De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SISO Deurne Korte kapsels.

Verwante presentaties


Presentatie over: "SISO Deurne Korte kapsels."— Transcript van de presentatie:

1 SISO Deurne Korte kapsels

2 Inleiding In mijn kapselboek vind u een uitgebreide uitleg over hoe we te werk gaan met korte kapsels. Dit wordt verdeeld in enkele onderdelen. U vind hier namelijk de uitleg over de keuze van de kleuring, de technische uitleg over hoe de snit wordt uitgevoerd en de uitleg over de afwerking, welke producten worden er gebruikt en waarom gebruiken we die.

3 Inhoud Snit analyse Kleur analyse Afwerking

4 Snit Analyse. Kort kapsel: Nekpartij 45° opgeknipt
De oren worden vrijgelaten. De haren op het boven hoofd worden op 120° (schuin naar achter) in geknipt.

5 Snit Analyse Half korte kapsel:
De nekpartij wordt op 0° geknipt in een omgekeerd V-vorm. Aan de zijkanten verbinden met de achterkant zodat de lengtes vooraan langer blijven. Bles: zijstreep kort van links naar rechts.

6 Snit Analyse Alternatieve korte kapsels
“het groene kapsel”: letterlijk in laagjes geknipt. Maar elke laag is op 0° geknipt. De oren zijn vrij. b) “het oranje kapsel”: hier gaan we gebruik maken van een undercut. Dit wil zeggen dat de onderste haren ( tot net aan het oor) vele korter worden geknipt dan de bovenste . Die worden langer gelaten en op nul° graden geknipt. Dit zorgt er voor dat je eigenlijk met 2 verschillende snitten zit in het kapsel

7 Snit Analyse Asymmetrische korte kapsels Nekpartij op 45° geknipt.
Van boven in het hoefijzer gedeelte op 120° geknipt. Aan 1 zijkant 45° opknippen en aan de ander kant naar boven aanpassen(120°).

8 Kleur Analyse Wanneer we over een kleur analyse spreken, gaat het niet alleen over het kleuren. Maar wel over het geheel ervan: Kleur techniek (hoe het moet gebeurd) Kleur combinatie (welke kleuren passen beter bij welke persoon en welke kleuren kan je met elkaar combineren in 1 kapsel).

9 Kleur Analyse Baleage techniek: Een zeer assige kleur.
zeer fijne lokken met ontkleuring (zeker met 30vol.). Aan de zijkant zijn de lokken diagonaal naar voor getrokken.

10 Kleur Analyse Lokken techniek: Ontkleurd haar.
Aan de zijkant een donker transparante lok. En boven de donkere transparante lok een geel(goud) transparante lok. In zilverpapier gepakt.

11 Kleur Analyse Volledige kleur: Een warme rode tint.
Volledig gekleurd om een egale kleur te bekomen.

12 Kleur Analyse Alternatieve haarkleuring:
“blauw & roos”: voor het roze gedeelte maken we gebruik van een verdeling in de vorm van een ster. De rest van de haren kleuren we in het blauw. Je kan het niet zo duidelijk zien maar aan de linker kant is ook nog een fijne blonde lok getrokken. “Kakofonie”: hier is met transparantie verdelingen gewerkt in verticale richting. Zo krijg je het streepjes effect dat je ziet op de foto.

13 Afwerking De afwerking is afhankelijk van persoon tot persoon. De ene persoon zijn of haar voorkeur gaan naar wild en los en de ander eerder voor klassiek of strak.


Download ppt "SISO Deurne Korte kapsels."

Verwante presentaties


Ads door Google