B RUIDSMODESHOW M ERRIE M IE. V RIJDAG 9 NOVEMBER Oost- Souburg, Zeeland.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
Advertisements

Het Biersprookje of hoe werd Overgenomen door de Amerikanen *
De regen Celine Dion ‘Prayer’.
Joringel keek naar Jorinde.. Het was een mooie avond.
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Verrassing!!.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Stichting Immanuel Paaspakketten 2010 Met Pasen 2010 mochten we door heel Roemenie rond de 3000 pakketten uitdelen. Hier ziet u een voorbeeld van een pakket.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Beelden storm.
Er waren eens drie apen: Chipie, Banano en Ananasie. Ze woonden in de zoo van Roosendaal Maar daar vonden ze het niet leuk, want ze kregen bijna geen.
De Slippertjes.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
Jongeren willen een eigen leven
Het Trouwfeest.
Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Heksen in de Middeleeuwen
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
ZEEKLASSEN LARA MAUD.
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
28 mei 2012.
Er was eens een oud kasteel midden in een diep en donker bos.
Eindelijk kwam de oude vrouw terug en zei met een doffe stem :
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
Wanneer er echter een onschuldig meisje te dicht bij haar kasteel kwam, veranderde de heks haar in een vogel en sloot haar op in een kooitje.
De uil vloog in een struik en direct kwam er een kromme, oude vrouw uit tevoorschijn.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Glow.
Mijn klas (4 Havo) heeft op 11 oktober parijs bezocht, in deze presentatie laat ik foto’s zien en recensies. Gemaakt door Gilian Sanders 4hna.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
- Het circus kwam in de stad en veel mensen kochten een kaartje om de voorstelling te zien.
Hij was maar een clown in ’t wit en in ’t rood hij was maar een clown
En weeral een avontuur die voorbij is. Maar nu is het tijd voor. HET MODE THEMA!!!!! Bij de thema mode hadden we een gedicht geleerd en toneeltjes gedaan.
Het jungle feest.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2000 Universal Songs 1/4 EEN KIND ALS WIJ (Rikkert Zuiderveld) 1. U bent niet zomaar langs.
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Voorkant.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Een paar vraagjes Ben je jonger dan 12 of ouder dan 97? Is dit je telefoon…..? Is dit je TV….? Is dit je computer..?
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Joringel werd heel blij, raakte de deur aan met de bloem en de deur sprong open.
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Etalages.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding. Les 7: Evalueren Doelen: Bespreek hoe de ouderavond is gegaan. Hoe zou je jezelf en je klasgenoten beoordelen? Was.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Het wachten op de bus Wat een sfeer.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met.
De leider van de Joodse kerk kwam naar Jezus toe.
lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Dagboekfragment Ceremonie, Bali
Transcript van de presentatie:

B RUIDSMODESHOW M ERRIE M IE

V RIJDAG 9 NOVEMBER Oost- Souburg, Zeeland.

N A AFLOOP WERDEN ER PRIJZEN VERLOOT en de teleurstelling was duidelijk zichtbaar op de gezichten van de bruiden die niet hadden gewonnen. Gelukkig stonden er buiten goodie bags op iedereen te wachten en die namen ze dan ook dankbaar in ontvangst. Na een bakje koffie met een stukje bruidstaart liep de avond ten einde en druk kletsend verliet iedereen het gebouw.

O PDRACHT : O BSERVEER HET PUBLIEK TIJDENS JE BEZOEK.

H ET PUBLIEK KWAM ERG NERVEUS BINNEN. Het waren uiteraard alleen vrouwen. Jongere maar ook oudere ‘aanstaande bruiden’ want ja, dat waren het allemaal. Vrouwen die al gek werden van de jurken die bij de ingang stonden. Nadat het publiek had rondgescharreld op de beurs liepen ze snel door naar de ruimte waar de mode show werd gehouden. Nog net niet duwend belanden een paar gelukkigen op de eerste rij. Het boekje met jurk nummers strak tegen zich aan gedrukt.

T IJDENS DE MODESHOW WERD ER VEEL GE - ÓÓHD EN GE - ÁÁHD, HET WAS PRACHTIG.