www.microsoft.com/windowsintune Zakelijke uitdagingen Hoe kan ik mijn infrastructuur het beste beveiligen? Hoe houd ik de mobiele werkers het meest productief?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kmo-portefeuille Afhandeling steunaanvraag in 3 stappen
Advertisements

Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
Overdracht (grote) bestanden
Toegang tot de databanken van de PHL-bibliotheek.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
PTI Eeklo Autocad 2013 Downloaden & Installeren Schooljaar Studentenversie.
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Christina Hadinoto Licensing Sales specialist - KMO
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Invullen e-profiel Ga naar
PRISM FY11 Hans van der Meer Microsoft Nederland
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
Office 365 voor zelfstandigen en kleine bedrijven.
UPGRADE PROGRAMMA WINDOWS 7 OFFICE 2010 OFFICE 365.
TALENT SCORION Handleiding Scorion Peer Evaluatie
TELEFONEREN MET SKYPE 11/01/2011
Internet het wereldwijde web ontdekken dag 3. Vandaag : e-card versturen (deel 2) oefenen en vragen stellen.
Student Advantage SLBdiensten & APS IT-diensten Charles Stork
Hoe werkt ProfielKluis? Profiel Kluis ProfielKluis is een on-line systeem, bedoeld voor u als Clareo-gebruiker en uw klant (consument) ClareoConsument.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Instructie leerling- activatiecode
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Instructie inloggen docent
Leidy Bolhuis Communicatie en Marketing Gebruikers, Rekeningen en Passen.
System Measurement Program SAP Basis Release 6.40
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Subsidie individueel vervoer:
?.
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Windows 10 Ben te Kulve Inhoud Waarom Windows 10 gemaakt? Waarom zal ik het installeren? Veel gestelde vragen. Kan mijn PC dat aan? Wanneer.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Instructie inloggen leerling via distributeursportaal.
Uren in Balans Toelichting Verlofaanvraagmodule Vakantie aanvragen via het medewerkersportaal in Uren in Balans Eenvoudig en snel! mei 2016.
Gids door Doccle Doccle. De Cloud 2 1.Wat is de Cloud? 2.Voordelen van de Cloud 3.Nadelen van de Cloud 4.Doccle is geen cloudapplicatie.
Wat is Hyperdesk? Web platform voor het optimaliseren en automatiseren van uw dienstverlening aan bedrijven. Kort samengevat:
Instructie inloggen docent
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Communicatie digitaal studiemateriaal
RadQuest 2.0 In samenwerking met ASolutions presenteert de
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Auvesta Affiliate validatie
Affiliate Menu - Statistiek
Menu - Affiliate Registratie
Affiliate Menu - Product
Menu affiliate Businesspartner
GOUD is geld de rest krediet
Menu - Affiliate Commissie
Juridische aspecten van een webshop
Digitaal wedstrijd formulier
ADR's & SCAN CARDS.
Hoe kan ik McAfee Mobile Security downloaden op mijn iPhone?
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
5minutes GoHerbalife Login op
Instructie inloggen docent
Instructie inloggen docent
CAO 90 doelstelling Persoonlijke gegevens in Workday invoeren
Transcript van de presentatie:

Zakelijke uitdagingen Hoe kan ik mijn infrastructuur het beste beveiligen? Hoe houd ik de mobiele werkers het meest productief? Hoe beheer ik de kosten? TRENDS Windows 7 Bedrijven transformeren snel naar Windows 7 Mobiele Werkers Toename van het aantal mobiele werknemers Cloud Klanten migreren naar de Cloud

Verbeterde beveiliging door PCs beter te beschermen en up- to-date te houden. Biedt…. De nieuwste en meest uitgebreide versie van Windows 7 + PC beheer uit de Cloud Verhoogde productiviteit Voor zowel eindgebruikers als de IT afdeling. Zakelijke uitdagingen Lagere kosten Door het optimaliseren van PC management en support.

De waarde van Windows Intune Beheren & Beveiligen van verspreide pc’s Een internet connectie is het enige dat nodig is De Beste Windows ervaring Gestandaardiseerde omgeving van besturingssystemen Past bij jouw business Grote resultaten tegen een kleine investering

Beheren van verspreide pc’s met een eenvoudige web gebaseerde administratie console Beheer & Beveilig pc’s op iedere locatie

Windows Intune biedt De beste Windows ervaring Windows 7 customer satisfaction: 94%* *Technologizer, March 2010

AANKOOP PROCES KLANT

Aankoop Scenarios * Select License, Select Plus, Open License, Open Value, or Open Value Subscription are not eligible licensing programs for Windows Intune. Existing customers with SA on Select Plus, Open Value, or Open Value Subscription may purchase through MOCP and receive a credit for their underlying SA Windows Intune is not recommended for more than 20k DSL Klanten< 250 Nieuwe klanten zonder SA Bestaande Open/Select SA customers* Klanten > 250 Bestaande EA/EAS klanten die Windows Intune toevoegen aan huidig EA Academische instellingen met EES of CASA Klanten > 250 EA of EAS klanten die Windows Intune toevoegen aan een EA

