Welkom Doel van dit event 3 geteste criteria  Brandstofefficiëntie gemeten aan de hand van de rolweerstand  Grip op nat wegdek  Extern rolgeluid.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De Profile Selector 2 april 2017.
Advertisements

Corporate Identity in SharePoint 2010
Onze kernwaarden.
Symbaloo is de leukste en makkelijkste start op internet
Automatic Delivery Rewards Basisprincipes. Automatic Delivery Rewards •Automatic Delivery Rewards of ADR is een programma waarvoor Distributeurs en Klanten.
2 Wat was toen het grootste het grootste probleem van de van de FOD?
‘VAN INITIATIEF NAAR MAINSTREAM’ UPDATE & VOORUITBLIK FSC NEDERLAND Bert van Veldhuizen Partnerdag The Amazone Alternative Utrecht, 24 November 2011.
Project VOCATIO Camille Delbecque Communicatie en contact laureaten
Welkom. Verwachtingen Hoe groeien WELKOM ! VANDAAG >De beste distributeurs uit 50 landen zijn samen om een nieuw hoofdstuk in de Welding Industrial Distribution.
Aanzet tot strategisch denken
Aankoop van duurzame consumenten goederen: Hoe denkt de consument… Steven Van Belleghem Sr. Consultant InSites Consulting.
Sociale Netwerksites Summerschool Social Media – Augustus 2010.
1 Bespaar brandstof met groene banden – Energized by LANXESS Markus Brückner, Corporate Communications Brussel, 26 september 2012.
De Utrechtse Servicenormen
01 van 06 Portal4U Loe Hameleers Twan Saleming Klanten: Wat kost dat artikel? Wanneer wordt geleverd? Die werkt hier niet meer.. Die factuur ken ik niet.
Het Nieuwe Portaal Het antwoord van Portaal 11 juli 2013.
Spaargedrag in België TNS marktstudie Februari 2013.
Onderzoeksopzet Het Nieuwe Werken in veranderkundig perspectief
Welkom bij de cursus Handig met Internet! Handig met Internet -Wat doet u al met internet? -Wat wilt u nog meer met internet doen? -Hoe kunt u beter.
Op 23 september 2011 nam de Vlaamse Regering akte van de conceptnota “open data”. De conceptnota schetst de beleidscontext en het regelgevend kader voor.
Zorg-op-Afstand: co-creatie centraal in aanpak Congres GGZ Centraal 2 oktober 2012 Tom Bos.
Concept Opdrachtgever: Agentschap Ondernemen (AO). In het kader van ondernemingsplanwedstrijd (OPW) Vlaanderen, dé officiële ondernemingsplanwedstrijd.
BRANDSTOFBESPARING Het nieuwe label DE 3 GEMETEN PRESTATIES Brandstofefficiëntie Rolweerstand Veiligheid Remmen op nat wegdek Geluid Het externe rolgeluid.
De weg naar het voortgezet onderwijs
NOORDOOST FRIESLAND. Schoon genoeg van uw WWW frustratie??
Activerende werkvorm (awv):
Brainstorm sociale media in het onderwijs
Wat betekent EU-GHS voor afnemers van chemische stoffen en mengsels?
Comtell B.V. Welkom Inleiding
SWOT Analyse Wat is het? Analytische tool die kan helpen om ideeën te kiezen, rekening houdend met diverse interne en externe factoren: Een interne kijk:
Zichtbare Zorg heet u welkom Informatiesessies september 2009.
Haarlems Inkoop- en Aanbestedingsbeleid
LODESTAR O NLINE E XPERTS Welkom! Ben jij een Kameleon?
Green Presents VAN DER SPEK Eindpresentatie Green Presents.
VERANDERINGEN IN DE LANDBOUW  Nieuw contract met samenleving voedselvoorziening  voedselkwaliteit, voedselveiligheid, milieu, natuur, landschap, dierenwelzijn,
ARTRA. Vandaag werken aan morgen. Anouk van Helmond, Accountmanager Werk-event 2 juni 2010.
Waarom won CAW Metropool de prijs voor de ‘beste interne campagne’ 2010? BViC Wintercheck.
Business Marketing Management
ICTO-contactpersonen 7 juni 2007 Vrije Universiteit Universiteit Utrecht Technische Universiteit Delft.
Brandstofclausule April 2011 Elektriciteit 7 februari 2013.
Team CorCom presenteert:
Van Kavel tot Kasteel. Copyright Networks Unlimited 2002 Format en propositie 2006 Voor de 4e maal in successie.
PIRELLI’S STANDPUNT  Pirelli, als Premium merk, verwelkomt en steunt ten volle de introductie van het bandenlabel. Wij beschouwen het label als een goed.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt.
ontdek wat jij kunt bereiken
MVO KENNIS KAART. Werkomgeving Maatschappij Milieu Ketenbenadering Bedrijfsethiek Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
De wet op de marktpraktijken en bescherming van de consument
Marketing dag 1 Naran Bekh-Ochir, Lisa Hofman, Thomas Hermans
Globplex Regio Vlaanderen Campagnes Societale Transitie Societale Proactievering Senioren Alle info, dossier en werkmateriaal op:
Zelfgemaakte wafel en appelcake Groepsopdracht “Marketing” 1 e semester.
7 Kernwaarden van Delta Lloyd Groep
Fiets techniek.
50.
Ip4inno 1 A.Auteursrecht B. ‘Reputatie’ en merken in het Angelsaksisch recht C. Niet-geregistreerde modellen D. Halfgeleidertopografierecht.
Europa: Voertuigeisen & Bandenlabel. Rolgeluid in wegverkeerlawaai.
Waterwerk Speldag Spelaanbod voor waterwerk. Wie zijn wij? Linda WeidenaarAdeline Kronemeijer.
Terugblik & stand van zaken Vluchtelingenopvang Amersfoort
Win with Bosch - Promotions 2016
Potentiële baten van Triple-A banden in 2013, 2016 en 2020 Stephan van Zyl (TNO) Sven Jansen (TNO) Michael Dittrich (TNO) Erik de Graaf (M+P)
Bandenbewustzijn Nederlandse Automobilist 2013 – 2016 Adriaan Heino
Workshop Kernboodschap Gebiedsgericht Werken 14 oktober 2016
Gasvakmanschap krijgt een nieuwe dynamiek
WERKKAMER PRODUCTCERTIFICERING Jaarplan 2017 en verder
Strijken stuw Linne.
Plannerscafé Oss 1 maart 2018
The Next Step 21 juni 2018.
Wie kent ons nog niet? Welkom Drents Energieloket 5 oktober 2018
Brasserie De Stoof bestaat nu iets meer dan een jaar… en het was een jaar met heel wat uitdagingen. Wat velen misschien niet beseffen is dat een zaak openen.
Wij zijn ‘One PPG’ Ons doel We protect and beautify the world
Hoofdstuk 3 Je verkoopkanalen
Transcript van de presentatie:

