Presentatie Adobe Interactive Forms voor J-formulieren SA en SK.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders Versie september 2013.
Advertisements

Kmo-portefeuille Afhandeling steunaanvraag in 3 stappen
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Goedkeuring inkoopfacturen
- Administratie - Analyse - Actie -
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
Dienst « Elektronische Publicaties » e-Depot Demo DIGITOOL 3.0     12.IV.2007 Wanneer u klaar bent, ga door.
De Altijd meteen aan de slag
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
Ga met je smartphone/PC naar het digitale wedstrijdformulier: www
1. Inhoud les 4 berichten versturen en ontvangen.
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
2004 Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2004 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Uw salaris voor 2004 wordt gebaseerd op de antwoorden.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
I-active : demo. Inloggen in I-active De startpagina Menubalk Snelfunctie.
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Internet boekhouden in de praktijk Kennismaken met Noordzij Online.
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
Invullen e-profiel Ga naar
Webconferentie 27 september 2007
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Creatief.
Introsessie voor medewerkers
Nadia van Turnhout2 of elektronische post (de afkorting van Electronic Mail (elektronische post) is een van de meest gebruikte toepassingen.
Enquête invullen met Lareb Intensive Monitoring demo.
Hoe een aanvraag voor het bekomen van een certificaat voor de export van producten bestemd voor diervoeding indienen via internet? 1. Het geschikte certificaat.
Opmaat Wetgeving Zoekresultaten bewaren (mailen, afdrukken, opslaan) Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Internet het wereldwijde web ontdekken dag 3. Vandaag : e-card versturen (deel 2) oefenen en vragen stellen.
Belgacom Bizmail ONEway voor Leveranciers
DSU the Netherlands Electronic One Form. DSU the Netherlands Adobe Acrobat PDF form Voordelen –Beveiligd –Buttons toevoegen –Inhoud definiëren van het.
Région de Bruxelles-Capitale – Ceci est un titre.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Digitale urenverwerking voor leerbedrijven
Instructie leerling- activatiecode
Urenverantwoording in en met Timetell
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Ga naar CRM Personen Kies Open zoekvraag.
Uw VVT - instellingen voor uw nieuwsbrieven online veranderen.
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
Welkom bij de automatische Salarisbepaler
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Gebruik OUTLOOK Inloggen Mail Agenda.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
In vogelvlucht het wedstrijdformulier
Opmaat Jurisprudentie (Rechtspraak.nl) Zoekresultaten bewaren (mailen, afdrukken, opslaan) Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Magister voor ouders.
Infosessie praktische PPW Voor studenten 1 ste bachelor Psychologie.
Presentatie LISATeam & App v.1 clublogo. 1.Dashboard ๏ clubnieuws ๏ teamnieuws ๏ hockey.nlhockey.nl ๏ persoonlijke agenda ๏ aanmaken teamevent ๏ handige.
Buro Asohr BV Advies, Opleiding en Training © Buro Asohr BV \ Kruisherenstraat 5 \ 5401 ZS \ Uden \ Tel: \ Fax: \
2002 Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2002 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Je salaris voor 2002 wordt gebaseerd op de antwoorden.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Sepideh Naiemasa Accountmanager MKB Sepideh Naiemasa Accountmanager MKB.
B1 GOOGLE FORMS Lieven Vananderoye. Google Forms: Doelstellingen 1.Je kan een nieuw formulier aanmaken. 2.Je kan een verschillende vragen opstellen,
Efficiënte controle van uw Payroll proces Om de controle van de salarisverwerking inclusief de opvolgende processen (betalingen, loonaangifte en journalisering)
TICKETMANAGEMENTPLAT FORM NEWCO BVBA GENERAAL DE WITTELAAN MECHELEN
RadQuest 2.0 In samenwerking met ASolutions presenteert de
HET ORGANISEREN VAN OPEN WEDSTRIJDEN binnen vvdh
Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2006 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Uw salaris voor 2006 wordt gebaseerd op de antwoorden.
Recht op leerlingenvervoer:
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches.
Algemene beschrijving van de toepassing
GOUD is geld de rest krediet
MBO-dag: Gebruik Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Digitale documenten woensdag 19 september 2018.
Welkom bij de automatische Salaris Bepaler voor het jaar 2003 Beantwoord nauwkeurig de vragen. Uw salaris voor 2003 wordt gebaseerd op de antwoorden.
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
Handleiding NODR Schade App
Transcript van de presentatie:

