De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

© 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "© 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk."— Transcript van de presentatie:

1 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden.

2 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Samenvatting van het Nu Skin 180 ° ® Anti-Ageing System

3 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Wist u dat......het is aangetoond dat chemische exfoliatie de huid dikker maakt? Wetenschappers schrijven deze verdikking toe aan de synthese van glycosaminoglycanen en collageen in de lederhuid.

4 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Doelen Na deze presentatie weet u: • hoe het Nu Skin 180° ® Anti-Ageing System veroudering bestrijdt • uit welke producten het Nu Skin 180° ® Anti-Ageing System bestaat • welke rol de ingrediënten van het Nu Skin 180° ® Anti-Ageing System spelen bij het bestrijden van veroudering

5 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Waardoor veroudert de huid? Er zijn drie soorten veroudering verantwoordelijk voor de afname van de gezondheid en functie van de huid: • biologische veroudering (intrinsiek) – het gevolg van veranderingen (vaak genetisch bepaald) die van nature optreden in het lichaam. • veroudering door omgevingsinvloeden (extrinsiek) – het gevolg van vrije-radicalenschade die veroorzaakt wordt door blootstelling aan zonlicht (fotoveroudering), milieuvervuiling of sigarettenrook. • mechanische veroudering – het gevolg van continu herhaalde bewegingen die rimpels veroorzaken.

6 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Het Nu Skin 180 ° ® Anti-Ageing System Als u jong bent, functioneert uw huid optimaal. Uw huid is glad, stevig en strak. Naarmate u ouder wordt, verliest uw huid langzaam zijn jeugdige kenmerken. De gevolgen van biologische veroudering en schade door omgevingsinvloeden stapelen zich op en met de tijd verandert ook het gedrag van uw huid – gezond gedrag neemt af en verouderend gedrag neemt toe.

7 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Tekenen van huidveroudering Huidveroudering is het gevolg van een verslechtering van de huidstructuren en een trager wordende huidfunctie. Dit leidt tot: • afname van structurele eiwitten • onregelmatige pigmentproductie • afname van de gezonde celvernieuwing • afname van de natuurlijke hydratatie

8 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Tekenen van huidveroudering De achteruitgang van de huidfunctie leidt tot zichtbare tekenen van veroudering: • lijntjes en rimpels • verlies van stevigheid • ongelijkmatige teint en huidverkleuringen • ruwe textuur • doffe, vale huid • vergrote poriën • droge huid

9 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Draai de klok terug Zelfs als u de afgelopen jaren niet goed voor uw huid hebt gezorgd, zijn er veel technologisch geavanceerde ingrediënten en uitstekende botanische ingrediënten die zonneschade helpen herstellen en een aantal van de gevolgen van biologische en mechanische veroudering en veroudering door omgevingsinvloeden helpen bestrijden.

10 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Het Nu Skin 180 ° ® Anti-Ageing System

11 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Het Nu Skin 180 ° ® Anti-Ageing System Uw huid vertelt u dat het tijd is voor verandering. Besluit vandaag om er volgende week jonger te zien met Nu Skin 180°. Dit systeem is speciaal ontwikkeld om alle tekenen van veroudering tegen te gaan. Het is klinisch bewezen dat het fijne lijntjes en rimpels reduceert, de textuur verfijnt en een gelijkmatige huidteint geeft, zodat de huid over het algemeen een jongere aanblik krijgt.

12 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Het Nu Skin 180 ° ® Anti-Ageing System Veel anti-ageing systemen zijn te agressief, wat leidt tot huidirritatie. Het Nu Skin 180° Anti-Ageing System bevat polyhydroxyzuren die mild genoeg zijn voor alle huidtypen en in slechts zeven dagen zichtbare resultaten geven op het gebied van antihuidveroudering.

13 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Doelgroep Mannen en vrouwen vanaf 35 jaar die fijne lijntjes en rimpels willen reduceren, de kleur en de textuur van hun huid willen verbeteren en tekenen van zonneschade willen helpen bestrijden.

14 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Voornaamste voordelen Alle producten van dit systeem dragen integraal bij aan de voordelen van het systeem: •Bestrijdt de gevolgen van biologische veroudering en veroudering door omgevingsinvloeden al na zeven dagen. •Helpt fijne lijntjes en rimpels te vervagen. •Maakt de huid steviger. •Maakt de huid gladder en stralender. •Reduceert de poriegrootte. •Reduceert ouderdomsvlekken en huidverkleuringen. •Helpt tekenen van vroegere blootstelling aan UV-stralen te herstellen en beschermt de huid tegen toekomstige zonneschade.

15 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin 180 ° ® producten

16 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin 180 ° ® Face Wash Nu Skin 180° Face Wash is een fantastische anti- ageing cleanser die ouderdomsvlekken en huidverkleuringen aanpakt, de collageenproductie bevordert om rimpels te reduceren en de huid verstevigt. Belangrijkste ingrediënten •Vitamine C – reduceert lijntjes en rimpels, verstevigt de huid en geeft een gelijkmatige huidteint. •Sesam- en sojaboonolie – voorkomen vochtverlies. •Druivenpit-, ginkgo-bilobablad- en ginsengextract – verschaffen antioxidatieve bescherming.

