Ik ben er voor ….. de ander Jeugdzondag 14 september 2008.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer
Advertisements

Ik wens je De kracht van god.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer.
DoeMeeDienst Groeigroepen 15 september 2013 Thema: Leven door de Geest.
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Kinderkerstviering 2012 Hervormde kerk Nieuwkoop
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
WELKOM Vrijwilligersavond De Rank
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1978 Universal Songs 1/3 SAMEN IN DE NAAM VAN JEZUS (C.A.E. Groot / Arr.: Hans Lieberton)
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
HOEZO BIDDEN?.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Jezus verliest de liefde van mensen
Welkom in deze kerkdienst
WELKOM OP TOV!.
BE3GER EN 8TERBAKS.
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Welkom op TOV!.
Thema voor vanavond is:
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Welkom in deze ochtenddienst Voorganger: Ds. H. de Bruijne
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom op TOV!.
VREDE.
Welkom.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Een brandend hart.
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
Liturgie 18 U hebt niet, zoals het volk destijds, voor een laaiend en allesverzengend vuur gestaan, of in dreigende duisternis en woeste wind, 19 noch.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Welkom in deze kerkdienst
Zondagavond 8 maart 2015.
In deze dienst zal Ds. J.Th. Jonkman voorgaan Voor de dienst zingen we Gezang 167 Na de zegen Psalm 19: 1, 3 Schriftlezing: Prediker 7: 15 – 22 Tekst:
Thema voor vanavond: Je ouders
Welkom Zondag 3 mei 2015 Voorganger: Ds. J.A. Berkheij Ouderling van dienst: Anita Dahmen Orgel: Herman Kamp Lezingen: I Johannes 2: 28-3: 10 Efeziërs.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Startzondag-viering ‘Goede buren‘
In deze dienst zal Ds. A. P. Feijen voorgaan. Na de zegen zingen we Psalm 105: 1, 2 Schriftlezing: Lucas 9 : Tekst: Lucas 9 :
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate God maakt zijn Naam bekend!
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Na het luiden van de klok zingen wij: Opw. 573
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
539 kom nu is de tijd, aanbid hem Kom, nu is de tijd: aanbid Hem Kom, nu is de tijd: ontmoet jou God. Kom, zoals je bent, aanbid Hem. Kom, zoals je.
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing: Handelingen 2:
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
U bent van harte welkom in de E&R tent aan de Fort den Haakweg in Vrouwenpolder voor informatie: E&R team / Welkom bij de sing.
Liturgie▶ God is Goed ♪474:1,3,4,5✝FIL2:5-11♪438:1,2♪574:1,2,3♪138:1,2,3♫KND✝GEN11:1-9♪488:1,3,4,5♫167:1,2,3☂OPW:298.
Liturgie ♫ 167:1,2,3 ♪ 310:1-5 ♪ 834:1,2,3 ♪ 868:1,2,5 ✝ EXO19:3-6 ✝ 1PET2:9-12 ♫ 343:2x ♪ 705:1,2,3 ▶ 717 ♫ 249 Welkom en Afkondigingen > Thema:
Welkom Gezamenlijke Gebedsdienst 18 januari 2017
Start Zondag 18 september 2016
Welkom in deze kerkdienst
Jij bent niet anders maar bijzonder!
Juntos Contigo heeft een nieuwe Website!
Johannes de Heer dienst
Welkom Voorganger: Ds. Dekker Ouderling van dienst: Jenny Organist:
Transcript van de presentatie:

Ik ben er voor ….. de ander Jeugdzondag 14 september 2008

Zingen: Opw 167 Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen bidden, samen zoeken, naar het plan van onze Heer. Samen zingen en getuigen, samen leven tot Zijn eer.

Heel de wereld moet het weten dat God niet veranderd is. En zijn liefde als een lichtstraal doordringt in de duisternis. 't Werk van God is niet te keren omdat Hij erover waakt, en de Geest doorbreekt de grenzen die door mensen zijn gemaakt.

Prijst de Heer, de weg is open naar de Vader, naar elkaar. Jezus Christus, Triomfator, mijn Verlosser, Middelaar. Vader, met geheven handen breng ik U mijn dank en eer. 't Is uw Geest die mij doet zeggen: Jezus Christus is de Heer!

Stil gebed Votum en groet

Kijk eens om je heen, kijk eens om je heen, geef elkaar een hand, je bent niet alleen. Want wij moeten samen delen, samen zingen, samen spelen. Ook al zijn wij nog maar klein: Samen spelen is pas fijn! Zingen: AWN, dl 2:28

Kijk eens om je heen, kijk eens om je heen, wij zijn in de wereld niet alleen. God kent ieder kind bij name, zeg maar ja en zeg maar amen. Ook al zijn we nog maar klein, God wil onze Vader zijn.

