De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Instructie inloggen docent

Verwante presentaties


Presentatie over: "Instructie inloggen docent"— Transcript van de presentatie:

1 Instructie inloggen docent
via Entree

2 Licentie bestellen Heb je voor het schooljaar nog geen docentlicentie voor het digitale lesmateriaal? Je kan deze licentie bestellen bij Malmberg: Afdeling Klantenservice voortgezet onderwijs Kijk voor prijzen en bestelinformatie in de webshop.

3 Activeringscode Zodra je een docentlicentie bij Malmberg heeft besteld ontvang je per een pdf met activeringscode:

4 Inloggen Ga naar en klik rechtsboven op de blauwe knop Direct inloggen Let op: Ben je op dit moment ingelogd op de ELO (elektronische leeromgeving) van jouw school? Log dan eerst uit de ELO voor je verder gaat.

5 Aanmaken Entree-account
Je komt op de inlogpagina van Entree. Let op: heb je al een Entree-account, sla deze stap over! Wanneer je nog geen Entree-account hebt, kun je deze aanmaken via onderstaande stappen: Klik op ‘Entree-account aanmaken’ Doorloop de stappen 1 t/m 5 Let op: om je account definitief te activeren, ontvang je een activatielink op het door jou opgegeven adres!

6 Inloggen via Entree-account
1. Klik op Log in met je Entree-account en vervolgens op Verder

7 2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord
2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord* in en klik vervolgens op de blauwe knop Inloggen. * Door op de link ‘wachtwoord vergeten’ te klikken, kun je je gebruikersnaam opvragen en wachtwoord wijzigen.

8 Startpagina Malmberg Je bent nu ingelogd op de startpagina van Malmberg. Klik op ‘activeringscode toevoegen’ om de licentie te activeren.

9 Licentie geactiveerd De geactiveerde licentie staat nu in het overzicht. Door te klikken op ‘Naar het lesmateriaal’ ga je verder naar de methode.

10 Digitale lesmateriaal
Je hebt nu toegang tot het digitale lesmateriaal en kan direct aan de slag!

11 Volgende keer inloggen
Als je een volgende keer wilt inloggen op het digitale lesmateriaal volg je de volgende stappen: Ga naar en klik op Direct inloggen (blauwe knop rechtsboven). Log in met je Entree-account. Je komt op de startpagina van Malmberg. Klik op Naar het lesmateriaal bij de licentie waar je toegang toe wilt. Je komt terecht in het digitale lesmateriaal.

12 Vragen? Heb je vragen over dit stappenplan?
Neem contact op met de coördinator voor Directe Toegang tot digitaal lesmateriaal op school. Of neem contact op met de helpdesk van Malmberg via of via telefoonnummer

13


Download ppt "Instructie inloggen docent"

Verwante presentaties


Ads door Google