T.R.O. doelstelling Doelstelling ?.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Advertisements

LCMS 1.3 Kort samenvatting “Wat is het verschil met CEDRIC?”
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Visual Knowledge Building
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Ondernemingsplan van <Naam van jullie bedrijf>
“Hoe kom ik aan klanten?”
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
DSH : praktische afspraken Leuven 2 februari 2009.
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Men vraagt zich af waarom …??
F&J webcreation even voorstellen… we willen graag met u in gesprek, dus…
Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.
Een gratis website voor uw appartement - waarom?
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van GAC Business Solutions
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Bedrijfskleding logo: op kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen, door ons laten produceren.
De kracht van GAC Business Solutions
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
UPGRADE PROGRAMMA WINDOWS 7 OFFICE 2010 OFFICE 365.
Levenslessen vriendschap
Functioneel Ontwerp.
Geen natuurlijke kleur. Het moet groen,bruin, zandkleurig etc. zijn. Maar geen blauw. Logo en plaatjes van het bedrijf.
Logo op kleding: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van.
Embleem op kleding: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen emblemen van foto kwaliteit.
Herbalife Outer Nutrition
Wilt u uw kleding laten bedrukken? Met een embleem, mooi plaatje, of logo? Gaat u dan naar of kleding bedrukken: mooier, beter.
Bedrijfskleding Bedrukken: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op bedrijfs-kleding-bedrukken.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen.
Wilt u uw kleding laten bedrukken
==== Snel naar voor uw carnavalskleding ====
Carnaval emblemen: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u met een paar muisklikken.
Samen een goed merk promoten
Carnavals logo's: bij ons kunt u zelf carnavals logo's ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
Indien u een logo op kleding wilt, dan kunt u dit heel snel, mooi en goedkoop via zelf regelen! Op kunt u binnen.
U wilt logo's borduren? Niet doen: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen en laten maken, en daarna zelf op uw kleding strijken, sneller, mooier en gemakkelijker.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Wij zouden u erg graag de rente tarieven van de Rabobank hypotheek willen tonen, maar dat is helaas niet mogelijk omdat elk Rabobank kantoor zijn eigen.
Leidy Bolhuis Communicatie en Marketing Gebruikers, Rekeningen en Passen.
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Carnavalsemblemen: bij ons kunt u zelf emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt.
Magister voor ouders.
Zelf carnavalskleding maken? Snel, origineel én goedkoop?
Men vraagt zich af waarom …
Niets is wat het lijkt.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
Mid-market servercampagne – Thru Partner- presentatie: Dia voor presentator: niet laten zien Spreker: Partner Titel van de presentatie: We geven u het.
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
Een polo bedrukken als bedrijfsuniform Uniformen worden al snel geassocieerd met het leger of de politie, of met bijvoorbeeld schooluniformen. Voor een.
Eindproject Project verpakking IMT Lars en Luka Presenteer datum
Near Field Communication Nicki, Lorette en Maaike.
Snel en goedkoop een sweater bedrukken Sinds de komst van het internet hebben zich vele interessante ontwikkelingen voorgedaan op het gebied van applicaties.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Technisch schrijven 18 november 2016.
Technisch schrijven 21 november 2016.
website pakket Je Bedrijf Onbezorgd Online!
Northwind traders Wie wij zijn Ondertitel brochure of bedrijfsslogan
Technisch schrijven september 2017.
Bedrijfsnaam Producten en services
Uw bedrijfsbrochure Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring U kunt deze nieuwe professionele brochure gebruiken zoals hij nu is of u kunt.
Transcript van de presentatie:

T.R.O. doelstelling Doelstelling ?

Doelstelling Simpel Snel Effectief T.R.O. gedachte goed T.R.O. Simpel

T.R.O. tekenen T.R.O. T.R.O. Tekenen - Tekenen

T.R.O. tekenblad kozijn Kozijntekening vanuit een caddontwerp

T.R.O. tekenblad voorgevel Voor- en/of achtergevel aanzicht tonen in verzamelblad

T.R.O. bestelformulier Formulier 4 kozijnen op A4 blad ook via email te sturen als bestelformulier

T.R.O. tekenblad betsaand en nieuw Bestaande kozijn in gevel Nieuwe kozijn in gevel geplaatst

T.R.O. rekenen T.R.O. T.R.O. Tekenen Rekenen - Tekenen - Rekenen

T.R.O. calculatie kozijnen In een excelsheet de gehele prijsopbouw van alle onderdelen van het kozijn Met bruto- ,korting- ,opslag- en inkoop bedragen ex- en in- BTW

T.R.O. calculatie randartikelen Zelf al uw eigen artikelen bepalen met hun eigen eenheden en eenheidsbedragen en alleen door deze aan te klikken worden deze bij uw kozijn meegenomen.