Windows Intune Pagina’s

Stappenproces klant: Partner geïnitieerde order (‘order on behalf of’): Klik op de link als een partner de bestelling heeft geplaatst Eerste keer MOCP gebruiker: -Selecteer regio -Maak Windows Live ID aan -Maak een klantprofiel aan Log in op de MOCP met het aangemaakte Windows Live ID Selecteer Service ‘Details weergeven’ onder Windows Intune & klik “Nu kopen” Vervolg de aankoop door onder ‘aantal’ het aantal gewenste licenties in te voeren Kies een partner onder ‘Een partner zoeken’ Prijs is €11,- per licentie nadat BTW nummer is ingevuld. Klanten met SA ontvangen de korting na aankoop bij 2 e afrekening Klik op ‘Afrekenen’ Vul creditcard gegevens of Inkoopordernu mmer in Controleer en onderteken de Microsoft Online Services Overeenkomst MOSA Bevestig de bestelling details & rond de aankoop af Log in op de Partner Portal en selecteer Windows Intune Voorzie de bestelling op aanvraag van de klant van aankoop details Bekijk de bevestiging van de bestelling Bewerk de bevestigings e- mail voor uw klant Plaats een bestelling voor de klant Bewerk de die naar de klant wordt verstuurd Teken overeenkomst & bevestig bestelling Log in als MOCP klant Genereer of bekijk bestelling & identificeer de partner Ontvang de activatie en ga aan de slag! Vul credit card of inkoopordernu mmer in Controleer en teken de Microsoft Online Services Overeenkomst MOSA Bevestig de bestelling en rond de aankoop af Aan de slag!

4 Ontvangst van een dat uw account live is Klant Uw account is live! 4

Windows Intune EA Inkoop proces Klant Eerste keer gebruiker MOCP: selecteer regio, log in met Windows Live ID geassocieerd met bedrijf. Geen Windows Live ID? Maak er dan een aan Log in op MOCP Voltooi profiel en contact informatie Selecteer Activeer nu onder abonnementen voltooi de laatste stappen Klant ontvangt een waarin staat aangegeven dat hun account geactiveerd is bevat de link naar de Windows Intune Administration Console en VLSC om Windows 7 en/of MDOP te downloaden Klant beginnen met Windows Intune en gebruik maken van hun Windows 7 software! Klant tekent EA en plaatst order met Microsoft Account Rep in VL Microsoft Account Rep bestelling wordt verwerkt in VL VL informatie wordt opgenomen in MOCP MOCP stuurt een naar een klant met de vraag om op link te klikken om klantprofiel te bevestigen in MOCP Klant klikt op de link in de Aan de start! Log in op Windows Intune Download Windows en/of MDOP vanaf VLSC Plaatst bestelling met MS Account Rep via VLSC Ontvangst van met link om in te loggen op MOCP om het abonnement te activeren Log in op MOCP om klant profiel te bewerken en het abonnement te activeren Ontvangst van waarin wordt bevestigd dat het account klaar is voor gebruik

Windows Intune EA Inkoop proces Eerste keer gebruiker MOCP: selecteer regio, log in met Windows Live ID geassocieerd met bedrijf. Geen Windows Live ID? Maak er dan een aan Log in op MOCP Voltooi profiel en contact informatie Selecteer Activeer nu onder abonnementen voltooi de laatste stappen Klant ontvangt een waarin staat aangegeven dat hun account geactiveerd is bevat de link naar de Windows Intune Administration Console Het systeem genereert een link naar VLSC in de e- mail, maar dit is niet relevant voor deze klanten aangezien ze een traditionele Windows EA hebben Klant beginnen met Windows Intune en gebruik maken van hun Windows 7 software! Klant tekent EA en plaatst order met Microsoft Account Rep in VL Microsoft Account Rep bestelling wordt verwerkt in VL VL informatie wordt opgenomen in MOCP MOCP stuurt een naar een klant met de vraag om op link te klikken om klantprofiel te bevestigen in MOCP Klant klikt op de link in de Aan de start! Log in op Windows Intune Download Windows en/of MDOP vanaf VLSC Plaatst bestelling met MS Account Rep via VLSC Ontvangst van met link om in te loggen op MOCP om het abonnement te activeren Log in op MOCP om klant profiel te bewerken en het abonnement te activeren Ontvangst van waarin wordt bevestigd dat het account klaar is voor gebruik Klant (Windows Intune als Add-on):

PARTNER WAARDE EN INTERNE GEBRUIKSRECHTEN

Mogelijkheden voor Partners Verhoog inkomsten, nieuwe markten & versnel de sales cycle

Microsoft Cloud Partner Portal Ga naar en maak gebruik van de voordelen!