Presentatie Adobe Interactive Forms voor J-formulieren SA en SK

Inhoudgave •Waarom AIF •Processtappen •Invoeren J-formulier •Goedkeuren J-formulier •Versturen naar ASC •Boeking in SAP •Documenten achteraf archiveren •Aanmaken van een template •Overige punten

Waarom Adobe Interactive Forms Voordelen voor de gebruiker:  Boekingen worden snel verwerkt;  Snelle terugkoppeling bij foutief aangeleverde boekingen;  Gebruikersvriendelijk;  Geen mogelijkheid tot “tikfouten” bij het ASC;  Terugkoppeling indien document geboekt is. “Adobe Interactive Forms biedt administratieve medewerkers van de Universiteit Utrecht de mogelijkheid aan om digitaal SA en SK boekingen aan te leveren aan het ASC.”

Processtappen Invoeren J-formulier (door invoerder) Goedkeuren J-formulier (door geautoriseerde) Doorsturen naar ASC (ASC team) Terugkoppeling via Bijlagen opsturen (door invoerder) Scannen bijlagen (ASC team) ‘Late archiving’ formulier via interne post

Opvragen Adobe Interactive Form Via > Formulieren ASC-Fwww.uu.nl/adc

Invoeren AIF •De kopgegevens en boekingsregels invullen •Het opmerkingenveld invullen ter verduidelijking voor de controller c.q. geautoriseerd persoon • adres invullen van de goedkeurder •Outlook geopend? •Versturen J-formulier

Voorbeeld gevulde AIF

Versturen naar goedkeurder Als u op de knop klikt wordt er automatisch een nieuw bericht in Outlook geopend met als e- mailadres Dit adres is correct. Teksten die eventueel in de worden gezet, zullen niet worden

Ontvangst bij goedkeurder Hieronder is de mail weergegeven welke verstuurd wordt naar de controller c.q. geautoriseerd persoon: Door middel van de hyperlink kan J-formulier geopend worden.

Versturen naar ASC Indien het J-formulier klaar is om naar het ASC verstuurd te worden, klikt u op de knop [ASC] (indien u hiervoor geautoriseerd bent). Een adres is niet van toepassing. Eventueel kan het formulier ook naar een volgende bewerker worden doorgestuurd (zie voorgaande sheets).

Versturen naar ASC Als u op de knop klikt wordt er automatisch een nieuw bericht in Outlook geopend met als adres Dit adres is correct. Teksten die eventueel in de worden gezet, zullen niet worden weergegeven.

Ontvangst bij ASC Onderstaande mail wordt ontvangen bij het ASC:

Verwerken door ASC Het ASC heeft 2 mogelijkheden: Aanbieden aan SAP of retour zenden aan de goedkeurder.

J-formulier is geboekt Indien het J-formulier geboekt is, wordt onderstaande verstuurd naar de eerste opsteller van het document:

Bijlagen archiveren Invullen ‘Late Archiving’-formulier en versturen naar het ASC

AIF opslaan als template Tijdens het invoeren van een J-formulier kun je VOOR het verzenden de gegevens opslaan als een template.

Overige punten m.b.t. AIF  Het aanvragen of beëindigen van autorisaties via het autorisatieformulier AIF. ( > formulieren ASC-F)  Het ASC kan niets aan uw boeking wijzigen. Het ASC is alleen bevoegd om in het opmerkingenveld te schrijven.  Indien SAP uw boeking afkeurt, zal het J-formulier aan de goedkeurder worden geretourneerd met in het opmerkingenveld de reden van afkeuring.  Voor overige punten kunt u de gebruikershandleiding en/of de Quick Reference Card raadplegen.

Afsluiting presentatie