De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nu Skin Clear Action ™ sluiten start. home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nu Skin Clear Action ™ sluiten start. home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver."— Transcript van de presentatie:

1 Nu Skin Clear Action ™ sluiten start

2 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Of u nu geplaagd wordt door acne of er in het verleden last van heeft gehad. Uw huid ziet er misschien niet meer zo stralend uit als vroeger.

3 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. En waarschijnlijk kent u wel meer mensen die last hebben gehad van acne.

4 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Dat komt doordat acht van de tien mensen op enig moment in hun leven last krijgen van acne. Acne treedt niet alleen op in de puberteit, maar ook als we 20, 30 of zelfs 40 zijn.

5 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. De gevolgen van acne zijn verstrekkender dan de puistjes zelf… Acne kan littekens, huidverkleuringen, een ongelijkmatige structuur en een verminderde vitaliteit van de huid tot gevolg hebben.

6 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Het is tijd om actie te ondernemen.  Nu Skin presenteert met trots Nu Skin Clear Action™  Een krachtig, doch mild geïntegreerd productsysteem dat alle mogelijke verschijnselen van acne behandelt:  oppervlakkige mee-eters (zwarte comedonen), onderhuidse mee-eters (witte comedonen), huidverkleuringen, roodheid, ontstekingen en littekens.

7 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Hoe ontstaan puistjes?  Het duurt ongeveer twee weken voordat een puistje de oppervlakte van de huid bereikt.

8 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden.

9 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden.

10 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden.

11 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden.

12 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Kenmerken van acne  Als een porie verstopt raakt en vervolgens dichtgaat en gaat uitpuilen, spreken we van een onderhuidse mee-eter (witte comedoon). Witte, gesloten bovenkant Verstopte porie Witte comedoon

13 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Kenmerken van acne  Als een porie verstopt raakt, maar open blijft, wordt het kopje donker. We spreken dan van een oppervlakkige mee-eter (zwarte comedoon). Zwarte, open bovenkant Verstopte porie Zwarte comedoon Witte, gesloten bovenkant Verstopte porie Witte comedoon

14 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Kenmerken van acne  Soms, als de wanden van de porie beschadigd raken, verspreiden bacteriën en dode huidcellen zich onder de huid. Dan ontstaat er een kleine, rode ontsteking, die we een puistje noemen. Dode huid Levende huid Puistje Zwarte, open bovenkant Verstopte porie Zwarte comedoon Witte, gesloten bovenkant Verstopte porie Witte comedoon Beschadigde poriewand

15 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Kenmerken van acne  Verstopte die poriën die diep in de huid open liggen, vormen cysten. Dit zijn vaak hevigere ontstekingen dan de ontstekingen bij puistjes.. Verstopte porie Cyste Diepe opening Dode huid Levende huid Puistje Zwarte, open bovenkant Verstopte porie Zwarte comedoon Witte, gesloten bovenkant Verstopte porie Witte comedoon Beschadigde poriewand

16 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Feiten en fabeltjes omtrent acne. Wat zijn de oorzaken?  Stress  Als u blootstaat aan stress, produceert uw lichaam stresshormonen zoals cortisol. Dit belangrijkste stresshormoon kan ervoor zorgen dat de talgklieren in de huid teveel talg produceren.

17 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Feiten en fabeltjes omtrent acne. Wat zijn de oorzaken?  Stress  Wanneer dit overtollige vet zich vermengt met dode huidcellen en bacteriën, kan dit leiden tot puistjes of een verergering van puistjes.  En dit kan op zijn beurt weer leiden tot nog meer stress, waardoor u in een soort ‘stress-acne’-spiraal terechtkomt.

