De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zomerkamp 2013 Tsjechië.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zomerkamp 2013 Tsjechië."— Transcript van de presentatie:

1 Zomerkamp 2013 Tsjechië

2 Inhoud: Locatie Reisplannen Vervoer Deelnemers en leiding Legitimatie
Verzekeringen Kosten Munteenheid Eten Vragen?

3 Locatie Camping 2000 Januv Dul 15 46352 Januv Dul Tsjechie
Tel./Mobiel : 0042(0) Tel./td> : 0042(0) Camping 2000 ligt in een prachtig natuurgebied. Meer zien / weten over de camping?

4 Plattegrond van de camping

5

6 Reisplannen Heenreis: Vrijdag 28 juni:
Inpakken van de aanhangwagen. De tijd volgt nog. Zaterdag 29 juni 5:30 uur verzamelen op de blokhut. 06:00 uur vertrekken. We verwachten dan rond 18:00 uur daar te zijn. Neem voor deze reis een lunchpakket mee en wat te drinken.

7 Reisplannen Terugreis: Zaterdag 6 juli:
Rond 08:00 uur vertrekken we in Tsjechië. Dit houdt in dat we om 06:30 uur opstaan, inpakken, ontbijten en vertrekken. We verwachten dan rond 20:00 uur op de blokhut terug te zijn.

8 Reisplannen Routebeschrijving: Kortste en snelste route is 783 km
Kortste en snelste route is 783 km Met aanhangwagen geschat op ongeveer 9 uur reistijd.

9 Vervoer We zijn met een grote groep explorers. Daarom hebben we de volgende oplossing gevonden: Peter, Sten en Tom rijden met de eigen auto. Dirk en Rianne rijden in een gehuurd busje. In de bus is plaats voor 9 personen. In totaal hebben we nu plek voor 24 personen. Om niet voor verrassingen te komen staan, zijn we aangesloten bij de ANWB.

10 Deelnemers en begeleiding:
Momenteel gaan er 17 explorers mee. De begeleiding die mee gaan zijn: Peter Sanders Sten van de Bogaard Dirk Merkx Tom Merkx Rianne Smits Mocht er iets zijn, dan kunt u ook tijdens het kamp met een van ons contact opnemen. Mochten wij door gebrek aan bereik niet bereikbaar zijn dan kunt u contact opnemen met de Camping en een boodschap achter laten. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

11 Legitimatie Neem een geldig legitimatiebewijs mee!
Een ID-kaart of paspoort! Deze worden bij de begeleiding waar je in de auto zit verzameld.

12 Verzekeringen Eigen verzekering:
Voor deze reis is het handig om een reisverzekering afgesloten te hebben. Sommige hebben dit doorlopend, andere niet. Dit kun je ook voor een paar dagen bij je zorgverzekeraar afsluiten! Neem ook je zorgverzekeringpasje mee! We hopen deze niet nodig te hebben, maar je weet maar nooit! EHIC-kaart: check Verzekering scouting Paulus

13 Kosten De kosten voor dit kamp bedragen wederom €125,00
A.u.b. betalen voor 15 juni 2013 op de explorer rekening Geen geld voor een super avontuur! Met een knipoogje!

14 Munteenheid In Tsjechië betaal je met de kroon.
Deze kun je pinnen bij elk pinautomaat. Euro’s kan je wisselen bij banken. Houdt rekening met de wisselkoers!! De koers is : 1 kroon = €0.04 € = 25 kronen

15 Eten We nemen eten/ontbijt voor de eerste dagen mee.
Daarna gaan we in de lokale supermarkt onze inkopen doen. Hierbij proberen we ook wat van de lokale culinaire hoogstandjes mee te pikken. Voor Yrea wordt het een ander verhaal: Samen zoeken naar een goede oplossing Voor zekerheid wat ‘backup’ voedsel meenemen gluten wordt in het Tsjechisch vertaald met "bezlepkovy". Nemohu jist ( Ik mag geen eten) Moje dcera nemuze (Mijn dochter mag geen )

16 Vragen?


Download ppt "Zomerkamp 2013 Tsjechië."

Verwante presentaties


Ads door Google