Voorlezen van de wet

Zingen: AWN dl 3 Als je geen liefde hebt voor elkaar, vallen de dromen in duigen. Dromen van vrede worden niet waar, kwaad is niet om te buigen. Refrein: Als je geen liefde hebt voor elkaar leef je buiten Gods gloria.(2x)

Als je geen antwoord geeft op verdriet, zullen de tranen niet drogen. Als je het leed in de wereld niet ziet, worden Gods woorden verbogen. Refrein: Als je geen liefde hebt voor elkaar leef je buiten Gods gloria.(2x)‏

Als je geen oog hebt voor gemis, als je geen brood weet te delen, denk dan aan Jezus die brood en die vis uit liefde deelde met velen. Refrein: Als je geen liefde hebt voor elkaar leef je buiten Gods gloria.(2x)‏

Als je geen liefde hebt voor elkaar, is er geen hoop meer op zegen. Kinderen, maak de liefde toch waar; schrijf het op alle wegen: Refrein: Als je geen liefde hebt voor elkaar leef je buiten Gods gloria.(2x)‏

Gebed en voorbede

Schriftlezing: Lucas 10:25-37 door Inez Vink en Anne van Zijp

Zingen: “Voeten heb je van de Heer gekregen” Uit: Opwekking voor kinderen Voeten heb je van de Heer gekregen, voeten om te lopen, loop en zing. Voeten om te lopen in de kring. Handen heb je van de Heer gekregen, handen om te klappen, klap en zing. Handen om te klappen in de kring.

Vingers heb je van de Heer gekregen, vingers om te tikken, tik en zing. Vingers om te tikken in de kring. Duimen heb je van de Heer gekregen, duimen om te draaien, draai en zing. Duimen om te draaien in de kring.

Verkondiging Thema: “Ik ben er voor ……….. de ander!”

Verkondiging

nu even niet ik heb geen tijd ik kan het niet

Zingen: Opw 60 Voor uw liefde, Heer Jezus, dank U wel. Wij aanbidden U, Heer. U komt toe alle lof en eer. O, Heer, wij prijzen uw naam!

Voor uw woord van genade, dank U wel. Heer, U maakte ons vrij. In uw kracht overwinnen wij. O, Heer, wij prijzen uw naam!

Wij aanbidden U, Jezus, Zoon van God. Vul ons hart voor altijd, Met uw liefde en heerlijkheid. O, Heer, wij prijzen uw naam!

Vijf kinderen van de kindernevendienst krijgen een bijbel. Renze Diepeveen Esmé Frieling Lars Luiten Emiel van der Molen Diann Vink

Gebed

Zingen: “We hebben allemaal wat Tekst & Muziek: Elly & Rikkert Zuiderveld Refrein: We hebben allemaal wat we zijn allemaal raar en toch zijn we broertjes en zusjes. We hebben allemaal wat we zijn allemaal raar en toch houden we van elkaar.

1.Kijk dat is Wim die is niet zo slim die weet niet dat twee en twee vier is en daar is Tom ook al zo dom die denkt dat Amerika hier is. Kijk daar is Jack die stottert zo gek als ie met ons wil p-praten en daar is Leen die trekt met z'n been die loopt overal in de gaten

Refrein: We hebben allemaal wat we zijn allemaal raar en toch zijn we broertjes en zusjes. We hebben allemaal wat we zijn allemaal raar en toch houden we van elkaar.

2. Kijk daar is Aad die spuugt als ie praat zodat je haast helemaal nat wordt dat is nog niks verg'leken bij Trix die rijdt door een plas zonder een spatbord Daar heb je Pien altijd zo kien d'r tong uit de mond als ze rekent en daar is Marij, die zegt steeds "goodbij" ze weet niet eens wat het betekent.

Refrein: We hebben allemaal wat we zijn allemaal raar en toch zijn we broertjes en zusjes. We hebben allemaal wat we zijn allemaal raar en toch houden we van elkaar.

3. Kijk dat is Pim die mag niet op gym omdat het niet goed voor z'n hart is Daar is Margot die doet altijd zo ze lijkt op de apies uit Artis. Daar heb je Wil die is toch zo stil Z'n pa en z’n ma zijn gescheiden en daar is Teus verband op z'n neus hij wou van de trapleuning glijden.

Refrein: We hebben allemaal wat we zijn allemaal raar en toch zijn we broertjes en zusjes. We hebben allemaal wat we zijn allemaal raar en toch houden we van elkaar.

Collecte

Zingen: opw 602 Vrede van God, de vrede van God. de vrede van God zij met jou. Vrede van Hem, vrede van God, de vrede van God zij met jou.

In Jezus’ naam, in Jezus’ naam, in Jezus’ naam geef ik jou: vrede van Hem, vrede van God, de vrede van God zij met jou. Heilige Geest, de Heilige Geest, de Heilige Geest zij met jou. Vrede van Hem, vrede van God, de vrede van God zij met jou.

Zegen