De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nu Skin White System Een geavanceerd systeem bestaand uit ingrediënten met een bewezen heilzame werking op de huid, dat speciaal ontwikkeld is om de gelaatskleur.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nu Skin White System Een geavanceerd systeem bestaand uit ingrediënten met een bewezen heilzame werking op de huid, dat speciaal ontwikkeld is om de gelaatskleur."— Transcript van de presentatie:

1

2 Nu Skin White System Een geavanceerd systeem bestaand uit ingrediënten met een bewezen heilzame werking op de huid, dat speciaal ontwikkeld is om de gelaatskleur helderder te maken.

3 Nu Skin White System De Nu Skin White productlijn reduceert op effectieve wijze huidverkleuringen, donkere vlekken en sproeten ten gevolge van overmatige bloostelling aan de zon, een bovenmatige melanineproductie en het natuurlijke verouderingsproces.

4 Epidermis (bovenste huidlaag)
De huidstructuur Epidermis (bovenste huidlaag) Corneocyten Keratinocyten Basale cellen Melanine wordt binnenin de basale cellen aangemaakt.

5 De melanineproductie is een tweeledig proces:
1) Intracellulaire activiteit In de melanocyten – de cellen in de epidermis die verantwoordelijk zijn voor de melanineproductie – activeren ultraviolette stralen het enzym tyrosinase. Dit enzym stimuleert vervolgens de omzetting van tyrosine in melanine – de voornaamste bepalende factor van de kleur van de huid. Melanocyt Basale cel Tyrosinase Tyrosine Melanine

6 De melanineproductie is een tweeledig proces:
2) Intracellulaire activiteit Melanine wordt van de melanocyt overgebracht naar de keratinocyt, oftewel huidcel. Als de keratinocyt zich naar boven verplaatst, verschijnt de melanine aan de oppervlakte van de huid in de vorm van huidverkleuringen, donkere vlekken of sproeten. Huidverkleuringen Keratinocyten Melanine in basale cellen Structuur van de epidermis (bovenste huidlaag)

7 Ingrediënten die het intracellulaire proces remmen
Nu Skin White remt het enzym tyrosinase met drie botanische extracten: Moerbei-extract Berendruifextract Zoethoutextract Als de melanineproductie wordt geremd, heeft dit een lichtere huid tot gevolg.

8 Thea Sinensis extract of extract van Japanse groene thee
Ingrediënt dat het intracellulaire proces remt Thea Sinensis extract of extract van Japanse groene thee Belemmert het overbrengen van melanine van de melanocyt naar de keratinocyt. Extract wordt verkregen uit de bladeren.

9 De producten Nu Skin White Skin Lotion Nu Skin White Essence
Nu Skin White Milk Lotion Nu Skin White Cream Nu Skin White UV Base Nu Skin White Masque

10 Nu Skin White Skin Lotion
Zorgt ervoor dat de huid zijn heldere, natuurlijke glans behoudt. Helpt huidverkleuringen vervagen; geeft een gelijkmatige teint.

11 Nu Skin White Skin Lotion
Antioxidantbescherming behoedt de huid voor donkere vlekken en sproeten die door de zon en omgevingsinvloeden veroorzaakt worden. Helpt huidimperfecties en een ongelijkmatige teint te reduceren.

12 Nu Skin White Skin Lotion - belangrijkste voordelen
Hydraterende en verzachtende ingrediënten verzorgen de huid en helpen een optimaal hydratatieniveau te handhaven. Doet de huid gezond en aantrekkelijk ogen. Bereidt de huid voor op de verdere behandeling. huidimperfecties

13 Nu Skin White Skin Lotion - gebruik
Na het reinigen van de huid tweemaal per dag met een wattenschijfje aanbrengen op gezicht en hals. Gebruik vervolgens White Essence en daarna White Milk Lotion of White Cream.

14 Nu Skin White Essence De heilzame werking helpt huidverkleuringen te reduceren en de teint te verbeteren. Helpt de natuurlijke, jeugdige uitstraling van de huid te herstellen.

15 Nu Skin White Essence - belangrijkste voordelen
Helpt huidverkleuringen, donkere vlekken en sproeten te verminderen en voorkomen. Helpt huidimperfecties en een ongelijkmatige teint te reduceren.

16 Nu Skin White Essence - belangrijkste voordelen
Hydraterende en verzachtende ingrediënten verzorgen de huid en helpen een optimaal hydratatieniveau te handhaven. Doet de huid gezond en aantrekkelijk ogen.

17 Nu Skin White Essence - gebruik
Tweemaal per dag aanbrengen op gezicht en hals na White Skin Lotion. Besteed extra aandacht aan plekjes met een ongelijkmatige teint of kleur. Breng vervolgens White Milk Lotion of White Cream aan.

18 Nu Skin White Milk Lotion
Helpt de huid een stralende, gezonde gloed te behouden. De teint van de huid verbetert naarmate huidverkleuringen vervagen.

19 Nu Skin White Milk Lotion
Door de zon veroorzaakte donkere vlekken en sproeten worden minder duidelijk zichtbaar en de huid krijgt een gezonde, aantrekkelijke aanblik.

