Poppodium 013. 013 Poppodium in Tilburg Opgericht in 1984 Organiseert zelf feesten en concerten.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De wereld draait door Uitzending De wereld draait Door.
Advertisements

Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Zet het geluid aan en klik met je muis om door te gaan!
Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
De Rosep Hotel Restaurant Feesten en partijen Vergaderen.
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Glow Eindhoven.
Hallo hallo, Heb je het al een beetje gezien ? De lente is weer in het land en dat is kweeniehoeplezant! Daarom stuur ik naar alle toffe mensen een.
MARKUS 2 vers 1 t/m 12 Toen Jezus enkele dagen later terugkwam in Kafarnaum, werd bekend dat Hij weer thuis was. Er stroomden zoveel mensen toe, dat er.
EMEG lijst - Muziek Poppodium 013 te Tilburg.
WELKOM Vrijwilligersavond De Rank
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Gezag en autoriteit De Bron 20 februari 2011.
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
Muziek Project; Klaplong
Heb je het al gemerkt? De lente is op komst….
Social Media Audit.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Dit verslag is Gemaakt door margot en kyan
Het kerstverhaal Met schilderijen van Lewis Lavoie
Heb je het al een beetje gemerkt ? De lente is op komst… woensdag 30 juli 2014woensdag 30 juli 2014woensdag 30 juli 2014woensdag 30 juli 2014.
SWOT Analyse Wat is het? Analytische tool die kan helpen om ideeën te kiezen, rekening houdend met diverse interne en externe factoren: Een interne kijk:
Een Feesttent op vrijdag 25 mei 2012, op markt Asterlo Er worden kleurplaten, ballonnen, toeters en nog veel meer leuke dingen aan kinderen uitgedeeld.
De winter 2012 – 2013 was streng tot extreem streng, de water vogels hadden het behoorlijk moeilijk. Ik kreeg een zwak voor een zwaan en een eend, mijn.
Godsdienst 1.
Woord van Leven November 2012.
God geeft een nieuwe Koning
Zondag 23 juni 2013 Boerderijdienst bij Doornenbal
Heb je het al gemerkt? De lente is op komst….
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
Heb je het al gemerkt? De lente is op komst….
Citysounds City Sounds is een ééndaags, gratis toegankelijk dancefestival op verschillende pleinen in de binnenstad van Tilburg. De podia worden, naast.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Menu van de dag. .
Dancetour Breda 19 mei 2013.
Gerard Ekdom in poppodium 013, Tilburg
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
Sensation white studentsounds
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Woord van Leven September 2011.
Het jungle feest.
Woord van Leven Juli 2014.
Jezus is de ware Jakobsladder
1. 2 JAARVERSLAG  Wat vooraf ging  Missie  Doel  Structuur en Organisatie  Projecten  SWOT.
Nieuw relatiemanagement SCRM Nieuw relatiemanagement SCRM.
De vrijdag…… ……..maar de zondag komt!.
Heb je het al een beetje gemerkt ? De lente is op komst… donderdag 16 april 2015donderdag 16 april 2015donderdag 16 april 2015donderdag 16 april 2015.
Heb je het al gemerkt? De lente is op komst… Daarom stuur ik naar alle toffe mensen een mandje met lentewensen.
Optreden Why We Fight Kijkje achter de schermen, Event.
Daydream Festival Maak een beknopte SWOT en geef 3 adviezen.
Robin Uters Digitale trends & Social Media. Muziek Robin Uters.
Sticky Tactix Tattoo’s en Tutu’s Connecting “different” Vibes.
NAS IN 013. WIE IS NAS? Nas (Nasir Jones) staat bekend als een gerenommeerde tekstschrijver en rapper. Hij wordt beschouwd als één van de beste.
Leguit + roos bedrijfsbezoek.  geschiedenis  Wat maken ze allemaal ?  Wat gebruiken ze allemaal ?  Foto’s  The end!!!! inleiding.
Infoavond groep 7 en Agenda Welkom Hoe werken wij in groep 6, 7 en 8? Wie ondersteunen? Methodes zijn straks vrij in te zien. Vragen?
Stadswandeling TILBURG
SWOT-analyse = kijk naar de sterke en zwakke kanten in je plan
Heb je het al gemerkt? De lente is op komst….
Heb je het al een beetje gemerkt ?
Heb je het al gemerkt? De lente is op komst…
Duurzaam ondernemen.
Ik geloof dat wachten zin heeft; dat verwachting ons rijker maakt,
Heb je het al gemerkt? De lente is op komst….
MovingFuture Femke Schot, Thomas van Breemen-Schneider, Sanne Wolters, Sam Gilling & Eva Verduin.
Hoofdstuk 3 Waarom ondernemen?
Uitnodiging voor het feest
ieder kind een gul onthaal! (2x)
Mijn spreekbeurt gaat over
Wat maakt het allemaal uit?
Transcript van de presentatie:

Poppodium 013

013 Poppodium in Tilburg Opgericht in 1984 Organiseert zelf feesten en concerten

SWOT-analyse Sterktes Zwaktes Diverse muziekstijlen Transactiekosten Aanbod van meerdere voor de aankoop zalen van tickets Kansen Bedreigingen Nationaal bekend Andere grote poppodium concertorganisatoren (HMH, Ziggodome)

Actualiteit 013 poppodium Amon Amarth en Carcass exclusief in 013 Met de komst van Amon Amarth en Carcass bevestigt 013 twee absolute zwaargewichten. Op vrijdag 8 november zijn beide metalbands voor een exclusieve show te zien in Tilburg. Amon Amarth was onlangs een van de hoogtepunten tijdens Fortarock, terwijl Carcass eerder dit jaar de smaakmaker van het Neurotic Deathfest bleek. Het Zweedse Amon Amarth is een absolute uitblinker in de melodieuze death metal. De beukende Vikingen hebben tot nu toe acht langspelers gemaakt en die zijn allemaal van topniveau. Bombastische metal met diepe grunts en strakke riffs voorzien van teksten die handelen over de Noorse mythologie. Het gloednieuwe ‘Deceiver Of The Gods’ dat eind juni verschijnt, belooft weer een brute portie death metal van het hoogste niveau. De Zweden nemen een wel heel bijzondere speciale gast mee: het legendarische Carcass. Deze Britten worden gezien als pioniers van een hele waslijst aan subgenres waaronder grind- en death metal. Bij de buitenwacht is de groep minstens zo bekend vanwege de gore platenhoezen vol expliciet anatomische verminkingen. De groep gooit in 1995 het bebloede bijltje er bij neer, maar pakt in 2008 de draad extreem succesvol weer op. Afzonderlijk zijn deze twee smaakmakers al niet te versmaden, maar samen op een podium is dit natuurlijk helemaal een natte droom van iedere zichzelf respecterende liefhebber van onversneden death metal. 013 maakt die droom nu waar, want Amon Amarth en Carcass staan op vrijdag 8 november exclusief in 013 voor wat ongetwijfeld hét death metalhoogtepunt van 2013 gaat worden.vrijdag 8 november