Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,
Advertisements

Heilig Avondmaal Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling
1. Jezus laat zijn wonden zien
Samen bidden, samen delen
Evangelie der genade Vragen :
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
1. 3 Indien iemand een andere leer verkondigt en zich niet voegt naar de gezonde woorden van onze Here Jezus Christus*... * = de woorden die de Here Jezus.
Ruth wat goed zou zijn voor Ruth, gaf ze op voor het welzijn van Noemi. Een vrouw van sterk geloof. Ruth is een vrouw van sterk geloof omdat ze gelooft.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Samen groeien in Christus. De Heer kennen Samen groeien in Christus De Heer kennen Hoe leer je hem kennen?
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
“Ik kan dit niet oplossen...” “Ik zal de weg voor jou banen”
De tong.
Zegen & vloek deel II.
Romeinen 16:17-23 ernstige slotwoorden. En ik spreek jullie aan, broeders, hen in het oog te houden die onenigheden (twee- stand) teweegbrengen en struikelblokken.
Romeinen Denken en Dienen.
GEZEGEND nieuwjaar! wat is dat?.
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
Welkom in deze kerkdienst
Ga voor een gezond gezin … zodat een dienaar van God voor zijn taak berekend is en voor elk goed doel volledig is toegerust. 2 Timotheus.
Eerbied voor een keuze De hel bestaat niet … ?. Genesis 1:28 / 31   En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
Romeinen 3:25b (NBV) Hij (de Vader) wil ons nu, in deze tijd, zijn gerechtigheid bewijzen: hij laat ons zien dat hij rechtvaardig is door iedereen vrij.
God zegent je zodat je zult heersen 1.
God maakt zijn zegen waar 1.
DE KRACHT DIE IN ONS WERKT. Romeinen 1:16 16 Ik schaam mij niet voor dit goede nieuws. Het is immers door de kracht van God het middel waardoor mensen.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm.
Wat is zegen?.
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag  Exodus 35:1-38:20  Herhaling van het sabbatsgebod, het volk levert het materiaal voor de tabernakel en Besaleël leidt.
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
Job 38 :1 – 4 1 En de HEER antwoordde Job vanuit een storm. Hij zei: 2 Wie is het die mijn besluit bedekt onder woorden vol onverstand? 3.
Dopen Wat laten wij zien met de doop?. ”Het belangrijkste dat ik u heb doorgegeven …: dat Christus voor onze zonden is gestorven, … dat hij is begraven.
“Geef en je zal gegeven worden.”
Welkom op TOV!.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (4)
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat.
De vreugde van de HEERE.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen.
Avondmaal: het nieuwe leven vieren
de Heilige Geest van de Hemelse God
Preek Lucas 18: 1-17 Preek Lucas 18: 1-17 Slide 1
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Niets zonder Gods zegen
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 maart 2015 India werd begin 20 ste eeuw door een zware hongersnood getroffen. Dr. Kellogg vroeg zijn personeel.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen.
Het eerste lied: Psalm 25: 1, 2 Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Voorganger: ds. J.F. Harmanny te Hoek We lezen: Spreuken 1: 1 - 7,
Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: Ef. 1: 3-23.
Gebedspunt 1 Verandering van de universele gemeente naar Handelingen 2:38-39 Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen.
Durf te dromen.
Gemeente zijn we samen Viering samen-gaan Elim en Zout & Licht Hilversum – 13 sept
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Spring in het diepe!.
-Arm of rijk? 1. -Welke rijkdom? 2 -Arm of rijk? -Welke rijkdom? 3 Thema: God wil ons de ware rijkdom leren 1.Christelijke tevredenheid 2.Christelijke.
DE ZEGEN VAN EVANGELISATIE Huh?? Zegen??. WELK BEELD HEEFT U?
Visie Marcel en Tjarda. Visie Visie geeft eenheid Joh 17: 21 Laat hen allen één zijn, Vader. Zoals u in mij bent en ik in u, laat hen zo ook in ons zijn,
Thema: Je bent geliefd… wees een zegen! Zondag 23 november 2014.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
Les 9 voor 28 mei “Wie zich dan zal vernederen als dit kind, die is de belangrijkste in het Koninkrijk der hemelen.” (Mattheüs 18:4) Wat betekent.
Lucas 24:44-48; Christus’ kerk in de startblokken: nieuwe opdrachten volgens Gods oude plan. 1 Start-zondag.
Brief aan de Galaten -21- geloof – zegen- belofte-verbond.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 2 juli 2016 ‘Ach, hoe heeft het goud zijn glans verloren, het zuivere goud zijn kleur; het heilig gesteente ligt.
Brief aan de Galaten -41- de vrucht van de geest: vrede.
Transcript van de presentatie:

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus, met talrijke geestelijke zegeningen heeft gezegend” (Efeziërs 1:3). Wees een zegen in het geven van gaven en tienden en wordt zelf gezegend.

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 10 mei 2014 De kerk werkt op vele gebieden in de hele wereld. Het werk van de kerk is voor jong en oud, rijk en arm, geleerd en analfabeet. Het evangelie is voor iedereen, ongeacht kleur, maatschappelijke positie of leefwijze. Door het afdragen van gaven en tienden kan de boodschap van hoop en genezing gebracht worden aan zoveel mogelijk mensen, net zoals Christus dat deed toen hij op aarde was.

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 17 mei 2014 “Land dat de overvloedige regen opneemt, en nuttige gewassen oplevert aan wie het bewerken, ontvangt Gods zegen, …” (Hebreeën 6:7). God creëerde de aarde als een zegen voor ons. Wij kunnen bestaan door de beschermende aanwezigheid van hem. Ook wij kunnen er voor kiezen tot zegen te zijn voor anderen in de gaven en tienden die wij afdragen vandaag.

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 24 mei 2014 “Geef, dan zal je gezegend worden; een goede, stevig aangedrukte, goed geschudde en overvolle maat zal je worden toebedeeld. Want de maat die je voor anderen gebruikt, zal ook voor jullie worden gebruikt” (Lucas 6:38). Houd de kanalen open. We ontvangen overvloedig. Laten we ook overvloedig geven.

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 31 mei 2014 “Alleen de zegen van de Heer maakt rijk, zwoegen voegt daar niets aan toe” (Spreuken 10:22). We worden rijkelijk gezegend en hebben veel redenen om dankbaar te zijn. Laten we die zegeningen van de Heer vieren wanneer we onze gaven en tienden aan hem teruggeven.