Verjong uw huid, revitaliseer uw hoofdhuid en perfectioneer uw lichaam.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Bio-esthetiek vaktechnologie Mevr. Thyssen. 6de jaar 1ste trim.
Advertisements

Gezichtsmaskers afsluitenbeginnen. hometerug gezichtsmaskers volgende Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin.
Veel dingen in het leven zijn vervelend…
Startsluiten Voeding van buiten naar binnen. wat maakt de huid mooi?dagelijkse huidverzorging met nutricentials ™ maak kennis met nutricentials ™ home.
™.
Same Routine. More Benefits. ™ EINDESTART. Same Routine. More Benefits. ™ VORIGE VOLGENDE HOME Maak kennis met Nu Skin ® For Men Dividends ™ Shave CreamDividends.
Afsluiten.
Doelen Na deze presentatie weet u meer van:
INTENSE BODY MOISTURISER De overlevingsstrategie voor een gezond ogende huid. afsluitenbeginnen perennial ™
Practicum :brandstofcel bouwen
ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II
ageLOC® Galvanic Body Trio
Zichtbare jeugdige energie. Wist u dat... uw huid naarmate u ouder wordt, minder energie heeft om vrije radicalen te bestrijden en bescherming te bieden.
Welkom bij de producttraining over MarineOmega
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Enzymen I Eiwitten maken voor meer dan 50% uit van het gewicht aan drooggewicht van de meeste cellen. Meest belangrijke eiwitten zijn enzymen Enzymen.
Waterbestendig polstermateriaal
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
Verfrissende behandeling met Aloë Vera en Mint
© Flipside On-Line Reserveringssysteem Reserveren via uw eigen site, snel en eenvoudig.
Nu Skin White System Een geavanceerd systeem bestaand uit ingrediënten met een bewezen heilzame werking op de huid, dat speciaal ontwikkeld is om de gelaatskleur.
Het vacuum zuigmassage apparaat:
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Make-up.
Uw welnessconsulent : Ivo Nuyens
Afsluitenbeginnen Eeuwenoude wijsheid voor de toekomst.
Het Forma System. Forma System by Formatk De Forma is een innovatief systeem ontworpen door Forma-tk om aan alle medische/estetische vragen een oplossing.
Mellanie hofman: 2B Deluxe exrta : 1. Reinigen 2. Dieptereiniging 3. Masker. 4.Oneffenheden verwijderen 5. Massage (gezicht, nek, schouders) 6. Rimpelbehandeling.
Hoe zit ons lichaam in elkaar?
Een behandeling, niet alleen voor de zomermaanden.
27 januari Slimmer Communiceren Met medewerkers die plaatsonafhankelijk werken toch een hogere productiviteit bereiken? U kunt al uw communicatie.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Info-avond ouders en leden RKSVB
Jezelf bewegen…… De ander bewegen……
Wist u dat elastine zich niet alleen in de huid bevindt? Elastine verschaft ook elasticiteit aan de aderen, het hart, de longen, de blaas, bepaalde.
Hair care © 2002 Nu Skin Europe beginnen afsluiten Voor mooi haar, van buiten naar binnen.
Same Routine. More Benefits. ™ EINDESTART. Same Routine. More Benefits. ™ VORIGE VOLGENDE HOME Maak kennis met Nu Skin ® For Men Dividends ™ Shave CreamDividends.
Startsluiten Voeding van buiten naar binnen. wat maakt de huid mooi?dagelijkse huidverzorging met nutricentials ™ maak kennis met nutricentials ™ home.
Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Zichtbare.
HARMONIZING BEHANDELING
Herbalife Outer Nutrition
Een staaroperatie in het Westfriesgasthuis
TECHNISCH ONTWERPEN TECHNISCH ONTWERPEN.
AgeLOC ME Productpresentatie ONTDEK. Inhoudstafel 1. Hoe het allemaal begon Anti-aging huidverzorging van morgen 3. ageLOC Me personaliseren en.
TR90 ® Verander uw leven in 90 dagen. Meer dan een DERDE van de volwassen Europeanen heeft momenteel overgewicht Situatie in de EU
Mid-market servercampagne – Thru Partner- presentatie: Dia voor presentator: niet laten zien Spreker: Partner Titel van de presentatie: We geven u het.
Ouderbetrokkenheid 3.0© E-book Van informeren naar samenwerken
ARRIVA.NL Pilot Touch&Travel Arriva Nederland Bas van Weele | 26 september 2014.
Kansen en knelpunten voor lezen in het vmbo Onderzoek door CED-Groep en DUO Marketresearch in opdracht van Stichting Lezen.
 Wie is Amber Alberda?  Hashimoto  Haar oude levensstijl  Nieuwe ervaringen  Je bent je eigen bouwpakket  Food IQ.
Pijn en Fysiotherapie Niels van Fulpen Fysiotherapeut/Psychosomatisch Fysiotherapeut Gezondheidscentrum Wassenaar Fysiotherapie gezondheidscentrum Wassenaar.
Dierproeven. Leg dat maar eens uit!. Inhoud -dierproeven en alternatieven -proefdieren -wetgeving en controle -de mens achter de dierproef -vragen.
Huidmiddelen Hoofdstuk 8 Farmacotherapie in de apotheek Okt 2015.
Loesmaye Ismay v.d Wiel. Kurtulus Kaplan. Merve Emik.
Het verhaal achter Super Greens
Dierproeven. Leg dat maar eens uit!
The complete resource for ageless living
Wat is een Smart City? Een stad die gegevens verzameld via apparaten.
H2 §4 Elektriciteit en veiligheid
Hoe brengen opdrachten de beroepscontext het klaslokaal in?
Rapid Age Spot Correcting Serum Clinical Strength
Smul gezond.
NINGXIA RED Een voedingssupplement voor het hele lichaam.
Organische meststoffen
INGEBRUIKNAME & TESTEN
Dierproeven. Leg dat maar eens uit!
Rapid Age Spot Correcting Serum Clinical Strength
MESOTHERAPIE Wat is mesotherapie ?.
3Hydrate Nutrient-Charged Water Gel Age Reform® Oplossing voor:
Transcript van de presentatie:

