Microsoft Office PowerPoint 2007 of 2010 is ontworpen voor het maken van diapresentaties. Een presentatie kan bestaan uit diverse componenten, waarvan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het maken van presentaties voor op de computer.
Advertisements

Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Breedbeeldpresentatie
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Powerpointtraining Hunkemoller
Pimp your Powerpoint 7 juni 2011
Tekst naar een SmartArt
Een digitaal verhaal maken
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
powerpointles 1 Nienke Kooistra College Blaucapel
Mos-oefening voor PowerPoint
DE HELP-FUNCTIE Diverse manieren om tijdens het werk gebruik te maken van het hulpsysteem H van BreugelA van der Coelen.
Het oog wil oog wat. Kijk ook op
POWERPOINT Een tabel invoegen Les 3.
Powerpoint op 2 schermen
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Als u Power Point opent, krijgt u twee of drie dialoogvensters te zien
Powerpoint in de les Welkom Inleiding Christ Bosmans.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Hoe werkt een powerpoint?
1 van 10 POWERPOINT Nieuw in de Wegwijsserie: Wegwijs in PowerPoint 2007 Presentatie Ambassadeursdagen Seniorweb Door: Louise Prompers.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Office 14 maart.
Office 15 maart.
Een presentatie maken Les 2
LEES DIT VOOR JE AAN JE PRESENTATIE BEGINT ALGEMEEN
Maak uw eigen film in drie gemakkelijke stappen
Voorbereidende les Hier volgen dia’s met afbeeldingen die u aan de leerlingen kunt laten zien. In de notities van PowerPoint (onder de dia in de schrijfmodus)
Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie?
Basis vaardigheden PowerPoint
HANDIGER MET WORD Les 1A. Onderwerpen  Kennismaking en verwachtingen/wensen  Op één lijn komen  Verschillende versies van Word  Sneltoetsen  Het.
Een bestaande presentatie gebruiken
Les 3 sjablonen (templates), briefpapier maken
Inleiding tot PowerPoint
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Office 21 maart.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW De Overstap.
Een bestaande presentatie gebruiken Computerwijs.
Titel Ondertitel datum Probusclub Jan Adriaenszn Leeghwater.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Trimester 2. Hfdst 1: e-Presentatie, master! e-Presentatie Met de hulp van Powerpoint gaan we leren hoe we een elektronische presentatie kan maken.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Sway.
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-training
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-training
Microsoft® Office Visio® 2007-cursus
Microsoft® Office Word 2007-cursus
Microsoft® Office PowerPoint® 2007-cursus
Microsoft® Office Outlook® 2007-cursus
Microsoft® Office Visio® 2007-cursus
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-cursus
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-training
Microsoft® Office Word 2007-cursus
5 tips om eenvoudiger te werken
Digi(bord)boek project <titel project>
Verzin een korte opvallende titel
Hoofdstuk 4 Oefeningen Sjablonen en hoofddia’s Thema’s Hoofddia
Gemakkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Uitleg Toverdoos 2007 via deze presentatie, D. van Hunnik
Makkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
Introductie Powerpoint biedt je allerlei mogelijkheden om een tijdsbeeld te presenteren met tekst, muziek, beeld en video. Klik op ‘Invoegen’ en ga lekker.
Titel presentatie Ondertitel van de presentatie Oktober 2016.
Powerpoint Meester Opdracht: Titel: Tahoma 66 groen
[Voer de titel van de overtuigende toespraak hier in]
Transcript van de presentatie:

Microsoft Office PowerPoint 2007 of 2010 is ontworpen voor het maken van diapresentaties. Een presentatie kan bestaan uit diverse componenten, waarvan de hoofdcomponenten natuurlijk de dia’s zijn die je afbeeldingen, grafieken, video’s enzovoort weergeven. PowerPoint kan je helpen bij het maken van de overige componenten; hand-outs met gedrukte versies van je dia’s met begeleidende tekst en een script, dat wil zeggen: gedrukte notities die je helpen bij je presentatie. Maar je besteedt de meeste tijd aan het werken met dia’s: ze aanpassen om het consistente uiterlijk te krijgen dat leidt om een gepolijste presentatie en ze herschikken zodat ze worden getoond in de meest logische volgorde. Je maakt de losse dia’s in de weergave Normaal (zie hierna), waarbij je tekst en afbeeldingen toevoegt aan inhoudsvakken ( gewone tekstvakken die klaar zijn om je tekst of andere inhoud te ontvangen), het kleurenschema afstelt en nieuwe dia’s toevoegt.

Het Lint Een voorvertoning van de dia’s in de presentatie Notitiegebied weergavenormale Weergave Diasorteerder leesweergave Weergave diavoorstelling De werkruimte waarin je de dia maakt De titel van de dia

Gebruik de opdrachten van het lint om indeling, thema’s achtergronden, animaties en overgangen voor je dia’s te ontwerpen Alle dia’s in je presentatie De statusbalk vertelt je welke thema is toegepast op de geselecteerde dia Het dia nummer De tijdsduur waarmee de dia wordt weergegeven voor verder wordt gegaan

Je gebruikt de weergave DIA sorteerder (zie hierna) om je presentatie te organiseren en om te controleren of alle ontwerpelementen een consistent uiterlijk hebben. Je kunt de weergave Dia sorteerder ook gebruiken als een soort ‘storyboard’ voor het bewerken van je presentatie: dubbelklik gewoon op een dia in de weergave Dia sorteerder en de dia wordt geopend in de weergave Normaal, klaar voor bewerking. En je gebruikt de weergave Dia sorteerder ook wanneer je eigenschappen instelt voor een diavoorstelling; bijvoorbeeld het animatieschema, als je er een voor je dia’s gebruikt, en/of de overgangeffecten voor tussen dia’s. Er zijn andere weergaven ( de weergaven Diavoorstelling en DIA model, Hand-outmodel en Notitiemodel) die we hier niet tonen. De weergave Notitiepagina lijkt op de weergavenormaal, alleen is deze opgemaakt als een gedrukte pagina, ze toont de gedrukte versie van de dia en heeft een gebied waar in je notities kunt typen. Met de drie modelweergaven kun je de complete indeling en het uiterlijk instellen voor je dia´s, hand/outs en notities.