Km Torhout 1992 Knapen 10/05/2013 Engeland. Briefing in Zeebrugge.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Familie van Gool Een korte bloemlezing.
Advertisements

TRAININGSVOORBEREIDING
Nieuwsbrief 1 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
FAIR PLAY NOT ONLY FOR THE GAME !
Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Aanvullende uitleg zaalregels - clubarbitrage
Pass en afwerkvorm  Fase: Warming-up Leeftijd: Senioren en A en B-jeugd
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
De trein van het leven Het leven is als een treinreis.
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
F2 SO Soest – VVZA 16 mei 2012 kampioenschapswedstrijd.
Historische helden Edward Jenner werd geboren in 1749 in Engeland. Als kind hield Edward al van wetenschap en natuur. Hij bracht uren door aan de oevers.
!!!!!! WELKOM !!!!!!  Hierna volgt een samenvatting over de belevenissen die onze kapoenen hebben meegemaakt.  Na 6 intensieve studiejaren hebben ze.
Beelden storm.
Opvoeding.
De Slippertjes.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Digitaal Beeldverhaal
Wij wensen iedereen een fijne vakantie!!
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
Spelregelwedstrijdje Ameland 2011
Nelf-reis Portugal 7 t/m 9 december 2001 Een korte impressie van onze reis naar Lissabon met Nelf.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
prestaties, plezier en passie.
Sportiviteit & Respect HC Twente 26 maart 2014
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Hey jongens en meisjes dit is de presentatie van Daan en Davey.
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
De Republiek in een tijd van vorsten Een Gouden Eeuw voor de Republiek § 4.2.
Het Leven /04/2017.
Zeeklassen Noor Fie alicia.
Zeeklas Kim en Aurélie..
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Info-avond ouders en leden RKSVB
De paus Het is geen nieuwtje meer, de paus is dood, ondertussen is er zelfs al nen anderen. WHC zal u aan de hand van deze voorstelling wegwijs maken in.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Terugblik jeugd VB Meldert 1 woensdag 01/06/2011 – 20u.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Willem II – Fc Twente. Verwachtingen  Verwachtingen thuissupporters: De thuissupporters verwachtten van Willem II vooral strijd en passie te zien tegen.
In seizoen 2014 – 2015 geen nieuwe regels!. Het maken van een doelpunt: A - aanvaller B - bal binnen C - cirkel D - geheel over de doellijn.
Donderdag 3 februari was Frieda haar laatste echte werkdag. De onthaalcollega’s hadden het onthaal prachtig versierd en tijdens de ganse namiddag kwamen.
Made by Lisa (5c). 6c speelde tegen 5c ! Het zijn beide sterke ploegen ! Eerste helft was de stand 1-0 Tweede helft werd het 4-1 Senne, Benjamin en Jonas.
Jezus roept de leerlingen
Het jungle feest.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Onderwerp: Zaal intro 2 symbolen 1 Training van de week. Training 1
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Trainingvoorbereiding formulier
Twee priesters op vakantie.. Twee priesters besloten op vakantie naar Hawaïï te gaan.
In dit winkelcentrum hebben vrouwen de mogelijkheid een echtgenote te kiezen uit verschillende mannen...
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Welkom bij het Spelregelcafé!. 1. Je twijfelt of een bal van je tegenstander in of uit is. Je vraagt een teamgenoot langs de lijn of hij de bal gezien.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Km Torhout 1992 Knapen 10/05/2013 Engeland

Briefing in Zeebrugge

Het goede weer hadden we mee en Arne bracht er direct de sfeer in.

Eerste avond aan boord.

Bedrukt kijkende supporters maar het zijn goeie acteurs.

Ontbijt

Iedereen kreeg een t- shirt als blijvende herinnering.

Iedere speler signeerde een bal die daarna aan de Hedon Rangers afgegeven werd.