18 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Feiten en fabeltjes omtrent acne. Wat zijn de oorzaken?  Stress  Bij een onlangs uitgevoerd onderzoek werden studenten van Stanford University die last hebben van acne bestudeerd vóór en na hun examens.  Uit het onderzoek bleek dat de huidconditie van de studenten verslechterde in de stressvolle periode vóór de examens. EXAMENVRIJE PERIODEEXAMENPERIODE

19 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Feiten en fabeltjes omtrent acne. Wat zijn de oorzaken?  Straling van de zon  Behalve dat zonnestraling vroegtijdige huidveroudering kan veroorzaken en ernstige schade kan toebrengen aan de huid, stimuleert de straling ook de talgproductie in de huid, waardoor puistjes kunnen ontstaan of verergeren.

20 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Feiten en fabeltjes omtrent acne. Wat zijn de oorzaken?  Straling van de zon  Zonnestraling leidt ook tot hyperpigmentatie van de huid. Hierdoor worden eventuele donkere vlekken ten gevolge van acne nog eens extra geaccentueerd. MELANINE VERKLEURING

21 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Feiten en fabeltjes omtrent acne. Wat zijn de oorzaken?  Leeftijd  Pubers hebben over het algemeen puistjes door de voor deze leeftijdsgroep typerende hormoonspiegel.

22 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Feiten en fabeltjes omtrent acne. Wat zijn de oorzaken?  Leeftijd  U denkt waarschijnlijk dat volwassenen geen last meer kunnen krijgen van acne.  52% van de mensen met acne is echter volwassen.  Bij volwassenen speelt de stress veroorzaakt door het leven in de stad en het werk een belangrijke rol bij het ontstaan van acne. De puistjes zijn vaak groter en pijnlijker en ze verdwijnen minder snel, omdat de celvernieuwing trager verloopt.

23 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Feiten en fabeltjes omtrent acne. Wat zijn de oorzaken?  Ouder worden  Acne versnelt het ouder worden van de huid.

24 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Feiten en fabeltjes omtrent acne. Wat zijn de oorzaken?  Ouder worden  Om de invasie van bacteriën te bestrijden die leidt tot acne, wordt de antioxidantvoorraad van de huid aangesproken. e-e- e-e- VRIJE RADICAAL STABIELE MOLECUUL  e-e- e-e- e-e- e-e- e-e- e-e- VRIJE RADICAAL STEELT EEN ELEKTRON EN ONTKETENT EEN KETTINGREACITE 

25 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Feiten en fabeltjes omtrent acne. Wat zijn de oorzaken?  Ouder worden  Antioxidanten helpen het DNA te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Ze maken tot op hoge leeftijd celvernieuwing mogelijk.  Als uw antioxidantvoorraad uitgeput raakt, heeft uw huid meer kans op schade door vrije radicalen. ANTIOXIDANT e-e- e-e- e-e- e-e- e-e- e-e-  e-e- DE ANTIOXIDANT STAAT EEN ELEKTRON AF EN STABILISEERT DE VRIJE RADICAAL VRIJE RADICAAL  e-e- e-e-

26 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Feiten en fabeltjes omtrent acne. Wat zijn de oorzaken?  Voeding  Wanneer uw lichaam acne probeert te bestrijden en hard werkt om ontstekingen van de huid te remmen, raakt uw antioxidantvoorraad uitgeput.

27 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Feiten en fabeltjes omtrent acne. Wat zijn de oorzaken?  Voeding  Een evenwichtig, vetarm dieet dat rijk is aan vezels en voedingsstoffen speelt een belangrijke rol bij het op peil houden van uw antioxidantvoorraad, en draagt zo bij aan het reduceren van huidontstekingen en het bevorderen van de weerstand en de algemene gezondheid van de huid.

28 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Feiten en fabeltjes omtrent acne. Wat zijn de oorzaken?  Milieuvervuiling  Als u denkt dat mee-eters ontstaan doordat uw gezicht vies is, heeft u het bij het verkeerde eind.  De zwarte kleur van de mee-eter wordt veroorzaakt door een chemische reactie tussen het talgpropje en de zuurstof in de atmosfeer.