20 Nu Skin White Milk Lotion - belangrijkste voordelen
Helpt huidverkleuringen, donkere vlekken en sproeten te verminderen en voorkomen. Helpt huidimperfecties en een ongelijkmatige teint te reduceren.

21 Nu Skin White Milk Lotion - belangrijkste voordelen
Hydraterende en verzachtende ingrediënten verzorgen de huid en helpen een optimaal hydratatieniveau te handhaven. Doet de huid gezond en aantrekkelijk ogen.

22 Nu Skin White Milk Lotion - gebruik
‘s Ochtends aanbrengen op gezicht en hals na White Skin Lotion en White Essence.

23 Nu Skin White Cream - belangrijkste voordelen
Helpt huidverkleuringen, donkere vlekken en sproeten te verminderen en voorkomen. Bevat Natrium PCA en hyaluronzuur – buitengewoon effectieve hydraterende ingrediënten.

24 Nu Skin White Cream - belangrijkste voordelen
Gehydrolyseerd sojaeiwit helpt de hoeveelheid talg te reguleren en op het juiste niveau te handhaven. Ethoxydiglycol zorgt ervoor dat de extracten snel intrekken.

25 Nu Skin White Cream - gebruik
‘s Avonds aanbrengen op gezicht en hals, na White Skin Lotion en White Essence.

26 Nu Skin White UV Base Helpt huidverkleuringen, donkere vlekken en sproeten te verminderen en voorkomen. Helpt huidimperfecties en een ongelijkmatige teint te reduceren.

27 Nu Skin White UV Base - belangrijkste voordelen
Biedt UV-bescherming tegen de schadelijke stalen van zon. Zorgt ervoor dat de make-up makkelijker en gelijkmatiger aan te brengen is. Doet de huid gezond en aantrekkelijk ogen.

28 Nu Skin White UV Base - gebruik
Breng White UV Base aan op gezicht en hals na verzorging met de Nu Skin White productlijn en vóór het aanbrengen van de make-up.

29 Nu Skin White Masque Geeft een gelijkmatige, heldere teint.
De heilzame ingrediënten hydrateren de huid, reguleren de hoeveelheid talg en maken de huid helderder.

30 Nu Skin White Masque - belangrijkste voordelen
Helpt huidverkleuringen, donkere vlekken en sproeten te verminderen en voorkomen. Helpt huidimperfecties en een ongelijkmatige teint te reduceren.

31 Nu Skin White Masque - belangrijkste voordelen
Hydraterende en verzachtende ingrediënten verzorgen de huid en helpen een optimaal hydratatieniveau te handhaven. Doet de huid gezond en aantrekkelijk ogen.

32 Nu Skin White Masque - gebruik
Na het reinigen een dun laagje aanbrengen op het hele gezicht en de hals. Vermijd hierbij de haarlijn, wenkbrauwen, het gebied rond de ogen en de lippen. 15 tot 20 minuten laten intrekken en dan verwijderen.

33 Nu Skin White Masque - gebruik
Breng vervolgens White Skin Lotion, White Essence en daarna White Milk Lotion aan. Twee tot drie keer per week gebruiken.

34 Nu Skin White – gebruiksschema
‘s Ochtends Nu Skin Cleanser 100% zeepvrij; alle Nu Skin cleansers verwijderen vuil en onzuiverheden en zijn mild voor de huid. White Skin Lotion Draagt bij aan een stralende, heldere huid door huidverkleuringen te reduceren. White Essence Het meest geconcentreerde product in de Nu Skin White lijn; ideaal voor huidverkleuringen waar extra aandacht aan besteed moet worden. White Milk Lotion Een lichte lotion om huidverkleuringen te reduceren. NuSkin White Cream (naar keuze) Hydraterende en verzachtende ingrediënten verzorgen de huid en helpen een optimaal hydratatieniveau te handhaven. White UV Base Biedt UV-bescherming en zorgt ervoor dat de foundation gemakkelijk en gelijkmatig kan worden aangebracht.

35 Nu Skin White - gebruiksschema
‘s Avonds NuSkin Cleanser White Masque 100% zeepvrij; alle Nu Skin cleansers verwijderen vuil en onzuiverheden en zijn mild voor de huid. Helpt de hoeveelheid talg te reguleren en maakt de huid helderder. White Skin Lotion Draagt bij aan een stralende, heldere huid door huidverkleuringen te reduceren. White Essence Het meest geconcentreerde product in de Nu Skin White lijn; ideaal voor huidverkleuringen waar extra aandacht aan besteed moet worden. White Milk Lotion Een lichte lotion om huidverkleuringen te reduceren. NuSkin White Cream Hydraterende en verzachtende ingrediënten verzorgen de huid en helpen een optimaal hydratatieniveau te handhaven.

36 Nu Skin White System Een geavanceerd systeem bestaand uit ingrediënten met een bewezen heilzame werking op de huid, dat speciaal ontwikkeld is om de gelaatskleur helderder te maken.

37


Download ppt "Nu Skin White System Een geavanceerd systeem bestaand uit ingrediënten met een bewezen heilzame werking op de huid, dat speciaal ontwikkeld is om de gelaatskleur."

Verwante presentaties


Ads door Google