De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“Rijmaaran”, Schoonoord

Verwante presentaties


Presentatie over: "“Rijmaaran”, Schoonoord"— Transcript van de presentatie:

1 “Rijmaaran”, Schoonoord
CJV Kamp 2013 “Rijmaaran”, Schoonoord

2 Vrijdag 28 juni om uur vertrokken we richting de kampeerboerderij: “Groepsacommodatie Rijmaaran” te Schoonoord

3 Bij de boerderij aangekomen werden we door de kampcommissie opgewacht met koffie en gebak. Rond uur werd het kamp geopend met een bijbelquiz, die onze kennis weer flink heeft opgefrist. Later op de avond stond een dropping op het programma.

4 Rond uur vertrok de eerste groep en na ongeveer een uur lopen in de stromende regen keerden de meeste groepen weer terug. Kikkers, paarden, auto’s, enge bomen; van alles zijn we tegengekomen.

5 De volgende dag werd gestart met een vierkamp. De spellen waren:
Voetbal met bekertjes op de ogen Touwtrekken Estafette Sponsenspel (sponsen over de heg gooien en zoveel mogelijk water in de emmer zien te krijgen)

6

7

8 Na de vierkamp stond de soep klaar, en was iedereen vrij om de rest van de zaterdagmiddag in te vullen. De meeste mensen bleven bij de boerderij, maar ook zijn er een aantal naar de ‘Kibbelkoele’ geweest.

9

10 ‘s Avonds was het tijd voor het ‘Proud to be fout’ feest.

11 De volgende ochtend verscheen iedereen om 10
De volgende ochtend verscheen iedereen om uur aan het ontbijt, waarna het tijd was om op te ruimen en schoon te maken. Rond uur werden we weer opgehaald van de boerderij, vermoeid maar wel met een leuk en gezellig kampweekend achter ons.


Download ppt "“Rijmaaran”, Schoonoord"

Verwante presentaties


Ads door Google