Welkom

Doel van dit event

3 geteste criteria  Brandstofefficiëntie gemeten aan de hand van de rolweerstand  Grip op nat wegdek  Extern rolgeluid van de banden Het Nieuwe Europese Bandenlabel Doel: transparante informatie aanbieden aan de eindgebruiker in het verkooppunt

LABELLING Milestones JULI 2012 JUNI 2012 AUGUSTUS SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER /05/12: EINDE VAN HET COMMUNICATIE- EMBARGO BANDEN GEPRODUCEERD VANAF 01/07/12 WETGEVING VANAF 01/11/12 MICHELIN EVENT

In een context van verandering… De consument Nieuwe technologieën Constant stijgende brandstofprijzen Een economisch moeilijke tijd Veelvuldige informatie bronnen En de labelling

De bedreigingen in het verkooppunt Een consument die terugvalt op labelling als enige criterium voor aankoop De adviserende rol kwijtraken richting de consument Verwarring bij de consument: in vraag stellen van de verkoopprijs en de geloofwaardigheid van de merken

De kansen in het verkooppunt Een meer technische argumentatie kunnen geven aan een beter geïnformeerde consument Informatie geven die verdergaat dan de label- informatie om beter aan de verwachtingen van uw consument te beantwoorden De kans om uw professionele aanpak extra in de verf te zetten

Opbouw van dit event 3 workshops: 1.Brandstofbesparing 2.Veiligheid, duurzaamheid en onze nieuwe producten 3.Labelling en de verwachtingen van de consument

Workshops

Conclusie

Hoe goed ons label ook is, het is maar een hulpmiddel en ONVOLLEDIG in een goed verkoopgesprek In een goed verkoopgesprek staan de verwachtingen van de consument centraal Labelling is een kans om op een andere manier over « banden » te praten Het Nieuwe Europese Bandenlabel

De wetgeving geldt ook voor Bedrijfswagens !! Label (sticker op loopvlak) Technische documentatie Internet Klantenfactuur

De belofte van MICHELIN N°1 *in brandstof- besparing N°1* in levensduur N°1* in de veiligheid van de consumenten Het evenwicht in prestaties Het antwoord op de meest belangrijke verwachtingen van de consumenten * Studie TNS Sofres 2010 op de 6 belangrijkste Europese markten.

Het evenwicht in prestaties: een belofte die verder gaat dan het label * Studie gerealiseerd in 2010 door TNS Sofres op de 6 belangrijkste Europese markten. Veiligheid Levensduur Brandstof- besparing Met MICHELIN, het favoriete merk van de Europese weggebruikers*, hoeft u niet te kiezen tussen veiligheid, lange levensduur en laag brandstofverbruik!

Wat wij u aanbieden ter ondersteuning.. WEBISTE BALANCE OF PERFORMANCES TOOL KLANTEN-LEAFLETS … en alle presentaties van dit event, inclusief de nieuwe producten informatie en foto’s online beschikbaar vanaf volgende week

QUIZ Results of the jury