Log in met uw Business Live ID

Om gebruik te maken van de voordelen dient u Cloud Essentials Partner te zijn Volg de stappen om Cloud Essentials Partner te worden Bent u al Cloud Essentials Partner? Klik op “Get Benefits”

Activeer uw interne gebruiksrechten Scroll naar beneden om de Windows Intune rechten te activeren Klik op “Get your benefit” Klik op “Continue” om door te gaan

Vul de promotie code in zodat de trial wordt omgezet naar interne gebruiksrechten voor één jaar Vul hier all uw (bedrijfs)gegevens in

Installeer de Windows Intune cliënt op 25 computers intern en maak een jaar lang gratis gebruik van Windows Intune!

FAQ – Interne gebruiksrechten - IUR Wie heeft er recht op interne gebruiksrechten (Internal Usage Rights)? Alle Cloud Essentials en Cloud Accelerate partners Op hoeveel IUR licenties hebben partners recht? Cloud Essentials partners are entitled to 25 licenses Cloud Accelerate partners are entitled to 100 licenses Is Windows 7 Enterprise inbegrepen in de IUR’s? Nee, partners kunnen gebruik maken van Windows 7 licenties door middel van hun MAPS of een Gold & Certified status Kunnen partners additionele licenties toevoegen aan hun IUR account? Nee, additionele licenties moeten gekocht worden en zullen toegankelijk zijn via een apart account - partners kunnen gebruik makan van het multi-account console om hun betaalde licenties en IUR’s te beheren Is er een speciale prijs voor partners? Nee. Op dit moment is er geen speciale prijs voor partners. Wat gebeurt er met de IUR voordelen aan het einde van het jaar? Partners die voldoen aan de verkoop criteria (zie: hebben de mogelijkheid om hun IUR’s te verlengen met een jaar. Partners die niet aan de criteria voldoen kunnen hun IUR’s niet meer gebruiken of overgaan opv de betaalde service van Windows Intune servicewww.microsoftcloudpartner.com

PARTNER GE ÏNITIEERD AANKOOP PROCES

Windows Intune Aankoop proces Microsoft Online Services Klanten Portaal (MOCP) Customer Initiated: Partner ge ïnitieerde order (order on behalf) : Log in als MOCP klant Genereer of bekijk bestelling & identificeer Teken overeenkomst & bevestig bestelling Plaats een bestelling voor de klant Bewerk de e- mail die naar de klant wordt verstuurd

Partner Ge ïnitieerd Windows Intune Abonnement kopen Log in op de Microsoft Online Services Partner Sales Portaal Voeg order details toe Plaats een bestelling voor de klant Bewerk de die naar de klant wordt verstuurd Toets het aantal licenties in Partner ID zal vooraf ingevuld worden zodat de partner in aanmerking komt voor de Partner of Record fees wanneer de klant aankoop bevestigd Let op: de volle prijs zal worden weergegeven aan de klant. SA kortingen zullen na aankoop van de licenties worden gecontroleerd door Microsoft en vervolgens in verminderin, normaal gesproken tijdens de 2e rekening 31 Volg de stappen om een klant offerte te maken 2 Klik op “ bericht voor de klant makenl” Klik links bovenin op “Windows Intune” Online Services Partner Sales Portaal: oftonline.com oftonline.com

Partner Ge ïnitieerd Windows Intune Abonnement kopen Initiate an order on behalf of Customer Customize sent to Customer Bekijk de details van de offerte 1 Bewerk de voor de klant template opent zich automatisch Voer het adres van de klant in en bewerkt het bericht indien nodig Klant ontvangt de van de partner en niet van Microsoft 2 Hierin vindt de klant een link om toegang te krijgen tot de offerte Verzend de naar uw klant

Partner Ge ïnitieerd Windows Intune Abonnement kopen Klant bekijkt de order in het winkelwagentje en maakt eventuele wijzigingen Partner of Record veld staat aangegeven om als partner de fee te ontvangen Klant ontvangt van Partner en klikt op de link om de order te bekijken Logt in op MOCP met een Windows Live ID* Gebruikers die voor het eerst inloggen op MOCP dienen éénmalig een regio te kiezen en een MOCP profiel aan te maken Klant tekent vervolgens het contract, bevestigt de bestelling en betaalt. Klant bekijkt en bevestigt de offerte Klant klikt op de Order link en logt in op MOCP 12 * Het Windows Live ID zal een account nodig hebben zodat de klant kan monitoren wat er gekocht is. Aankoop informatie en andere belangrijke berichten worden naar dit adres verstuurd.