17 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin 180 ° ® Skin Mist Nu Skin 180 Skin Mist beschermt tegen toekomstige rimpels en verlies van stevigheid, verfijnt en verkleint de poriën en kalmeert en beschermt de huid. Belangrijkste ingrediënten •Di- en tripeptiden – verstevigen de huid en helpen lijntjes en rimpels vervagen. •Hypnea musciformis extract, bijvoetextract en wilgenroosje-extract (HMW complex) – kalmeren de huid. •Paddestoelextract – reduceert de poriegrootte.

18 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin 180 ° ® Cell Renewal Fluid Nu Skin 180° ® Cell Renewal Fluid, nu met polyhydroxyzuur, versnelt de celvernieuwing op voorzichtige, doch effectieve wijze. Tevens biedt dit product antioxidatieve bescherming en verbetert het de hydratatie van de huid voor een gladde textuur en een reductie van lijntjes en rimpels. Belangrijkste ingrediënten •Polyhydroxyzuur (gluconolacton, 15%) – bevordert de celvernieuwing op voorzichtige wijze door middel van chemische exfoliatie. •Soja-isoflavonen – helpen de huid te verstevigen en lijntjes en rimpels te egaliseren.

19 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin 180 ° ® UV Block Hydrator SPF 18 Nu Skin 180° UV Block Hydrator is een technologisch geavanceerd, hydraterend zonnebrandmiddel dat tekenen van vroegere zonneschade reduceert en toekomstige zonneschade voorkomt door de huid te beschermen tegen een breed spectrum van UVA- en UVB-stralen. Belangrijkste ingrediënten •Door licht geactiveerde fotosomen (door lipiden omhulde DNA-reparatie-enzymen) – helpen tekenen van zonneschade te herstellen. •Gemicroniseerd zinkoxide – volledig spectrum zonnefilter. •Sheaboter en avacado-olie – geven een zichtbare reductie van rimpels dankzij een uniek vetzuurprofiel en natuurlijke hydraterende eigenschappen.

20 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin 180 ° ® Night Complex Nu Skin 180° Night Complex bevat creatine om het herstel van het DNA te bevorderen, beschermt tegen vrije-radicalenschade en versterkt de beschermende barrière van de huid. Belangrijkste ingrediënten •Creatine – stimuleert de collageen- en elastineproductie en bevordert het herstel na blootstelling aan UV-stralen. •Macadamianootolie, fosfolipiden en shambrillaolie – rijke, verzachtende ingrediënten. •Ginkgo-bilobaextract, druivenpitextract en vitamine E – kalmeren de huid en neutraliseren vrije radicalen.

21 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Nu Skin 180 ° ® AHA Facial Peel and Neutralizer Nu Skin 180° AHA Facial Peel and Neutralizer* bevat een wetenschappelijk bewezen formule om de schade ten gevolge van het ouder worden en blootstelling aan de zon ongedaan te maken zonder dat de huid veel tijd nodig heeft om te herstellen, zoals bij sommige agressieve klinische peelings. Belangrijkste ingrediënten • Alfahydroxyzuur (melkzuur 10%) – stimuleert de normale celvernieuwing en maakt opeenhopingen van dode cellen los. • Haverpitextract – kalmeert de huid door de anti-irriterende en antihistamine-eigenschappen. *Los te koop

22 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden.

23 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Klinisch onderzoek Bij een zeven dagen durend klinisch onderzoek gaf het Nu Skin 180° ® Anti-Ageing System de volgende resultaten: •een toename van de elasticiteit van 39% •een verbetering van de huidtextuur van 19% •een verbetering van huidverkleuringen van 30% •een stijging van het vochtgehalte van 35% Dit alles is mogelijk dankzij een systeem dat mild genoeg is voor dagelijks gebruik door alle huidtypen, maar krachtig genoeg om in slechts zeven dagen zichtbare resultaten te geven.

24 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Gebruik Ochtendregime Stap 1: Face Wash Stap 2: Skin Mist Stap 3: Cell Renewal* Stap 4: UV Block Hydrator SPF 18 Avondregime Stap 1: Face Wash Stap 2: Skin Mist Stap 3: Cell Renewal Fluid* Stap 4: Night Complex *In plaats van Cell Renewal Fluid kan ook driemaal per week eenmaal daags AHA Facial Peel and Neutralizer gebruikt worden.

25 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Aanvullende producten Tru Face™ Essence Ultra – herstelt het jeugdige elastinegehalte van de huid ter bevordering van de stevigheid. Tru Face ™ Line Corrector – bevat een procollageenpeptide om gematigde tot diepe lijntjes te verzachten.

26 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden. Samenvatting Mild genoeg om dagelijks door alle huidtypen gebruikt te worden en krachtig genoeg om in slechts zeven dagen zichtbare resultaten te geven! • Het Nu Skin 180 ° ® System bestrijdt zonneschade, fijne lijntjes en rimpels, een ruwe huidtextuur en/of een doffe, vale teint. • Bevat een polyhydroxyzuur dat celvernieuwing op milde, doch effectieve wijze versnelt en geschikt is voor continu gebruik. • Biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een intensiever alfahydroxyzuur in Nu Skin 180 Facial Peel and Neutralizer.

27 © 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk verspreid worden.


Download ppt "© 2001 Nu Skin International, Inc Dit document is bedoeld voor medewerkers en zelfstandige distributeurs van Nu Skin Enterprises Europe en mag niet publiekelijk."

Verwante presentaties


Ads door Google