Door Ramòn Janssen, Tim Helwegen en Niels Killaars. Home Interaction System RJTHNK.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
“Hoe kom ik aan klanten?”
Advertisements

havo A Samenvatting Hoofdstuk 6
WEB toepassingen. Wat is een WEB toepassing of applicatie t.t.z... een WEB applicatie is een applicatieprogramma welke je via internet kunt gebruiken,
Concept Voorstellen. De Concepten  Website & QR Code  Website & Mobile App  Website & Advertising.
Concept Voorstellen. Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in.
Netwerken. Wat is een netwerk? Je spreekt van een netwerk van zodra twee of meer computers met elkaar verbonden zijn. Je kan thuis een klein netwerkje.
Voorstellen: Eric van Schagen Alumnus TU/e 1981 CEO Simac Techniek NV Veldhoven Voorzitter FHI, Incubator 3+, RvC Technostars Investeerder in technologie-bedrijven.
Wat kun je met StabiCAD?.
De Utrechtse Servicenormen
PUBLIC DESIGN Bas van der Lans, Henno van de Hee en Sanne Schumacher.
 QI&feature=related QI&feature=related.
Kies een router Update December 2008.
Toekomstvisie Melvin Kil, V5a.
LICHT – SPECTRUM EN KLEUREN ZIEN
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
SISO Deurne Korte kapsels.
Een toets van licht en kleur
Kleuren Kleuren.
Making by : Roger,Steyn,Laurens,Joran and chiel.
Verf mengen.
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Programma Verenigingsondersteuning Almelo
Wat willen we onderzoeken?
Zelfstandig werken Groepen 3.
Interpreteren van data
Service Apotheek Farmaceutische zorg
Aan de slag met een 6 Minuten Zone!
Media bekijken op afstand De mogelijkheden boven de €500.
Tebrona Data Systemen Beijerlandselaan EH Rotterdam
Programmeren met If This Then That (IFTTT)
Debbie Vandekerckhove
Ontwikkeling Gouden Standaard
Vraag aan de Helpdesk: Hoe kan ik LIEFDE installeren?
Oud worden in deze tijd..
Plan van aanpak Duurzaam denken en doen op De Kleine Aarde Tom Bade.
Leerlingenraad Wat ging er aan vooraf.
Wees eens wat OENiger Open – Eerlijk - Nieuwsgierig
GROEP 7 Leon, Dayzer & Soraya. De opdrachtgever Het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport Zij richten zich op: volksgezondheid, overgewicht,
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Door Andrea Piombo 2 CMD-I Internet Of Things. Internet of things “LIFX” WAT IS LIFX? LIFX is een LED-lamp die je via WI-FI verbindt met je draadloze.
HEARTLIVE Project. Wie zijn wij? Debriefing  Probleemstelling: Hoe kunnen we ons product zo vormgeven dat het makkelijk begrijpbaar is voor mogelijke.
GSM deurbel Het product.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
“Ontwikkelen van educatieve spellen voor een speciale doelgroep”
Corneille Guillaume Beverloo
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Welke toekomst dromen we voor onszelf, voor onze kinderen?
Ramòn Janssen –H4B Niels Killaars –H4B © RJNK. 1: Wat is Social Media? 2: De rol van social media in marketing & internetstrategie 3: De sterke punten.
Agenda Inleiding en Lagerhuis: Proces management en proces keten optimalisatie gaat ons helpen inzicht te krijgen in de impact van toekomstige veranderingen.
WEBSHOP MoodyNails Sofie Van den Nouweland MEB / Groep D.
Workshop Inspirerend ICT Eric Redegeld & Eline Redegeld.
Haarlem Foto’s op computer en internet Cloud. Haarlem Werken met Google foto’s.
ACT voor partners/ouders/vrienden/ kinderen van cliënten. Iemand die met ACT bezig is kijkt graag naar zijn waarden, doelen en dromen. Het idee is dat.
Apps Homcom ledenvergadering Wikipedia Een mobiele applicatie of kortweg app (uitspraak: [ɛp]) is een software-applicatie die ontworpen is.
Hom Com Ledenvergadering Google wil zelf chips maken Apple doet het, Samsung ook Nu wil Google ook – Google bracht al een nieuwe multimediatablet.
VOOR ALLE LEERWEGEN ! NU. INHOUD ARTXPRESS AUDITIE PROCEDURE PROGRAMMA LEERLIJN MOTIVATIE CONTACT.
3CX Telefoon Centrales. 3CX Products – 3CX Phone System 3CX Phone System.
Hoe Agile bent u? Hoe Agile kunt u zijn?
ONL Congres Dyslexie 17 juni 2011 Workshop 3 "Hoe werkt het bij jou?" Drs. Evelyne van Veen.
Breng de brief naar de goede huiskleur
Blokje aan de veer Uitrekking (cm) Gewicht (N)   Meting 1.
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Metingen in de afvalwaterketen:
Onderzoek water!! Les 2 WaterLab www. onderzoekwater.nl Regenmeter
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Leren programmeren met Scratch
Netwerken & Internet 1.
Transparante en Open Provincie - Subsidies op de kaart
Transcript van de presentatie:

Door Ramòn Janssen, Tim Helwegen en Niels Killaars. Home Interaction System RJTHNK

 Het leven kan veel makkelijker door het gebruik van applicaties op je telefoon, je kunt er op afstand je licht mee aanzetten, je rolluiken mee open maken, je wachtwoord invoeren en je wekker mee zetten. Met een simpel apparaat kan je dus meerdere dingen besturen, dit is dan ook onze visie. Verder is het de bedoeling dat wanneer je wakker wordt ‘s morgens vroeg, je wekker alleen uitgaat wanneer je hartslag hoog is. Hiermee willen we bereiken dat je niet langer je wekker uit kunt zetten zonder écht wakker te zijn.

 Benodigheden voor dit idee zijn onder andere een smartphone en eenvoudige meetapparatuur. Door deze twee te combineren krijg je een computer die in staat is berekeningen te doen over bijvoorbeeld je hartslag, en een code voor een programma waarin dit allemaal gebeurd.

 Wij moeten dus een programma creëren dat al deze functies kan uitvoeren. Wij kunnen de code achter het programma schrijven, maar zelfs dan is het programma nog niet compleet aangezien de apparatuur voor de metingen niet binnen ons handbereik ligt. Wij kunnen echter alle metingen simuleren met een computer die waardes uit zend(via een kabel of draadloos).

Geel en Oranje : Het doel van ons project is om een applicatie te creëren die je leven kan verbeteren. Dit zorgt er voor dat onze doelgroep makkelijker de dag door komt. Rood : Ramòn Janssen, Software Design Niels Killaars, Bedrijfsman Tim Helwegen, Plant Blauw : We kunnen ons aan de volgende stappen houden: - Idee hoe het programma gaat werken en wat het moet gaan doen - Code voor programma schrijven - Code toepassen in een tastbaar product Violet : Benodigdheden zijn onder andere een computer, of in dit geval een smart Phone. Ook is er meetapparatuur nodig, en bijbehorende apparaten in huis. Groen : Het allerbelangrijkste bij ons product is dat er een goede code is die zorgt voor een stevig fundament van het product waar we op door kunnen werken. Dit wil zeggen dat we niet afhankelijk zijn van een tastbaar product.

 Het is waarschijnlijk niet haalbaar om ons idee om te zetten in een tastbaar product. Wel zijn we erg gedreven om een applicatie of een programma te maken waarin mogelijkheden zijn tot ‘Plezierig Wakker Worden’, wat uiteindelijk ons doel is.  Bedankt voor uw aandacht.