De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Afsluiten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Afsluiten."— Transcript van de presentatie:

1 afsluiten

2

3 Geniet van de Galvanic Spa ervaring
Behandelingen in een kuuroord zijn reeds eeuwenoud en ontwikkeld om het herstel van zieke en geblesseerde mensen te bevorderen. Tegenwoordig worden in kuuroorden en beautycentra (spa's) nog steeds behandelingen gegeven om lichaam en geest te herstellen, waaronder ook schoonheidsbehandelingen. Helaas zijn deze door de kosten en de tijd die ermee gepaard gaan niet voor iedereen bereikbaar. Nu is er een betaalbare en gemakkelijkere manier om te profiteren van de vele voordelen van een spa- behandeling, zonder dat u naar een beautycentrum hoeft te gaan.

4 Doelen Na deze presentatie weet u meer van:
de geschiedenis en werking van galvanische stroom de rol die het Galvanic Spa™ System II speelt bij de opname van belangrijke huidverzorgingsingrediënten de Nu Skin® Galvanic Spa™ producten het opbouwen van een bloeiende onderneming met behulp van het Galvanic Spa System II

5 De geschiedenis van galvanische stroom

6 De geschiedenis van galvanische stroom
De galvanische stroom die tegenwoordig gebruikt wordt voor cosmetische doeleinden is genoemd naar de Italiaanse wetenschapper Luigi Galvani, die in ontdekte dat het lichaam elektrische stroom geleidt.

7 Wat is een galvanische behandeling?
Al meer dan vijftig jaar wordt in beautycentra en schoonheidssalons gebruik gemaakt van milde galvanische stroom om de huid te verfrissen en te vitaliseren. Deze behandelingen kunnen alleen gegeven worden door een ervaren schoonheidsspecialiste die een groot apparaat gebruikt met een roller die de huid zachtjes masseert. Op deze wijze wordt de cellulaire energie geconcentreerd en de bloedcirculatie bevorderd, teneinde de helderheid en de teint van de huid te verbeteren.

8 Hoe werkt een galvanische behandeling?
Galvanische behandelingen werken volgens het principe dat gelijke ladingen elkaar afstoten en tegengestelde ladingen elkaar aantrekken, net als magnetische polen. De hoofdingrediënten in huidverzorgingsproducten hebben een positieve of negatieve lading. Het Galvanic Spa apparaat kan ingesteld worden op dezelfde lading als het product. Doordat gelijke ladingen elkaar afstoten, wordt het product de huid 'ingeduwd' en dat bevordert de opname van de hoofdingrediënten. Als het apparaat wordt ingesteld op de tegengestelde lading van die van het product, wordt het product samen met eventuele onzuiverheden uit de huid getrokken. Door voorzichtig positieve en negatieve galvanische stroom af te geven aan de huid kan een schoonheidsspecialiste diverse heilzame behandelingen uitvoeren. - +

9 Hoe werkt een galvanische behandeling?
Tijdens de voorbehandeling is het Galvanic Spa apparaat negatief geladen. De Pre-Treatment Gel is ook negatief geladen. Deze negatieve ladingen stoten elkaar af, waardoor de Pre-Treatment Gel de huid in geduwd wordt. De Pre-Treatment Gel hecht zich aan onzuiverheden in de huid.

10 Hoe werkt een galvanische behandeling?
Tijdens de behandeling zijn het Galvanic Spa apparaat en de Treatment Gel positief geladen. Deze positieve ladingen stoten elkaar af, wat de afgifte van de heilzame ingrediënten aan de huid bevordert. Het positief geladen apparaat trekt de negatief geladen onzuiverheden aan en trekt ze uit de huid.

11 Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II

12 Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Maak kennis met het Galvanic Spa System II van Nu Skin: Een programmeerbaar apparaat met gepatenteerde galvanische stroom die zich automatisch aanpast aan de behoeften van de huid en verwisselbare conductors voor het gezicht, de hoofdhuid en het lichaam. Het apparaat werkt synergistisch samen met speciaal samengestelde producten om de hoofdingrediënten in de huid te brengen en de huid zo te revitaliseren, herstellen en verjongen. Kies tussen de maagdelijk witte versie of de in beperkte oplage geproduceerde Galvanic Spa™ System II Executive, met een strakke, zwarte vormgeving.