29 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Feiten en fabeltjes omtrent acne. Wat zijn de oorzaken?  Reinigen  Als u uw huid vaak en hard wast, kunt u acne zelfs verergeren.  Hard wassen en scrubben kunnen uw huid uitdrogen en overmatig exfoliëren.  Uw huid wordt gevoeliger en raakt sneller geïrriteerd.

30 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Tijd voor actie  Nu Skin Clear Action ™ is een compleet systeem dat alle mogelijke verschijnselen van acne behandelt.  Het systeem bestaat uit: Foaming Cleanser, Toner, Day Treatment en Night Treatment.  Code: 97110391

31 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Een unieke ingrediëntstrategie  Nu Skin wetenschappers hebben een unieke ingrediëntstrategie ontwikkeld voor het Nu Skin Clear Action ™ System.  Ze hebben een mix gemaakt van acnebestrijdende ingrediënten en krachtige, effectieve cosmetische bestanddelen.

32 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Littekens Ongelijkmatige huidtextuur Pigmentatie VERLEDENHEDENTOEKOMST De vitaliteit van de huid herstellen Acne voorkomen Een gezonde huid bevorderen Poriën reinigen Talg reguleren Roodheid reduceren Een unieke ingrediëntstrategie  De huid heeft baat bij de ingrediëntstrategie van Nu Skin Clear Action, omdat het systeem meer doet dan zuiveren alleen. Het Clear Action System:  behandelt huidige acne;  helpt verschijnselen van vroegere acne weg te nemen;  bevordert de veerkracht voor een gezonde, levendige huid in de toekomst.

33 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Foaming Cleanser  Werking:  Reinigt tot diep in de poriën om de opeenhoping van vuil en vet die puistjes doet ontstaan, te voorkomen.  De unieke schuimende formule dringt tot diep in de poriën door en pakt het probleem bij de wortel aan.

34 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Foaming Cleanser  Werking:  U weet dat het product werkt als u de witte kleur van het schuim helder ziet worden.

35 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. HEDEN Salicylzuur dringt de poriën binnen en doet de meeste puistjes afnemen. Nu Skin Clear Action ™ Foaming Cleanser  Werkzaam bestanddeel: salicylzuur  bekend vanwege de acnebestrijdende werking;  reinigt de poriën;  reduceert de opeenhoping van dode huidcellen door middel van een effectieve, doch milde exfoliatie.

36 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. TOEKOMST Houdt de huid schoon en voorkomt dat opeenhopingen van vet in de toekomst leiden tot acne. Nu Skin Clear Action ™ Foaming Cleanser  Werkzaam bestanddeel: TEA-Cocoyl Glutamate  reinigt op zeer milde wijze;  verwijdert overtollig vet en vuil zonder de huid uit te drogen.

37 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Foaming Cleanser  Gebruik:  Zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken.  Doe een kleine hoeveelheid op de palm van uw hand.  Breng dit met ronddraaiende bewegingen aan op de droge gezichtshuid en hals.

38 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Foaming Cleanser  Gebruik:  Laat het schuim maximaal drie minuten inwerken tot de witte kleur helder is geworden.  Afspoelen met warm water en afdrogen.

39 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Foaming Cleanser  Inhoud: 100 ml  Code: 97110388

40 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Toner  Werking:  kalmeert de rode, geïrriteerde huid;  reguleert de hoeveelheid talg en bevordert een heldere, glansvrije huid.

