Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
MBO-HBO DOORSTROOMASSESSMENT …. een succesvolle combinatie?
Advertisements

Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Mijn stage bij antonuishof Naam: sharon van neijhof Klas: bruin Jaar: 2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Voor die jongeren die denken alles te weten…
Mijn sport: Motorcross
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Mijn stage bij de horeca “La Paz” Naam: *Dannie mol Klas: *5a Jaar: *2004 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Mijn stage bij Conelgro Naam: ali ozturk Klas: 4c Jaar: 2003 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het.
Realisaties Industriële Sturingen
Gemaakt door Nicky beekman Klas 3H.
Mijn Stage Bij *Kastelein Naam: *dino taradzic Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Presentation Of Learning
Presentation Of Learning
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Mijn stage bij * Naam: * Klas: * Jaar: * Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je stage.
Mijn stage bij Albert Heijn Naam: Jessica Klas: 5c Jaar: 2004\2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
Mijn stage bij het grotehuis het is een bejaardentehuis Naam: Elke Klas:4a Jaar: Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ.
Naam: *Nathalie van W Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je.
Naam:Elroy prins Klas:6a Jaar: 2007/2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je stage.
Mijn stage bij hamersma Naam: sergio Klas: 4 c Jaar: 2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het.
Naam: Tim Klijn Klas: MBI M1 Datum:
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Verslag fotosynthese. Gemaakt door: Ben Bitter, Bert Kupers Klas: SH3B
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Wolvecamp tentoonstelling
Ons rekenland project : Texel Onderwerp : Het strandfeest
Interpreteren van data
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Bring Your Own Device Conferentie: De draad kwijt Papendal Door: Bram Visscher.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Het opbouwen van een data base
Het maken van een spreekbeurt
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Online filmpjes maken. (
Onze doelen en visie in beeld
Mijn stage plek is solis, afdeling Gr.Voorster. Naam: Pinar I Klas: 5a Jaar: 17 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar.
* Wie ben ik? * Wat doe ik? Ik ben Jay Michilsen, Ik ben bijna 14 jaar. 25 Augustus ben ik 14! Wat doe ik? Ik game altijd. Ik speel meestal Black Ops 2.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Leerproces SDV leerlijnen ontwikkellijnen Doel: POP van de leerling
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Bij mijn Presentatie Richard Postema Welk om. Hoe ik hier ben gekomen? 4 jaar op gezeten, had het er erg na me zin.
 Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!
ENQUETE A.E.L Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (94% in 2014) Goed:94% (94% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Slecht:1%
De rode draad in opleiden binnen AAOS
Bs.1: onderzoek doen Bs.6: een werkplan maken
Slc. Hoe gaat het ?? 4.5 Opdracht: Mijn studievaardigheden Planning: kwartaal 2 Inleveren via: Inleverknop van module SLC via Voor deze opdracht.
WHTSNXT? PROCESGERICHT, ACTUEEL EN LEERLINGGESTUURD FANTASTIC VOYAGE.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Naam: Rayiha Inanc Klas: 4 E ICT & Multimedia. Inhoud  Stageperiode  Hoe ben ik deze stageplek terechtgekomen?  Het bedrijf  Stage dag 1 t/m stage.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Trasbash 2017.
Transcript van de presentatie:

Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007 Leerling nummer: 1880718910

Inhoud van deze presentatie Inleiding Wat is een portfolio Werkwijze Plan van aanpak Functioneel ontwerp Technisch ontwerp Uitvoering Logboek Reflectie Bewijsmateriaal

Inleiding Digitaal portfolio Dit is mijn digitale portfolio deze heb ik zelf gemaakt met de HTML code. We hebben voor dit project 9 weken gekregen. Het lijkt mij een leuk en leerzaam project omdat ik er nog niet superveel verstand van heb en hoop dat ik dit tot een goed einde kan brengen.

Wat is een Portfolio Een portfolio, van het Latijn portare (dragen) en folium (vel papier), is in het algemeen is een verzameling van werken of verwezenlijkingen van een persoon. Een portfolio wordt opgesteld als iemand een overzicht wil geven van zijn werk. Zo vraagt men bij de toelatingsexamens voor het hoger kunstonderwijs in de fotografie een portfolio (een selectie) van reeds gemaakte foto's. Ook als eindwerk in een hogere opleiding kan gevraagd worden een portfolio samen te stellen. Het kan dan bijvoorbeeld een verslag van de stage bevatten, naast een literatuurlijst en/of eigen ontwerpen of realisaties. Een ander voorbeeld is een portfolio van een fotomodel. Of een architect die zijn realisaties samenbrengt om aan (toekomstige) klanten te laten zien wat soort werk hij aflevert.

Werkwijze Het project bekijken op blackboard Informatie opzoeken op het internet Html code bestuderen Test pagina maken Het maken van een plan van aanpak Een functioneel verslag schetsen Overleg plegen met de begeleidend docent Website afleveren

Plan van aanpak HTML code leren te gebruiken Website schetsen Website uitwerken tot in details Het maken van de uiteindelijk website Het coderen van de pagina’s CV erop zetten

Functioneel ontwerp 1 Toegankelijk zijn voor iedereen 2 Rustig zijn niet teveel kleuren 3 Overzichtelijk 4 Makkelijk te bedienen 5 Veel informatie op de site kwijt kunnen 6 Kort maar krachtig

Technisch ontwerp Adobe CS3 Dreamweaver Kladblok of wordpad Windows xp Internet browsers ( Internet explorer en Mozilla firefox om de site te bekijken ) Computer

Uitvoering Eerst heb ik informatie opgezocht op internet over de HTML codes en de werking daarvan. Daarna heb ik opgezocht hoe ik dit moest doen, ik vond wat ik zocht namelijk Kladblok. Daarna heb ik een paar workshops gevolgd van HTML en leerde ik al wat meer. Toen heb ik een schets gemaakt van hoe ik mijn website wou hebben. Vanuit het oogpunt deze schets heb ik de hele tijd gewerkt. En nu kunt u het resultaat zien.

Logboek

Reflectie verslag Ik ben zeer blij met het eind resultaat ik had verschillende ontwerpen maar steeds werd het hem niet. Nu had ik eindeljik iets wat ik zelf mooi vond als portfolio site. Ik vond het zeer intressant om dit project te doen en heb er dan ook veel van geleerd en dat was de bedoeling denk ik ook van dit project. Hoe langer je aan dit project werkt of eigenlijk hoe langer je bezig bent met HTML hoe leuker het word. In het begin was het wel even worstelen met de code omdat er zoveel verschillende codes zijn om te gebruiken. Het is toch geworden wat ik voor ogen had en daar ben ik dan ook zeer trots op. Ik had het wel sneller kunnen maar soms liepen de dingen niet helemaal hoe ik ze wou hebben dus nam het weer extra tijd in beslag. Dit is ook pas de 2de keer dat ik een verslag maak dus het is ook even wennen met alle punten die aanbod komen ik hoop ook dat dit verslag in goede aarde valt. Ik heb er in ieder geval van geleerd.

competenties Analyseren Creëren Kwaliteit leveren Plannen en organiseren Onderzoeken Materialen Formuleren Leren