De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Toekomstvisie Melvin Kil, V5a.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Toekomstvisie Melvin Kil, V5a."— Transcript van de presentatie:

1 Toekomstvisie Melvin Kil, V5a

2 Nadruk ligt op: Zorg en welzijn, de huizen zijn van alle gemakken voorzien zodat de ouderen langer in huis kunne blijven wonen. Computergestuurd: Alles kan worden bediend door 1 computer, hij regelt alles. Denk bijvoorbeeld aan de temperatuur regelen, de lichten automatisch regelen en natuurlijk de elektrische apparaten.

3 Ontwerpen? Ik denk dat de bestaande apparaten vooral worden verbeterd. Er zullen weinig echte nieuwe uitvindingen komen. De bestaande apparaten krijgen meerdere functies. Denk bijvoorbeeld maar aan het internet, je kunt er nu al televisie mee kijken en mensen opbellen via Voip. In mijn verslag heb ik de voorbeelden waterrad-kast en geautomatiseerde stofzuiger genoemd. Ik denk dat we zoiets kunnen verwachten in de toekomst.

4 Buitenkant: De buitenkant van het huis zal wel met de tijd meegaan, maar ik denk niet dat er hele extreme futoristische buitenkanten komen. Wel denk ik dat er wat gedaan gaat worden aan de bakstenen. Ook hier weer op zorg gebasseerd, bijvoorbeeld voor minder valide een “oprijlaan”.

5 Binnenkant: De woonkamer wordt praktischer ingericht, minder meubels zodat er meer ruimte overblijft. Kasten enzo worden vervangen door het idee van de waterrad-kast. Ik denk dat ook de trappen geautomatiseerd zullen gaan worden, voor de oudere en de minder valide. Het zal echter geen roltrap worden.

6 Te Realiseren? Ik denk dat dit alles binnen een periode van 15 – 20 jaar te realiseren is, dit komt omdat we de kennis hebben en aangezien er alleen het een en ander aangepast hoeft te worden.


Download ppt "Toekomstvisie Melvin Kil, V5a."

Verwante presentaties


Ads door Google