13 Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Met flexibele, programmeerbaar timing en speciaal ontworpen opzetstukjes voor het gezicht, het lichaam en de hoofdhuid werkt het Galvanic Spa System II synergistisch samen met geavanceerde huidverzorgingsformules die speciaal ontwikkeld zijn om de huid, het haar en het lichaam een gezonde aanblik te geven.

14 Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Dankzij het Galvanic Spa System II met vier verwisselbare conductors voor het gezicht, de hoofdhuid en het lichaam kunt u thuis profiteren van schoonheidsbehandelingen zoals in een beautycentrum. de Face Conductor – deze gladde, brede conductor reinigt de huid grondig en doet de huid zacht, glad en jonger aanvoelen. de Scalp Conductor – deze kam-achtige conductor glijdt gemakkelijk door het haar en blijft daarbij steeds in nauw contact met de hoofdhuid, zodat het haar en de haarfollikels kunnen profiteren van de voordelen van het behandelingsproduct. de Body Conductor – de drie afgeronde uitstulpingen zorgen voor een optimaal contact met de huid en een verbeterde massage. Helpt cellulitis te bestrijden voor een strakkere, steviger huid. de Focus Area Conductor – deze platte, gladde, ovale conductor is ideaal voor de behandeling van kleine aandachtsgebieden (zoals de huid rond de ogen en de mond) en draagt bij aan een gerichtere behandeling.

15 Voordelen van het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II

16 Voordelen van het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Het Nu Skin Galvanic Spa System II biedt de volgende voordelen: een verbeterde afgifte van belangrijke huidverzorgingsingrediënten een betaalbaar alternatief voor behandelingen in een beautycentrum gemak: zelfaanpassende stroom verwisselbare opzetstukjes flexibele timing polariteit instelbaar door de gebruiker

17 Omschrijving van de voordelen
Verbeterde afgifte van belangrijke huidverzorgingsingrediënten Deze uitvinding van Nu Skin, waarop patent is aangevraagd, is gebaseerd op zorgvuldig gecontroleerd onderzoek. Hieruit blijkt dat een galvanische behandeling van minimaal vijf minuten of langer de afgifte van hoofdingrediënten 24 uur lang kan bevorderen, zoals de werkzame stoffen in geavanceerde anti- ageing producten die naderhand worden aangebracht. Betaalbaar alternatief voor behandelingen in een beautycentrum Vergeleken met een traditionele galvanische behandeling in een beautycentrum is het Nu Skin Galvanic Spa System II een uitstekende investering. Uw huid krijgt nieuwe energie en de resultaten zijn geweldig! Gemak Profiteer van het gemak dat u thuis gezichts-, haar- en lichaamsbehandelingen kunt uitvoeren van dezelfde kwaliteit als in een beautycentrum. Het Nu Skin Galvanic Spa System II is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk te kunnen gebruiken, met zelfaanpassende stroom, verwisselbare conductors, flexibele timing en door de gebruiker instelbare polariteit.

18 Omschrijving van de voordelen
Zelfaanpassende stroom Niet iedereen heeft dezelfde stroomsterkte nodig. Doordat het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II verschillende stroomsterktes kent, kan iedere gebruiker een prettige en effectieve behandeling krijgen. Om de stroomsterkte voor iedere persoon aan te passen, stuurt het apparaat een gereguleerde lading door de huid en meet hoe lang het duurt voordat de lading terugkeert in het apparaat. Mensen met een goed geleidende huid (bijv. met een hoog vocht- en elektrolytengehalte) zullen drie piepjes horen ter indicatie dat hun huid een sterkere galvanische stroom kan verdragen. Mensen met een minder goed geleidende huid zullen één of twee piepjes horen, afhankelijk van de eigenschappen van hun huid. Zo worden mensen die nog nooit een galvanische behandeling hebben uitgevoerd, direct experts.