41 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. VERLEDEN Kaliumascorbyltocoferylfosfaat (een speciale mix van vitamine C en E) herstelt de vitaliteit van de huid. Nu Skin Clear Action ™ Toner  Werkzaam bestanddeel: kaliumascorbyltocoferylfosfosfaat  is een chemische verbinding tussen vitamine C en vitamine E;  vergroot de antioxidantvoorraad van het lichaam;  herstelt de glans van de huid. VITAMINE C VITAMINE E

42 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. VERLEDEN Kaliumascorbyltocoferylfosfaat (een speciale mix van vitamine C en E) herstelt de vitaliteit van de huid. Nu Skin Clear Action ™ Toner  Werkzaam bestanddeel: kaliumascorbyltocoferylfosfaat  doordat dit ingrediënt zowel in water als in vet oplosbaar is, kan het de huidlagen binnendringen en een optimale antioxidantbescherming bieden. VITAMINE C VITAMINE E

43 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. HEDEN Salicylzuur dringt de poriën binnen en doet de meeste puistjes afnemen. Nu Skin Clear Action ™ Toner  Werkzaam bestanddeel: salicylzuur  bekend vanwege de acnebestrijdende werking;  reinigt de poriën;  reduceert de opeenhoping van dode huidcellen door middel van een effectieve, doch milde exfoliatie.

44 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. HEDEN Zoethoutextract kalmeert de huid en helpt roodheid te reduceren. Nu Skin Clear Action ™ Toner  Werkzaam bestanddeel: zoethoutextract (dipotassium glycyrrhizate)  natuurlijk extract van de zoethoutplant met een kalmerende werking op de huid;  verzacht huidirritaties en reduceert de roodheid die vaak gepaard gaat met acne.

45 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. TOEKOMST Zink PCA helpt een overmatige vetproductie en toekomstige acne te voorkomen. Nu Skin Clear Action ™ Toner  Werkzaam bestanddeel: zink PCA  remt de werking van het enzym 5  -reductase, dat zorgt voor een overmatige vetproductie door de talgklieren;  helpt de hoeveelheid talg te reguleren.

46 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Toner  Gebruik:  Zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken na het reinigen van de huid.  Open het pompje door de dop tegen de klok in te draaien.  Houd een wattenschijfje tegen het open pompje en druk dit tweemaal naar beneden.  Aanbrengen op gezicht en hals.  Sluit het pompje door de dop met de klop mee te draaien.

47 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Toner  Inhoud: 150 ml  Code: 97110387

48 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Day Treatment  Werking:  helpt acne en de daarmee gepaard gaande verschijnselen te verbeteren.

49 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. HEDEN Salicylzuur dringt de poriën binnen en doet de meeste puistjes afnemen. Nu Skin Clear Action ™ Day Treatment  Werkzaam bestanddeel: salicylzuur  bekend vanwege de acnebestrijdende werking;  reinigt de poriën;  reduceert de opeenhoping van dode huidcellen door middel van een effectieve, doch milde exfoliatie.

50 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Day Treatment  Werkzaam bestanddeel: extract van witte thee  bevat een hoge concentratie van polyfenolantioxidanten;  vult de antioxidantvoorraad aan die van nature aanwezig is in de huid, maar die uitgeput raakt wanneer het lichaam acne bestrijdt;  helpt de natuurlijke veerkracht van de huid te herstellen. HEDEN Extract van witte thee houdt de antioxidantvoorraad van de huid op peil.

51 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. TOEKOMST Melkzuur helpt de dode huidcellen te exfoliëren, waardoor een gladdere, zuiverdere huid tevoorschijn komt. Nu Skin Clear Action ™ Day Treatment  Werkzaam bestanddeel: melkzuur  helpt salicylzuur om de huid te exfoliëren en de poriën te reinigen;  reduceert de verkleuringen van littekens ten gevolge van acne;  is goed voor de huid vanwege de eigenschappen die huidveroudering tegengaan.

52 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. TOEKOMST Hexapeptide-2 helpt het mogelijke ontstaan van donkere vlekken te voorkomen. Nu Skin Clear Action ™ Day Treatment  Werkzaam bestanddeel: hexapeptide-2  een peptide van zes (= hexa) aminozuren;  remt de productie van melanine, en reduceert zo de hyperpigmentatie van littekens ten gevolge van acne.

