De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rapid Age Spot Correcting Serum Clinical Strength

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rapid Age Spot Correcting Serum Clinical Strength"— Transcript van de presentatie:

1 Rapid Age Spot Correcting Serum Clinical Strength
Product Launch Toolkit

2 Afbeelding van de textuur
Afbeeldingen Productafbeelding Afbeelding van de textuur

3 Afbeeldingen Voor & Na Afbeeldingen Ingrediënten

4 ZINTUIGLIJKE ERVARING
De Boodschap CENTRALE BOODSCHAP VAN DE CAMPAGNE Laat ouderdomsvlekjes achter je. 10 jaar aan wetenschappelijk onderzoek. 1 Week om resultaten te boeken. SECUNDAIRE BOODSCHAP TECHNOLOGIE Gepatenteerde NHP-3 technologie is bewezen effectief om de huid meer effen te maken en pakt de belangrijkste tekenen van huidveroudering aan, zoals ouderdomsvlekjes en hyperpigmentatie. KLINISCH BEWEZEN • in 1 week resultaat • 10+ jaren aan onderzoek • Meer dan 75 biologischel en klinische studies • Getest op meer dan 1,000 mensen met allerlei etniciteiten en huidtypes ZINTUIGLIJKE ERVARING Zijdezacht, lichtgewicht serum met een verfrissende citrus geur. EET JE WATER Dr. Murad’s promoot het eten van granaatappel zodat de antioxidanten je van binnenuit kunnen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

5 Ontwerp productplaatsing

6 Rapid Age Spot Correcting Serum
Digitale Marketing 1 Murad.nl Murad.nl beschrijving Rapid Age Spot Correcting Serum Klinisch bewezen serum reduceert direct de zichtbaarheid van donkere plekken, ouderdomsvlekjes en hyperpigmentatie in slechts 1 week.  Gepatenteerde NHP-3 technologie - een blend van de drie krachtige ingrediënten Niacinamide, Hexylresorcinol en Plankton Extract - is bewezen effectief om de huid meer effen te maken en pakt de belangrijkste tekenen van huidveroudering aan. Vitamine C, Oligopeptiden en subtiel reflecterende parels geven de huid een heldere uitstraling en helpen de huidteint te verhelderen, direct en over tijd. Oplossing voor: Huidveroudering door invloeden van buitenaf Dofheid Lijntjes & Rimpels Oneffen huidteint en textuur Reduceert direct de zichtbaarheid van donkere plekken, ouderdomsvlekjes en hyperpigmentatie in slechts 1 week. Gebruik: 's ochtends en 's avonds. 1. Masseer gelijkmatig over het gezicht, de nek en borst na het reinigen van het gezicht. 2. Gebruik een Murad zonbescherming gedurende de dag. Na gebruik in de avond raden wij u aan hierna uw favoriete stap 3 moisturizer aan te brengen. 3. Op het moment dat dit product uw huid irriteert raden wij u aan te stoppen met het gebruik.

7 Digitale Marketing 2 Beschrijving:
Voor welk huidtype is dit product geschikt? ✔ Normaal ✔ Vet ✔ Droog ✔ Gecombineerd  Wat het is: Klinisch bewezen serum reduceert direct de zichtbaarheid van donkere plekken, ouderdomsvlekjes en hyperpigmentatie in slechts éém week. Oplossing voor: Huidveroudering door invloeden van buitenaf (UV, blauw licht, et cetera) Dofheid Lijntjes & rimpels Oneffen huidteint en -textuur Als u meer wilt weten… Gepatenteerde NHP-3 technologie - een blend van de drie krachtige ingrediënten Niacinamide, Hexylresorcinol en Plankton Extract - is bewezen effectief om de huid meer effen te maken en pakt de belangrijkste tekenen van huidveroudering aan. Vitamine C, Oligopeptiden en subtiel reflecterende parels geven de huid een heldere uitstraling en helpen de huidteint te verhelderen, direct en over tijd.   Wat hier NIET in zit: - Gluten - Sulfaten - Parabenen - Phthalaten

8 Digitale Marketing 3 Beschrijving:
Laat donkere plekken achter je! Gepatenteerde NHP-3 technologie - een blend van de drie krachtige ingrediënten Niacinamide, Hexylresorcinol en Plankton Extract - is bewezen effectief om de huid meer effen te maken en pakt de belangrijkste tekenen van huidveroudering aan. Vitamine C, Oligopeptiden en subtiel reflecterende parels geven de huid een heldere uitstraling en helpen de huidteint te verhelderen, direct en over tijd. Hoe te gebruiken: Gebruik: 's ochtends en 's avonds. 1. Masseer gelijkmatig over het gezicht, de nek en borst na het reinigen van het gezicht. 2. Gebruik een Murad zonbescherming gedurende de dag. Na gebruik in de avond raden wij u aan hierna uw favoriete stap 3 moisturizer aan te brengen. 3. Op het moment dat dit product uw huid irriteert raden wij u aan te stoppen met het gebruik. Actieve Ingrediënten: Niacinamide, stimuleert celvernieuwing om de zichtbaarheid van donkere plekken duidelijk te reduceren, terwijl het de belangrijkste tekenen van huidveroudering aanpakt. Hexylresorcinol, minimaliseert de schade die in de toekomst kan leiden tot verkleuringen en reduceert fijne lijntjes en rimpels. Plankton Extract, ingekapselde blend van groene en bruine microalgan vervaagt duidelijk donkere plekken om de huid te revitaliseren en terug te laten keren naar de Natuurlijke huidteint en een effen conplexie.

9 Digital Marketing 4 Beschrijving:
Klinisch bewezen serum reduceert direct de zichtbaarheid van donkere plekken, ouderdomsvlekjes en hyperpigmentatie in slechts 1 week.  Gepatenteerde NHP-3 technologie - een blend van de drie krachtige ingrediënten Niacinamide, Hexylresorcinol en Plankton Extract - is bewezen effectief om de huid meer effen te maken en pakt de belangrijkste tekenen van huidveroudering aan. Vitamine C, Oligopeptiden en subtiel reflecterende parels geven de huid een heldere uitstraling en helpen de huidteint te verhelderen, direct en over tijd. Oplossing voor: Huidveroudering door invloeden van buitenaf Dofheid Lijntjes & Rimpels Oneffen huidteint en textuur Reduceert direct de zichtbaarheid van donkere plekken, ouderdomsvlekjes en hyperpigmentatie in slechts 1 week. Gebruik: 's ochtends en 's avonds. 1. Masseer gelijkmatig over het gezicht, de nek en borst na het reinigen van het gezicht. 2. Gebruik een Murad zonbescherming gedurende de dag. Na gebruik in de avond raden wij u aan hierna uw favoriete stap 3 moisturizer aan te brengen. 3. Op het moment dat dit product uw huid irriteert raden wij u aan te stoppen met het gebruik. Rapid Age Spot Correcting Serum is ontwikkeld door een dermatoloog en is gluten-vrij en bevat geen dierlijke bestanddelen.

10 Sociale Media - Product
Instagram Facebook

11 Please replace this header with your title
Sociale Media - Lifestyle


Download ppt "Rapid Age Spot Correcting Serum Clinical Strength"

Verwante presentaties


Ads door Google