19 Omschrijving van de voordelen
Verwisselbare opzetstukjes Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II kan op diverse plaatsen van het lichaam gebruikt worden en wordt geleverd met vier gemakkelijk verwisselbare opzetstukjes voor het gezicht, het lichaam en de hoofdhuid, voor een uitgebreide spa-ervaring thuis. Flexibele timing Het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II kan geprogrammeerd worden voor sessies van één, twee, drie of vijf minuten. Hierdoor kan de gebruiker zelf de lengte van de behandeling bepalen en is het systeem voor meerdere soorten behandelingen geschikt  van het gezicht, de hoofdhuid of het lichaam. Galvanische behandelingen van vijf minuten of langer verhogen maximaal 24 uur lang het vermogen van de huid om belangrijke huidverzorgingsingrediënten op te nemen, zodat u optimaal kunt profiteren van uw huidverzorgingsproducten. Polariteit instelbaar door de gebruiker De gebruiker kan de polariteit van het apparaat handmatig instellen, zodat er diverse Nu Skin producten gebruikt kunnen worden in combinatie met het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II.

20 Galvanic Spa™ Pre-Treatment & Treatment Facial Gels

21 Galvanic Spa™ II Treatment Gels
Grondige reiniging en revitalisatie Deze gels helpen de natuurlijke levendigheid van de huid te herstellen door onzuiverheden te verwijderen en de cellulaire energie te bevorderen. Als uw huid er moe uitziet, kan een gezichtsbehandeling in een beautycentrum uw huid weer helemaal revitaliseren. Dankzij de exclusieve gepatenteerde technologie kunt u thuis met het Galvanic Spa™ II apparaat, de Face Conductor of de Focus Area Conductor en de speciaal samengestelde gezichtsgels vergelijkbare resultaten verkrijgen als bij een behandeling in een beautycentrum – en dit in minder dan tien minuten.

22 Pre-Treatment Gel Voordelen van het product
In combinatie met de Galvanic Spa™ II Face Conductor helpt Pre-Treatment Gel onzuiverheden te verwijderen, zodat uw poriën weer kunnen ademen. Hoofdingrediënten Goudsbloem-, zeekelp- en vanille-extract kalmeren en verzorgen de huid. TEA-cocoyl glutamaat zuivert de huid. Pre-Treatment Gel

23 Treatment Gel Voordelen van het product
In combinatie met de Galvanic Spa™ II Face Conductor revitaliseert Treatment Gel uw huid. Hoofdingrediënten Arginine  een aminozuur dat de huid helpt herstellen van stress. Magnesium  een noodzakelijk bestanddeel dat de cellulaire energie bevordert. Treatment Gel

24 De Focus Area Conductor  Tru Face™ Line Corrector

25 De Focus Area Conductor  Tru Face™ Line Corrector
De kracht van positieve peptiden Tru Face Line Corrector bevat een positief geladen peptide. Peptiden kunnen verjongende signalen naar collageen producerende cellen sturen, wat een jonger ogende huid bevordert. De Focus Area Conductor maakt gebruik van een glad, ovaal behandelstuk om het huidcontact bij behandeling van speciale aandachtsgebieden te verbeteren, en draagt zo bij aan de afgifte van deze peptide en aan betere resultaten.

26 De Focus Area Conductor  Tru Face™ Line Corrector
Voordelen van het product: Reduceert gematigde tot diepe lijntjes en rimpels. Bevordert de synthese van collageen en vochtbindende glycosaminoglycanen.  Maakt de huid dikker en bevordert het vochtgehalte. Geeft reeds na vier weken resultaat en de verbeteringen houden zes maanden aan bij continu gebruik. Hoofdingrediënt: Palmitoyl pentapeptide-3 (procollageenpeptide): Net zoals een autosleutel nodig is om de motor van een auto te starten, zijn procollageenpeptiden nodig om de collageenproductie te starten. Collageen versterkt en verstevigt de huid.

27 Galvanic Spa™ II Body Shaping Gel

28 Galvanic Spa™ II & Body Shaping Gel
Kom in vorm! Body Shaping Gel is speciaal bedoeld om in combinatie met het Galvanic Spa™ II apparaat cellulitis te reduceren.

29 Body Shaping Gel Voordelen van het product
Deze exclusieve formule helpt vetzakjes en toxines aan te pakken voor een stevigere huid. Hoofdingrediënten Theobromine  rijk aan moleculen die een bepaald enzym in vetcellen beïnvloeden; draagt bij aan de lipolyse (vetafbraak). Chrysanthellum indicum extract – rijk aan flavonoïden, een bepaald type antioxidanten. Tests wijzen uit dat deze flavonoïden de vetopslag kunnen helpen remmen.

