“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Symphorosa’s Melodies Leerlingenconcert 1993 Jubileumconcert.
Advertisements

Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
De regen Celine Dion ‘Prayer’.
Henk en Monique, Albeiro, Juan David, Alberto. WELKOM THUIS !!!!
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
!!!!!! WELKOM !!!!!!  Hierna volgt een samenvatting over de belevenissen die onze kapoenen hebben meegemaakt.  Na 6 intensieve studiejaren hebben ze.
Stichting Immanuel Paaspakketten 2010 Met Pasen 2010 mochten we door heel Roemenie rond de 3000 pakketten uitdelen. Hier ziet u een voorbeeld van een pakket.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Opvoeding.
De Slippertjes.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
‘Het podium op voor Villa Joep!
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Het Trouwfeest.
Welkom op de pagina van groep 1-2C
Samenstelling : RD. Marie en Martha, twee “senior”- weduwen, zijn aan de praat.
“Rijmaaran”, Schoonoord
Anne-Frank.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Een kort verslag van een zeer geslaagd motorweekend Door M.V.Blits.
De klaskrant De nieuwtjes van december. Sint op school De sint is op school geweest en dit jaar was smulpiet erbij!!!! We moesten smulpiet terug fit maken.
Max en de toverstenen. Door de groep Stampertje..
Het maken van een nest kijk hoe dat zij het doen !
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Het maken van een nest kijk hoe dat zij het doen !
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
Hij komt, hij komt…….. En daar is hij dan eindelijk! Sint en zijn Pieten komen aan op de Ammanschool in een heuse…..cabriolet!
Dancetour Breda 19 mei 2013.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Een greep uit mijn jeugd herinneringen
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
16 Juli 2004 Een kort verslagje…... Aankomst van de auto op de Saedkampe te Kollumerzwaag.
Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.
De tofste momenten van 5c Toen ik in het 5de zat.
Donderdag 3 februari was Frieda haar laatste echte werkdag. De onthaalcollega’s hadden het onthaal prachtig versierd en tijdens de ganse namiddag kwamen.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
De legende van de partyhut
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
Het jungle feest.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
K O E K J E S.
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
De tocht van mijn leven!!! Geschreven door Scrotum. Mijn leven kwam pas op zondag 7 april tot leven, eerst leefde ik helemaal alleen op een dode boomstam.
Herinneringskamp Westerbork
HIJ GAF ZIJN EIGEN ZOON. Tijdens een zondagavond zangdienst in een kerk gaf de dominee het woord aan een oude man, die daar zondag te gast was. De man.
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Kies je personages en sleep ze op de prent.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
UITSTAP GENT HET KINDERRECHTENPLEIN Klik op de foto a.u.b.
Op Schiphol. we vlogen met maatschappij KLM. Dag 1- aankomst Toen we aankwamen was het 16 graden.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Transcript van de presentatie:

“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.

Donderdag 28 oktober 2010 Jippie! Na weken wachten eindelijk onze oppepperdag!! Het begon al om 12.00uur, wij Robyn en Kyara zaten te wachten samen met papa, mama, opa en oma, toen onze wensvervullers Katrien en Iris binnenkwamen met fotograaf Pieter. Er werd koffie gedronken met wat lekkers erbij. Toen werd een deel verteld aan ons wat er vandaag allemaal ging gebeuren. Wij wisten alleen dat er een party georganiseerd was, maar wat ze verder allemaal voor ons geregeld hadden was voor ons een verassing.

Na de koffie gingen we lopend naar de Cosmo kapper bij ons in Castricum. Daar aangekomen werd verteld dat ze onze haren, nagels en make-up gingen doen. YES! We hadden 2 uur de tijd om te veranderen in glitter & glamour girls.. Na de make-over, werden we met de auto naar de fotograaf gebracht voor een fotoshoot! Geweldig hoe professioneel Hans Balk ons binnen enkele seconden ontspannen op de foto wist te zetten. Het zijn prachtige foto’s geworden!! Dank je wel Hans!!

EN TOEN STOND INEENS DE LIMOUSINE KLAAR!! Geweldig!! Hij was Rood-Zwart.. We reden langs ons huis waar de Vips stonden te wachten om mee te gaan naar de feestlocatie. Na een ererondje in de Big-Limo kwamen we aan bij de Bakkerij, die omgetoverd was tot een ware feestlocatie, met ballonnen, slingers en bloemen en waar de gasten al op ons stonden te wachten. Van tot uur was er een feest voor Kyara; Kyara haar klasgenootjes en vrienden/vriendinnen, kwamen samen met haar feestvieren. Terwijl Dj Rob de muziek al aan het indraaien was, konden de kinderen eerst een patatje met snack halen bij de kraam van de Goudgele patat, die ook speciaal voor ons feest was ingehuurd..

Het 10 feest was 3,5 uur lang gezelligheid met muziek, karaoke en andere spelletjes. Ze hebben genoten!! Vanaf uur barstte het Sweet Sixteen feest los!! Het was een gezellig intiem feest met vriendinnen van school en uit de omgeving van Castricum, En een zeer speciale groep vrienden van de hartstichting.. Er werd gedanst op de muziek van Dj Rob waarna halverwege de avond een HipHop groep van Mariz een optreden kwam geven voor Robyn. In een melige bui hebben we het nummer van kabouter plop aangevraagd, waarna de avond pas echt op gang kwam.. Na een mooie avond van gezelligheid en vreugde moest het feest toch beëindigd worden, dus om uur was het echt ten einde.. Iedereen bedankt voor jullie komst!!