Verjong uw huid, revitaliseer uw hoofdhuid en perfectioneer uw lichaam. Maak kennis met het Galvanic Spa™ System II: Een programmeerbaar apparaat met gepatenteerde galvanische stroom die zich automatisch aanpast aan de behoeften van de huid en verwisselbare opzetstukjes voor het gezicht, de hoofdhuid en het lichaam. Werkt synergistisch samen met speciaal samengestelde producten om het transport van ingrediënten die de huid revitaliseren, herstellen en verjongen te vergemakkelijken.

Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II Een complete schoonheidsbehandeling in uw eigen huis. Dankzij het Galvanic Spa™ System II met verwisselbare opzetstukjes voor het gezicht, de hoofdhuid en het lichaam kunt u thuis profiteren van een schoonheidsbehandeling zoals in een beautycentrum. De conductor voor het gezicht: deze heeft exact dezelfde voordelen als een vaste Galvanische conductor, maar is verwisselbaar, waardoor ook andere toepassingen mogelijk zijn.

Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II Een complete schoonheidsbehandeling in uw eigen huis. De conductor voor het lichaam: de drie afgeronde bobbeltjes zorgen voor een optimaal contact met de huid en een verbeterde massage. De conductor voor de hoofdhuid: deze conductor ziet eruit als een kam en gaat gemakkelijk door het haar. Hierbij staat de conductor steeds in contact met uw hoofdhuid.

Voornaamste voordelen Aangenaam Door zijn ergonomische en compacte vorm ligt het apparaatje prettig in de hand en is het makkelijk te gebruiken. Veilig Het is het enige systeem op de markt dat op veilige en milde wijze zwakstroom afgeeft en zich automatisch aanpast aan de specifieke behoeften van uw huid.

Voornaamste voordelen Praktisch De gebruiker kan de polariteit instellen - hierdoor kunnen er meer producten gebruikt worden met het Galvanic Spa™ System II. Flexibele programmering - hierdoor zijn meerdere toepassingen mogelijk: hoofdhuid, gezicht, lichaam. Vervangbare batterijen - geen gedoe met snoeren, adapters en stopcontacten.

Voornaamste voordelen Betaalbaar Vergeleken met een traditionele Galvanische behandeling in een beautycentrum is het Nu Skin Galvanic Spa™ System II een uitstekende investering met geweldige resultaten.

Voornaamste voordelen Effectief De Treatment Gels bevatten verschillende ingrediënten die heilzaam zijn voor huid en haar. Ze helpen de huid herstellen van stress en bevorderen de circulatie, cellulaire energie en de gezondheid van uw haar. Als andere mensen zien hoe goed u eruit ziet, zullen ze zich afvragen hoe u dit voor elkaar krijgt.

Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II voor het lichaam Kom in vorm! De Body Shaping Gel is speciaal bedoeld om in combinatie met het Galvanic Spa™ II apparaat cellulitis te reduceren. De exclusieve formule pakt samen met de masserende werking van het Galvanic Spa™ II apparaat en de conductor voor het lichaam vetzakjes en toxines aan, met als resultaat een stevigere huid.

Body Shaping Gel Theobromine (Theobroma cacao extract): bevat moleculen die bepaalde enzymen in vetcellen beïnvloeden en bevordert de vetafbraak. Gele kamille (Chrysanthellum indicum extract): dit extract is rijk aan flavonoïden, een bepaald type antioxidant. Tests wijzen uit dat deze flavonoïden de vetopslag kunnen helpen remmen.

Hoe te gebruiken Gebruik het Galvanic Spa™ II apparaat twee keer per week 's ochtends en 's avonds op de probleemgebieden. Plaats het opzetstukje voor het lichaam op het Galvanic Spa™ II apparaat. Stel de polariteit voor deze behandeling in op 'één fonteintje' en selecteer drie tot vijf minuten.

Hoe te gebruiken Breng de Body Shaping Gel aan en masseer de probleemgebieden met het Galvanic Spa™ II apparaat. Na de behandeling afspoelen met water of eventuele overtollige gel verwijderen met een vochtig washandje. Voor een nog beter resultaat kunt u tussen de Galvanic Spa™ II Body Shaping Gel behandelingen in Nu Skin® Dermatic Effects™ Body Contouring Lotion gebruiken.

Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II voor het haar Bescherm de gezondheid van uw haar. Als u Nutriol® Hair Fitness Treatment gebruikt in combinatie met het Galvanic Spa™ II apparaat en de conductor voor de hoofdhuid profiteert u nog sneller van de voordelen van de behandeling door de afgifte van essentiële ingrediënten.

Het Galvanic Spa™ System II Het beautycentrum bij u thuis Aangenaam Veilig Praktisch Betaalbaar Effectief