Opwarming van onze ploeg, waarna de Hedon Rangers het collectief op een lopen zet

Gianni wordt goed opgewarmd en dan is het tijd voor de tactische bespreking.

De tegenstrevers waren vooraf verwittigd voor onze heftige supporters en hadden een draad voorzien !

Ploegvoorstelling

Match is begonnen en we maken de 0-1.

De Hedon Rangers in de aanval en ze maken de 1-1, terechte eindstand !

Na de officiële match werd er nog een after match gespeeld met een nieuwe trainer (Filip) en waarbij Jeffrey en Heinz terug achter den draad vlogen.

Daarna kwam iedereen op het veld en vond Heinz zijn keepersbenen terug, eerst met enkele schitterende reddingen maar daarna door een handigheid gevloerd door Jeffrey.

De trainer verliest het overzicht en kan het niet meer aanzien,de chaos is compleet. Tot op heden is de uitslag nog niet bekend.

Het middagmaal in een lokale pub.

Als afsluiter nog een uitstapje in Hull.

Terugreis is aangevat, de avond begon nog kalm.

Mixson zette de toon met enkele heel mooie dansprestaties en daarna bracht de hele ploeg tot ieders plezier een Gangnam style om u tegen te zeggen.

Zondagmorgen ontbijt

En aankomst te Zeebrugge

Met dank aan Johan Vandenbroele voor deze hele mooie organisatie, het was af.

Het laatste woord is voor de trainer. Als afsluiter van een geslaagd seizoen, met downs en vele ups waarin we uiteindelijk eindigden op een gedeelde 7de plaats, had de papa van Gilles gezorgd voor een oefenmatch tegen een Engelse tegenstander Hedon Rangers FC. We vertrokken vrijdagavond met de Pride of York, een gigantische boot, en met de ponden in de hand (sommigen dan toch) voor een leuk weekendje. Na een nachtje varen en een kort nachtje slapen kwamen we toe in Hull, een typisch Engelse havenstad, waar een bus ons stond op te wachten om ons naar het sportcomplex te brengen. Na een intense opwarming en het uitdelen van de gehandtekende ballen konden we beginnen aan de wedstrijd. We begonnen sterk aan de match met goed combinatie voetbal zonder echte kansen te creëren. De engelsen konden wel enkele kansen versieren maar ook bij hen ontbrak de afwerking en konden wij rekenen op een sterke Gianni was dan ook een logische ruststand. De tweede helft en hetzelfde spelbeeld. we lieten de bal goed rond gaan en konden nu regelmatig eens dreigen. Na een mooi uitgespeelde actie op rechts werd Dieter mooi vrijgespeeld, deze passeerde hun doelman en kon de binnentikken. Het ging nu goed op en neer en na een foutje achterin bij ons kon hun flankspeler een gemeten voorzet geven naar hun vrijstaande diepe spits die beheerst de binnenkopte. Nadien kregen we nog de kans op de winning goal maar Michael Lakiere besloot naast een lege doel te trappen. De was dan ook een terechte eindstand. Na de match konden we onder andere genieten van een typisch Engelse middagmaal in een Engelse pub waarna de bus ons naar het centrum van Hull bracht om te shoppen of naar een andere pub. Rond 16u was het dan opnieuw tijd om de ferrie te nemen naar Zeebrugge. Op de terugweg konden we genieten van de km "harlem shake", de lekkere budweisers, de overdracht van de aanvoerdersband,... Een geslaagde trip die zeker voor herhaling vatbaar is, bij deze wil ik ook de ouders bedanken die zorgden voor een leuke sfeer zoals het ganse seizoen! Bij deze wil ik ook de gasten die ik volgend jaar niet meer zal coachen oprecht bedanken voor de leuke jaren, ik zal junder missen Maikel Verhelst, Michael Lakiere, Mixson Curiel, Kjartan Deseure, Gilles Vandenbroele en Arne Denolf. Jeffrey