Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Het boek vs de film Life of Pi.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Gemaakt door Mike van Doorn
Van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle.
Bezoek een sportief evenement:
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Anne-Frank.
Verdienmodel Hrieps festival
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
INLEIDING Murat en Dave.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Mijn verjaardag..
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Een liefdesgeschiedenis
Het jungle feest.
K O E K J E S.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Uitleg persoonsvorm (pv)
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Wie ben ik?.
DE SPIEGEL.
Stage: Basisschool de Klingerberg
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Onze doelen en visie in beeld
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
De geheimen van het bos Thema Groep 5/6 Pinguïns.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Marcus 2: 1-12 Jezus ging naar het dorp Kafarnaüm.
Transcript van de presentatie:

Door Rosalie Blok

4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg. Ieder jaar moeten de Studenten projecten maken en de Vierdejaars moeten een hele collectie maken. Alles wordt deze avonden geshowd op een catwalk.

Hoe hebben ze de Koepelhal in de Spoorzone geschikt gemaakt voor een modeshow? De Koepelhal is een grote lege oude hal, hoe hebben ze er voor gezorgd dat het er leuk uitzag?

Toen ik binnenkwam dacht ik wauw dat is vet gedaan! Toen we een rondleiding kregen in de Koepelhal, was het een grote lege hal. Ze vertelden dat ze verschillende evenementen hielden in deze hal, maar hoe zorg je dat zo’n hal sfeer krijgt?

Wat me meteen opviel was dat ze 1/3 e van de zaal hebben afgeschermd, zodat de zaal iets minder groot was. Ze hebben een groot zwart doek opgehangen. Achter het zwarte doek was dan de ‘backstageruimte’ waar alle modellen zich konden klaarmaken om op de catwalk te gaan.

Daarnaast hadden ze vooraan, waar ook de catwalk lag, een heleboel stoelen neergezet, in verschillende rondjes. Dit zag er leuk en gezellig uit. Helemaal achter in de zaal, waar ook de bar stond, hadden ze nog een aantal tafeltjes met stoelen neergezet zodat mensen daar voor de show of na de show nog gezellig iets konden drinken. Deze tafeltjes zagen er gezellig uit en ook de bar was gezellig aangekleed met kaarsen etc.

In het midden van de zaal, waar dus geen tafels en stoelen stonden, hadden ze verschillende projecten neergezet van de studenten van de mode/maatkleding opleiding, de studenten stonden bij het project en lieten ook zien hoe ze de dingen maakte. Voordien en nadien konden de mensen hier dus een kijkje nemen.

Bij de aankomst stonden buiten gek verkleedde mensen en mensen op stelten. Ze verwelkomde iedereen enthousiast. Ook na de show stonden ze er weer om iedereen te bedanken voor de komst. Dit droeg heel erg bij aan de sfeer en beleving. In de Koepelhal, in het middelste deel, rolschaatsten meisjes in ontworpen kleding van de studenten. Dit zag er erg leuk uit en droeg ook bij aan de beleving van de avond. Ze zagen er gaaf uit en het vulde de zaal ook op.

Het licht en het geluid was ook super gedaan. Er was heel veel licht en daar werd gedurende de show ook veel mee gedaan. Het geluid was ook heel goed, dit had ik voordien niet verwacht, omdat we toch in een grote oude ruimte stonden. Een dj draaide al bij aankomst en ook gedurende de show was er leuke muziek. Na afloop van de show bleef de dj muziek draaien.

Al met al vond ik het echt super goed en leuk georganiseerd. Het hele plaatje klopte, er was goed over nagedacht. De hele beleving en show klopte. Overal stonden studenten klaar om de bezoekers te helpen en te sturen. Zelfs bij de wc waren studenten om alles goed bij te vullen en schoon te houden. Als enige tip heb ik om nog iets meer stoelen vooraan te plaatsen, want niet iedereen kon zitten. Ik stond ook achteraan waardoor ik niet alles goed kon zien. Ze hadden ook op het scherm (waar vooral afbeeldingen op geshowd werden) de show kunnen filmen en op dat scherm projecteren. Af en toe deden ze dit ook, het was nog beter geweest om dat heel de show te doen.

Heel erg toffe locatie voor een evenement. Echt complimenten aan de organisatie, het lijkt me onwijs gaaf om aan zoiets mee te werken.