53 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. TOEKOMST Phytosphingosine voorkomt de proliferatie van bacteriën en huidontstekingen. Nu Skin Clear Action ™ Day Treatment  Werkzaam bestanddeel: phytosphingosine  helpt de vetbarrièrefunctie te herstellen voor een algeheel gezonde huid;  bestrijdt bacteriën;  kalmeert de rode, geïrriteerde huid.

54 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Day Treatment  Gebruik:  ‘s Morgens gebruiken na reiniging en toning van de huid.  Doe een druppeltje op uw vingertoppen.  Smeer dit met op- en buitenwaartse bewegingen uit over gezicht en hals.

55 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Day Treatment  Inhoud: 30 ml  Code: 97110389

56 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Night Treatment  Werking:  zorgt dat uw huid er ‘s ochtends gezonder uitziet;  helpt littekens ten gevolgde van acne te reduceren;  reguleert de hoeveelheid vet van de huid.

57 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Night Treatment  Werking:  helpt om weer een gelijkmatige teint te verkrijgen;  houdt de poriën schoon;  kalmeert de huid.

58 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. VERLEDEN Alfaliponzuur helpt een ongelijkmatige textuur en huidverkleuringen ten gevolge van acne te reduceren. Nu Skin Clear Action ™ Night Treatment  Werkzaam bestanddeel: gepatenteerd alfaliponzuur  gepatenteerd ingrediënt om erytheem (huidontstekingen), de poriegrootte en littekens ten gevolge van acne te reduceren;  versterkt de werking van vitamine C en E in de huid. HET PUISTJE STAAT OP HET PUNT UIT TE BARSTEN. ER ONSTAAT MISVORMD COLLAGEEN MET ALS RESULTAAT EEN LITTEKEN..

59 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. VERLEDEN Alfaliponzuur helpt een ongelijkmatige textuur en huidverkleuringen ten gevolge van acne te reduceren. Nu Skin Clear Action ™ Night Treatment  Werkzaam bestanddeel: gepatenteerd alfaliponzuur  een krachtige antioxidant die een enzym reguleert dat verantwoordelijk is voor de afbraak van misvormd collageen dat littekens doet ontstaan;  zorgt dat de collageenvezels weer volgens het juiste patroon geordend worden, waardoor de textuur van de huid gladder en gelijkmatiger wordt. LIPONZUUR BREEKT MISVORMD COLLAGEEN AF.. EEN CORRECT COLLAGEENPATROON WORDT BEVORDERD.

60 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. VERLEDEN Alfaliponzuur helpt een ongelijkmatige textuur en huidverkleuringen ten gevolge van acne te reduceren. Nu Skin Clear Action ™ Night Treatment  Werkzaam bestanddeel: gepatenteerd alfaliponzuur  een krachtige antioxidant die een enzym reguleert dat verantwoordelijk is voor de afbraak van misvormd collageen dat littekens doet ontstaan;  zorgt dat de collageenvezels weer volgens het juiste patroon geordend worden, waardoor de textuur van de huid gladder en gelijkmatiger wordt. COLLAGEENVEZELS MAKEN DE TEXTUUR VAN DE HUID WEER GELIKMATIG. DE HUID GENEEST EN WORDT GLADDER.

61 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. VERLEDEN Retinol helpt om weer een gelijkmatige teint te verkrijgen. Nu Skin Clear Action ™ Night Treatment  Werkzaam bestanddeel: retinol (pure vitamine A)  zorgt voor een gladde en gelijkmatige teint en reduceert de verkleuringen ten gevolge van acne.

62 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. HEDEN Salicylzuur dringt de poriën binnen en doet de meeste puistjes afnemen. Nu Skin Clear Action ™ Night Treatment  Werkzaam bestanddeel: salicylzuur  bekend vanwege de acnebestrijdende werking;  reinigt de poriën;  reduceert de opeenhoping van dode huidcellen door middel van een effectieve, doch milde exfoliatie.