30 Nutriol® Hair Fitness Treatment

31 Het Galvanic Spa™ System II & Nutriol® Hair Fitness Treatment
Voed uw haar en hoofdhuid Nutriol Hair Fitness Treatment helpt het haar te revitaliseren en te versterken door: de haarfollikel te voorzien van actieve voedingsstoffen en vitamines onevenwichtigheden in de hoofdhuid en het haar te helpen corrigeren, zodat het haar er weer gezond en glanzend uitziet Gebruik Nutriol Hair Fitness Treatment in combinatie met het Galvanic Spa apparaat om de werking te versterken.

32 Nutriol® Hair Fitness Treatment
Voordelen van het product Een technologisch geavanceerd behandelingsproduct dat het haar revitaliseert en versterkt. Hoofdingrediënten Tricalgoxyl®, rijk aan gesulfateerde oligosacchariden (polysacchariden) uit kelp, wordt verkregen uit een bepaalde soort bruine algen (zeewier). Samen met andere essentiële ingrediënten helpt het om de hoofdhuid te remineraliseren en het haar weer volume en glans te geven.

33 Bouw uw onderneming uit met behulp van het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Sponsoring: Demonstreer de heilzame resultaten van het Galvanic Spa System II bij uw prospects. Benadruk de unieke eigenschappen van het systeem, de gepatenteerde technologie en de ingrediënten die alleen Nu Skin gebruikt.

34 Bouw uw onderneming uit met behulp van het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Volume: Dit systeem richt zich op een brede doelgroep: Mannen en vrouwen tussen 25 en 65 jaar. Een geweldig marktpotentieel! Herinner uw klanten aan de voordelen van aanschaf en gebruik van dit systeem ten opzichte van een bezoek aan een beautycentrum (dat veel tijd en geld kost).

35 Bouw uw onderneming uit met behulp van het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Retentie: Consumententrends wijzen erop dat spa-behandelingen niet meer uitsluitend beschouwd worden als verwennerij, maar als een vereiste om gezond te blijven en er goed uit te zien. Zodra uw klanten de verbluffende resultaten hebben ervaren van het Galvanic Spa System II kunt u ze aanmoedigen om het systeem thuis te gaan gebruiken om er zo goed mogelijk uit te blijven zien.

36 Bouw uw onderneming uit met behulp van het Nu Skin® Galvanic Spa™ System II
Retentie: Pre-Treatment en Treatment Gel, Body Shaping Gel, Nutriol® Hair Fitness Treatment en Tru Face™ Line Corrector zijn producten die zich bij uitstek lenen voor een automatische bestelling.

37 Belangrijke informatie bij gebruik van het Galvanic Spa™ System II
Gezondheidswaarschuwing: als u zwanger bent, een pacemaker hebt, aan epilepsie lijdt of een metalen beugel of metalen implantaat hebt, dient u een arts te raadplegen alvorens het Galvanic Spa apparaat te gebruiken of een Galvanic Spa behandeling te ondergaan. Het Galvanic Spa apparaat mag nooit gebruikt worden op plekken met veel gebroken haarvaatjes of op een ontstoken of open wond. * Product alleen gebruiken zoals bedoeld en omschreven in de Galvanic Spa System II Gebruikershandleiding.

38 Samenvatting Tegenwoordig wordt galvanische stroom voor cosmetische doeleinden gebruikt om de afgifte van heilzame ingrediënten aan de huid te bevorderen. Dankzij het Galvanic Spa™ System II met verwisselbare conductors voor het gezicht, de hoofdhuid en het lichaam kunt u thuis profiteren van schoonheidsbehandelingen zoals in een beautycentrum. Voornaamste voordelen: meer profijt van belangrijke huidverzorgingsingrediënten, een betaalbaar alternatief voor behandelingen in een beautycentrum, gemak, zelfaanpassende stroom, verwisselbare conductors, flexibele timing en door de gebruiker instelbare polariteit. Producten: Pre-Treatment en Treatment Facial Gel, Tru Face™Line Corrector, Body Shaping Gel en Nutriol® Hair Fitness Treatment.


Download ppt "Afsluiten."

Verwante presentaties


Ads door Google