Online Personeelsregistratiesysteem

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Verzekeringen, hypotheken en financieringen. Met een spaarloonregeling kunnen werknemers met loon uit tegenwoordige dienstbetrekking belastingvrij een.
Advertisements

Haal meer uit de toetsen met ParnasSys
AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot
Hoe is het opgebouwd Een eenvoudige uitleg
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Competentiemanagement
I-active : demo. Inloggen in I-active De startpagina Menubalk Snelfunctie.
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Demo Digitaal Klantendossier1 Digitaal klantendossier  Continu inzage in uw eigen dossier  Inzicht in alle gegevens van uw woning en uw contactpersoon.
WapliX Contact Center New generations of applications.
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
Invullen e-profiel Ga naar
PreSoft [relatiebeheer] Het centraal beheren van relaties en contactgegevens is de basis voor veel dagelijkse werkzaamheden. PreSoft [relatiebeheer] is.
Beheer van gebruikers en groepen lancering DSH Leuven 2-feb-2009 Jan Vangrinsven.
Werken met HeRMAN Webtoepassing voor het beheren van de competenties in elk aspect van het personeelsbeleid.
PreSoft [dashboard]. Om een goed beeld te krijgen van de organisatie performance kiezen steeds meer managers voor een overzichtelijk management dashboard.
First! Quick demo tour.
Ik wil zien verzuimmeldingdossierprocessturingpoortwachtercorrespondentierapportagematching © InfoRhei Disclaimer -Sitemap Klik op een tabje voor.
Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS
Gemeentelijke implementatie GFO Zaken
Een gestructureerde manier van rapporteren en analyseren
Presentatie nieuwe media
Personeelsadministratie
Opleiden van medewerkers
Het portfolioproject van de AOC’s EduExchange 2006 Groene Scharnieren.
Verzuimmeldingcorrespondentie matchingrapportage verrichtingenagendering fmlmedisch dossier Ik wil zien processturing facturering © InfoRhei Disclaimer.
Verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturingdossiermatchingrapportage.
X verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturing home Corperate Ons bedrijf Contact VMPlus opbouw VMPlus werkgevers VMPlus dienstverleners.
Enterprise Document Management Fase
WapliX CRM New generations of applications. Wat is WapliX CRM?  Contact Information Management Organisaties, contactpersonen en projecten worden beheerd.
WapliX Financiële Planning New generations of applications.
HELDER ZICHT OP HET KIND EN DE RESULTATEN
POP-Coach Persoonlijk OntwikkelingsPlan
Competentiemanagement in de techniek
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Leidinggeven H9 Opleidingsplan Logistiek supervisor.
Hoe moet ik mijn loonstrookje lezen?
Aanvraag transformatie- en innovatieplannen SW-bedrijf
WapliX Webdatabases New generations of applications.
. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
Duurzame inzetbaarheid en het Levensfasebudget CAO GGZ Een Een interactieve presentatie voor medewerkers vs oktober 2013.
22 dagen x 8 uur = 176 uren Maandloon, 12 maanden per jaar. Een kalendermaand bevat gemiddeld 22 werkdagen Bruto salaris. Naast dit deel draagt de werkgever.
Alles over jouw pensioen
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Sepideh Naiemasa Accountmanager MKB Sepideh Naiemasa Accountmanager MKB.
DigEplan
VGN: Persoonlijk Budget Levensfase
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Uw website beheren was nog nooit zo makkelijk... In het menu vindt u alle opties waarmee u uw site volledig kunt beheren.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Uren in Balans Toelichting Verlofaanvraagmodule Vakantie aanvragen via het medewerkersportaal in Uren in Balans Eenvoudig en snel! mei 2016.
Gegevens exporteren Handleiding
Afspraken inzet leden Kenniskring VOR bij RWS
Digitale Risico Inventarisatie & Evaluatie
In de cloud uitwisseling van informatie tussen SAK en werkgever.
Inspectielijst in Ketenregister
Uren in Balans Toelichting Aanvraagmodules Vakantie en uren aanvragen via het medewerkersportaal in Uren in Balans Eenvoudig en snel! April 2017.
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”
Uitleg over uw pensioenregeling
Handleiding NODR Schade App
Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
HANDLEIDING VERBETERREGISTER
22 dagen x 8 uur = 176 uren Maandloon, 12 maanden per jaar. Een kalendermaand bevat gemiddeld 22 werkdagen Bruto salaris. Naast dit deel draagt de werkgever.
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Transcript van de presentatie:

Online Personeelsregistratiesysteem OPTIS Online Personeelsregistratiesysteem

PERSONALIA Wanneer u een werknemer dossier opent, ziet u dit scherm. U kunt dan kiezen voor verschillende onderdelen van het dossier. In de ‘personalia’ kunt u de gegevens van de werknemers vinden en tevens notities en bestanden koppelen aan een werknemer.

CONTRACT Ten eerste vindt u digitaal de gegevens over het contract van de medewerker. Dienstverband; deze gegevens kunt in het scherm zien. Loon; naast het bruto loon ook informatie over het overwerk, bonussen of vakantiegeld. Vergoedingen; bijv. kilometervergoeding maaltijdvergoeding, telefoonkostenvergoeding, enz. Inhoudingen; bijv. spaarloonregeling, levensloop, studiekosten enz. Verzekeringen; bijv. pensioen, ziektekosten- verzekering, zorgverzekering

COMPETENTIES Verder vindt u informatie over de competenties van de medewerker, dit is eigenlijk een soort C.V. De volgende gegevens vindt u in dit onderdeel van het dossier. Opleidingen die de medewerker heeft gevolgd. Cursussen die de medewerker heeft gevolgd. Vaardigheden die de medewerker beheerst. Carrière van de medewerker bij u en vorige werkgevers. Functioneren van de medewerker; dit kunt u zien in het scherm Op verschillende plaatsen in het systeem heeft u de mogelijkheid de fysieke documenten in te scannen en op te slaan.

VERZUIM Op dit scherm ziet u hoe u een medewerker kunt ziekmelden. Een van de grootste voordelen van het systeem is dat alle acties die moeten worden ondernomen volgens Wet Poortwachter, zijn opgenomen. De signaleringen voor deze acties ontvangt u per mail.

VERLOF- EN VERZUIMKAART Zoals u ziet kunt u het verlof en verzuim van een medewerker eenvoudig in kaart brengen. Verlofoverzicht Wanneer medewerkers digitaal hun verlof aanvragen, kan er eenvoudig een overzicht worden aangemaakt van (redenen van) de verlofaanvragen per afdeling of voor het gehele bedrijf.

SIGNALERINGEN Bij signaleringen kunt u alle denkbare acties invoeren die betrekking hebben op de specifieke medewerker. Bijvoorbeeld de medewerker gaat binnenkort trouwen en u wilt een kaartje sturen.

ACTIELIJST Door middel van de actielijst wordt u herinnerd aan de taken die u moet uitvoeren. Dit kunnen taken zijn die u zelf heeft ingevoerd, maar ook taken die het systeem signaleert.

RAPPORTAGE Doordat alle gegevens digitaal worden beheerd, kunnen er vrij eenvoudig allerlei management rapporten worden geproduceerd. Algemeen; smoelenboek en telefoonlijst Verlof; -planning en -totaal Verzuim, zie scherm Werknemers; allerlei werknemerslijsten, verjaardagslijsten, enz.

Neem contact met ons op voor een uitgebreide demo-presentatie. OPTIS Neem contact met ons op voor een uitgebreide demo-presentatie.