63 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. HEDEN Zoethoutwortelextract kalmeert de huid en helpt huidontstekingen te reduceren. Nu Skin Clear Action ™ Night Treatment  Werkzaam bestanddeel: zoethoutwortelextract (licochalcone)  natuurlijk werkzaam bestanddeel dat aangetroffen wordt in de wortel van de zoethoutplant;  remt de werking van het enzym 5  -reductase, dat zorgt voor een overmatige vetproductie door de talgklieren.

64 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. HEDEN Nu Skin Clear Action ™ Night Treatment  Werkzaam bestanddeel: zoethoutwortelextract (licochalcone)  remt de werking van het enzym fosfolipase A2, dat het huidontstekingsproces katalyseert;  heeft een kalmerende werking op de huid. Zoethoutwortelextract kalmeer de huid en helpt huidontstekingen te reduceren.

65 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. TOEKOMST Phytosphingosine voorkomt de proliferatie van bacteriën en huidontstekingen. Nu Skin Clear Action ™ Night Treatment  Werkzaam bestanddeel: phytosphingosine  helpt de vetbarrièrefunctie te herstellen voor een algeheel gezonde huid;  bestrijdt bacteriën;  kalmeert de rode, geïrriteerde huid.

66 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Night Treatment  Gebruik:  ‘s Avonds gebruiken na reiniging en toning van de huid.  Doe een druppeltje op uw vingertoppen.  Smeer dit met op- en buitenwaartse bewegingen uit over gezicht en hals.

67 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ Night Treatment  Inhoud: 30 ml  Code: 97110390

68 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Een zuiver resultaat  Onafhankelijk klinisch onderzoek liet een aanzienlijke verbetering van de huid en een vermindering van de acne met maximaal 80,5% zien na twaalf weken gebruik van Nu Skin Clear Action ™. Weken

69 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Een zuiver resultaat  De testpersonen vulden tevens een vragenlijst in over de algehele verbetering van de huid tijdens de twaalf weken dat ze het Nu Skin Clear Action ™ System gebruikten.

70 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Een zuiver resultaat 85,3% 82,4% 79,4% 85,3% 91,2%

71 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. VOORNA Ervaringen van gebruikers “Mijn huid gaat er steeds beter en zuiverder uitzien. Ik voelde me vaak opgelaten omdat ik steeds zoveel puistjes had. Bedankt dat u mij en mijn huid geholpen heeft.” Amanda Sanchez, 11 jaar.

72 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. VOORNA Ervaringen van gebruikers “Deze producten hebben samen met LifePak mijn huid echt gekalmeerd. Mijn gezicht voelt duidelijk minder vet aan dan vroeger. Een paar oudere littekens zijn vervaagd, en de recentere vallen minder op. Ook heb ik minder vaak last van puistjes langs mijn haarlijn.” Kevin Sung, 23 jaar.

73 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. VOORNA Ervaringen van gebruikers “Mijn huid ziet er fantastisch uit! Mijn zomersproeten zijn bleker geworden, de lijntjes op mijn gezicht zijn minder duidelijk en mijn huid ziet er frisser uit. Ik vind het nu zelfs leuk om mezelf in ‘s ochtends in de spiegel te zien; ik zie er veel beter uit. Ik had altijd heel veel mee-eters, puistjes met een witte kop en kleine rode bultjes op mijn kin; die heb ik vanaf de zevende week niet meer gezien. Echt geweldig!” Carol Burdelik, 37 jaar.

74 home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver resultaat vorige volgende Kenmerken van acne Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin Clear Action ™ : meer dan zuiveren alleen  Een veelomvattend systeem om de verschijnselen van huidige, vroegere en toekomstige acne te behandelen.


Download ppt "Nu Skin Clear Action ™ sluiten start. home Meer dan zuiveren alleen. Maak kennis met Nu Skin Clear Action De waarheid over acneTijd voor actie Een zuiver."

Verwante presentaties


Ads door Google