Diensten Voedselveiligheid Plaagdierpreventie Waterveiligheid.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Landelijke basis verdrogingsmonitoring
Advertisements

Sportproducten.
Toolbox 5S-Productie Velsen, maart 2008.
Lancering Hygiënecode voor Slagersbedrijf
Petra van den Broek Voor gmr Utrecht 13 februari 2009
Keukenhygiëne.
WATER Werken aan prestaties.
Plantinga Business Consultancy (PBC) + ENERGIE & MILIEUMANAGEMENT = PBC energie & milieu management bv.
Het opzetten van een kwaliteitssysteem
Invoeren van een autocontrolesysteem in de horecasector FED Ho.Re.Ca Wallonie.
Workshop AO binnen de bestaande structuur
definitie – prevalentie – gevolgen
Aansluiting nazorg gevangeniswezen
AISHE cursus Rollen auditor in AISHE proces 13 en 14 december 2007 Niko Roorda en Jorien Helmink.
Ontwerpprojecten Competenties
HACCP.
Competentie 1, 3, 15 en 16 Kwaliteit verbeteren
Opslag van goederen HACCP and GMP in school restaurants
Voorbeeld kant & klaar Haccp plan
Mobiel Toezicht 2.0.
De AID, PD en VWA bouwen aan één nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit
onhygiënisch werken en de gevolgen
Thema HACCP
Dienst Ondersteuning Aanpak wal- en kluismuren Bomenparagraaf Raadsinformatieavond Donderdag 28 januari 2010.
Hoofdstuk 15 Product ontwikkeling Srednja šola Zagorje.
GMP and HACCP in school restaurants School Development Project
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
Introductie OHSAS
Welkom bij de Codetraining
Training Hygiëne /HACCP Horeca
Bureau-informatie Alympus Personeelsadvies B.V.
Nabespreking RI&E-project
Code Groen voor het HACCP certificaat
Adviesrapport Restaurant keuken.
Cursus man review medische laboratoria 2004 De management review Cursus voor het succesvol uitvoeren van de management review G. De Schrijver M.D., Ph.D.
Hallo ik ben Henk Wassen Een ervaren Kwaliteit en Arbo-functionaris.
Zelfcontrole door agrarische bedrijven: samen beschouwd.
Chineese restaurants onhygiënisch
Veiligheid in Toverland
Presentatie Entreprenasium Aanbevelingen implementaties nav o metingen.
Certificering van milieumanagementsystemen volgens NEN-EN-ISO 14001
Levensmiddelen hygiëne
Onderwerpen presentatie
“Kijken, denken en doen met voor risico”

Verplichte documenten
Opbouw van de Nederlandse levensmiddelenwetgeving
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
Vakleer L. van der Meer Hygiëne Vakleer L. van der Meer.
Zorg en Welzijn Door floor.
Hoofdstuk 6 Service.
Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ)
De monitor Wat, hoe en waarom? 4 juni Situatieschets  Schooljaar gestart met vier pilotscholen  Plan van aanpak per school  Collectiescan.
Netwerkondersteuning - ondersteunend. Aanleiding Ouders of een gezin of jongeren zitten in een moeilijke fase. Voorbeelden: * Moeder dreigt oververmoeid.
Social Return on Investment
OCMW in tijdelijke werkervaring: BeroepsVerkennendeStage
Contractbeheersing op basis van kwaliteitsborging
IMPLEMENTAATIE KADER ZORGPLICHT KERINGEN
HACCP.
Van 2.450= voor 1.995,== DISC Duurzame Inzetbaarheid Scan
HACCP.
Twenty-second Conference on Food Microbiology
Wat kunnen we doen tegen etnisch profileren?  5 aanbevelingen
Veilig en verantwoord werken
Rioolreparaties in GBI
Supermarkt Voedselveiligheid.
Veilig en verantwoord werken
Supermarkt Voedselveiligheid.
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Toezicht NVWA op evenementen en festivals
Transcript van de presentatie:

Diensten Voedselveiligheid Plaagdierpreventie Waterveiligheid

Voedselveiligheid Het uitvoeren van advies bezoeken Hygiene & HACCP Beoordelen van: Algemene bedrijfshygiene Hygienisch werken, persoonlijke hygiene Staat van inrichting Uitvoeren van metingen en registraties in kader van HACCP/Hygienecode Horeca Digitale rapportage Training on the job Indien gewenst en noodzakelijk

Inhoud checklist HACCP Algemeen Registratie HACCP Hygienisch werken Bouwkundige staat Reinheid / Inrichting Temperatuur

Monstername Monstername van kritische producten Conform Hygienecode Oppervlakte monsters ter controle van schoonmaak Monstername na klachten van gasten Onderzoek vindt plaats op ons eigen geaccrediteerde laboratorium

BDW Zelfcontrole Inspectie sluit aan bij werkwijze nVWA. Vanuit inspectie volgt advies en begeleiding. Score Rood < 60 % Score Oranje 60% - 80% Score Groen > 80 %

Bevindingen pilot

Positieve uitkomst pilot Temperatuur Controle van koelingen, vriezers en het warmhouden van producten.

Grote tekortkoming Bouwkundige staat Reinheid Tegelwerk, kitnaden, staat van koelingen, apparatuur, verlichting, plafonds etc. Reinheid Staat van reinheid keuken inrichting, koelingen, afvalverzorging

Grote tekortkoming HACCP registratie Hygienisch werken Aanwezigheid van Hygienecode Uitvoeren van met name temperatuur controle en registratie Hygienisch werken Handenwas regime Het voorkomen van kruisbesmetting

Plan van aanpak Bureau de Wit ExtraTraining / uitleg Leveren van benodigde HACCP documenten Inspectie en advies bezoeken Follow up van verbeteringen bewaken