T.R.O. T.R.O. offerte - Tekenen - Rekenen - Offreren T.R.O. Tekenen

T.R.O. documenten 1. U bepaalt zelf uw eigen opmaak 2. Tekst simpel aan te passen in Word 3. Uw eigen logo mee laten printen 4. Verschillende opmaak mogelijk

T.R.O. conclusie Het snelle ,simpele software systeem voor al uw kozijn aanbiedingen

T.R.O. software ? Is ons softwaresysteem geschikt voor U ? Geschikt Ongeschikt U bent bereidt c.a. 1 uur per module tijd vrij te maken om het systeem te leren. Het is voor u onmogelijk om per module 1 uur ongestoord tijd te kunnen vrij maken. U vindt het fijn om met een systeem te werken waarbij men met vragen en op- of aanmerkingen terecht kunt bij het softwarebedrijf. U wilt een systeem kopen en verder alles zelf oplossen. Veel op- en aanmerkingen hebben maar die niet kunnen ventileren naar het software bedrijf. Geen probleem om met vragen contact op te nemen met het software bedrijf middels : fax ,email of telefoon. Geen tijd hebben om de “pen” te pakken of de telefoon om iets duidelijk te maken. Systeem wat up to date blijft mee groeit met de gebruiker en zaken die zich voordoen in de wereld van automatisering. Geen behoefte hebben aan relevante updates , liever aan het oude vertrouwde blijven vasthouden.Wel nieuwe pc’s aanschaffen maar de software niet aanpassen. Werken met een flexibel systeem wat tegelijkertijd een open- of gesloten structuur heeft. Niet kunnen werken met een systeem wat meerdere oplossingen heeft om uw aanbieding te kunnen maken. Voor mensen zonder kennis van zaken toch kunnen werken met ons software systeem.

Uw manier van werken is of wordt : T.R.O. uw manier Is ons softwaresysteem geschikt voor U ? Geschikt Ongeschikt Uw manier van werken is of wordt : - schets / klad te maken van uw kozijnen. - doet alles uit het hoofd , ongeduldig. - nadenken voor u begint . - eerst maar iets doen , daarna alles willen aanpassen. - u heeft geen problemen met korte zinnen lezen - vast te blijven houden aan andere systemen. - met 1 druk op de knop iets aangepast te kunnen hebben , wetende dat niet alles veranderd. - met 1 druk op de knop alles aangepast te kunnen hebben. - er zelf als ondernemer niet achter staan maar weten dat het een noodzakelijk stuk gereedschap is voor uw verkoper. - eigenlijk liever een woning binnen loopt achter- en voorgevel in zich op neemt en op de achterkant van zijn/haar visite kaartje een bedrag noteren. Vertrouwen hebben in een bedrijf die al 26 jaar bezig is in de kozijnen wereld.Dit bedrijf gestart is van uit een bouwkundige achtergrond. Kiest voor snel en vluchtige contacten. Geen problemen te hebben om met een software bedrijf te werken die geen verstand hebben van de bouwwereld.

Uw kozijn- , dakkapel leverancier : T.R.O. leverancier Is ons softwaresysteem geschikt voor U ? Uw kozijn- , dakkapel leverancier : - Ziet de meerwaarde van een teken- , reken- , offerte - en bestelsysteem en doet die investering voor U !! - Gaat mee met hun tijd , investeert in een nieuw Cadd systeem voor U !! - weet dan als u deze bestellingen middels het formulier doet er minder kans op foutieve bestellingen zijn. Uw Voordeel ?: - Als u met het bestelformulier gaat werken snellere afwerking van uw bestelling. - u een richtprijs heeft bij uw aanbieding. - dit software systeem een verlengstuk is voor uw aanbiedingen naar uw klanten toe. - U alle zaken,materialen ,arbeid ook mee kunt nemen bij uw aanbieding naar uw klant toe !

T.R.O. slot Joon Automatisering OOSTZAAN