wereld
‘voor de kinderen’.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Leven na de dood.
Hans en grietje Hans; ik moet ff zeiken
Spelregeltest Oliveo Handbal
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
M,n Opa
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!
Rekenen groep 4.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
het fotoalbum van rikki
Het circus.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Hoe gaat het verder na Bethel?
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Samenkomst voorafgaand aan de begrafenis van
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Ik ik ben Noortje van Dijk Ik ben 9 jaar Mijn hobby is buitespelen,knutselen,handbal Ik zat op judo ik ben gestopt met de twee oranje slippen mijn lijder.
Uitje schoenwinkel. Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger.
4 Gedicht Kleurplaat voor de kleintjes De Kerstman is weer in het land
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Waar is mijn kastanje.. Oh daar! Ik heb hem bijna…..
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Onderwerp Ik heb dit onderwerp gekozen? Omdat ik het zelf heb. En omdat het mij interesseert. En omdat ik het belangrijk vind dat jullie het ook weten!
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Adri Hartkoorn Beleid en voorbereiding juli 2013 Herinrichting speelplek Grote buitendijk Velserbroek 10 juli 2013 Resultaten interviews.
Transcript van de presentatie:

Hoi dit is de tweede jongens Oro. Wij hopen dat jullie hem leuk vinden. Ook deze keer staat die vol met een blunder moppen pols een prijsvraag en weetjes. En je kunt ook de grappigste foto aanklikken maar dat zie je wel als je hem leest. Dus ga snel lezen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moppen pols strip prijsvragen weetjes! Intervieuws!

Je kent het spreekwoord "naast je schoenen lopen" toch wel? Nou wat gebeurt er dan als je naast je schoenen loopt? Antwoord: Je sokken worden vies Een vampier, een mummie, een slim blondje en een dom blondje lopen op straat. Ze zien 20 Euro op de grond liggen. Wie van hen pakt het op? - Het domme blondje natuurlijk, want de anderen bestaan niet wanneer leefde de oudste persoon ter wereld?? tussen zijn geboorte en zijn dood Wat is het toppunt van nieuwsgierig heid? Door het sleutelgat van een glazendeur kijken Het begint met een k en het eindigt op een t en er kan een worst in koelkast Het is warm en ruikt naar banaan ? A: Apenkots wat is het toppunt van snelheid?? Je broer/zus van een flat gooien en beneden opvangen Wat is het toppunt van lef? Bij de koningin een steen door de ruit gooien en vragen of je de steen terugmag vraag:wat is het toppunt van stoer antw:een baby met een leren luier aan

wat is hiervan de leukste sport? A voetbal B judo C tennis D turnen wat vind je van de Oro? A leuk B super leuk C saai D stom E super stom F Gaat wel Wat vind je het leukste vak op school? A rekenen B taal C geschiedenis D natuur E aardrijkskunde F verkeer G tekenen H knutselen Allemaal even saai/leuk Vind je deze pols leuk? A ja B nee  C beetje  D neeeeeeeeeeee  E jaaaaaaaaaaaa Heb jij nog veel ideeën die wij kunnen gebruiken? A ja B nee Wat is de leukste website? A sunnieday B sim hotel C hyves D skyrama

Welk van deze dieren is het grappigst?? Zet bij dat dier een kruisje hahahah wow

Wat is de uitkomst van deze som 2x2x x0+49:7x8= A 27 B 55 C 56 D 57 Zet een rondje om het goede antwoord

Wist je dat je ‘s avonds zo twee cm kleiner kan zijn dan ‘s ochtends? Wist je dat bliksem zo’n graden Celcius is? Wist je dat coca cola oorspronkelijk groen was? Wist je dat een mens zo’n 10 tot 20 scheten laat per dag? Wist je dat een giraffe een maand zonder water kan? Wist je dat als het warm is Ooievaars soms over hun Poten poepen om ze te Laten afkoelen? Wist je dat een worm maar liefst 10 harten heeft ? Wist je dat de aarde ongeveer kilo Weegt ?

Schrijf hier jou blunder op en misschien komt die dan in de volgende Oro! ……………………………………………………………. …………………………………………………………….. ……………………………………………………………… ……………………………………………………………….. ……………………………………………………………… ………………………………………………………………. ……………………………………………………………….. ………………………………………………………………... ………………………………………………………………… …………………………………………………………… …………………………………………………….. ……………………………………… Geef de blunder aan Romi of Odyl zodat we in de Oro kunnen zetten (je krijgt jou Oro wel terug als we hem in de Oro hebben gezet)

De blunder van Daan! Ik ging bij roan logeren. Toen gingen we voetballen. Toen schoot roan de bal. Toen ik de bal wou tegen houden deed ik dat niet met mijn handen Ook niet met mijn voeten maar met mijn hooft. De bal kwam tegen mijn hooft aan. En dat deed heel veel pijn.   Ik ging bij roan logeren. Toen gingen we voetballen. Toen schoot roan de bal. Toen ik de bal wou tegen houden deed ik dat niet met mijn handen Ook niet met mijn voeten maar met mijn hooft. De bal kwam tegen mijn hooft aan. En dat deed heel veel pijn.  

Dit was de tweede jongens Oro. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden. Heb jij de rekensom opgelost en een prijs gewonnen ja/nee En heb je het grappigste plaatje aangekruist. Of ben je nog wat te weten gekomen bijvoorbeeld dat je s‘avonds 2 centimeter kleiner zijn dan s’ochtens? Of heb je je blunder opgeschreven? Heb je ook kruisjes bij de pols neergezet. Vond je hem leuk ja/nee Hij is nu in idergeval nu uit!! Hier onder kun je je mening kwijt en je kunt ideeën opschrijven. Doei Ideeën ………………………… Mening …………………………