De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

NINGXIA RED Een voedingssupplement voor het hele lichaam.

Verwante presentaties


Presentatie over: "NINGXIA RED Een voedingssupplement voor het hele lichaam."— Transcript van de presentatie:

1 NINGXIA RED Een voedingssupplement voor het hele lichaam

2 NINGXIA RED NingXia Red is één van de populairste gezondheidsproducten van Young Living. Het is een voedzaam drankje met superfruit vol antioxidanten en krachtige etherische oliën. NingXia Red bevat essentiële voedingsstoffen die wellicht ontbreken in sommige moderne voedingspatronen en die kunnen bijdragen aan een betere gezondheid en meer energie. Het is de perfecte manier om de dag te beginnen.

3 GEEF ENERGIE. VERSTERK. VUL AAN.
NingXia Red geeft energie, versterkt en vult het lichaam en de geest aan met een gepatenteerd mengsel van pure essentiële oliën en goji-bes, een bekende bron van antioxidanten. Andere superfoods rijk aan vitaminen in NingXia Red voorzien het lichaam van essentiële antioxidanten en fytonutriënten voor een aanvulling van voedingsstoffen in het hele lichaam.

4 WAT ZIJN ANTIOXIDANTEN?
Een van de vele redenen om NingXia Red te drinken is dat het ons lichaam voorziet in belangrijke antioxidanten. Antioxidanten zijn voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en enzymen, die helpen te beschermen tegen de effecten van vrije radicalen. Het lichaam ondergaat iedere dag een natuurlijk fenomeen dat oxidatie heet, en dat schadelijke bijproducten kan produceren die vrije radicalen worden genoemd. Deze vrije radicalen kunnen cellen beschadigen, ongeveer zoals de reactie die plaatsvindt wanneer een half opgegeten appel bruin wordt. Blootstelling aan vrije radicalen kan toenemen door vervuiling, stress, gifstoffen, roken en alcohol.

5 BALANS VAN ANTIOXIDANTEN
NingXia Red biedt een breed scala aan antioxidanten en fytonutriënten. Antioxidanten zijn goed voor een optimale gezondheid, maar u hebt niet heel veel van één specifieke antioxidant nodig, ongeacht hoe sterk deze is. Om de beste verdediging op te bouwen tegen vrije radicalen, heeft het lichaam een reeks verschillende antioxidanten nodig. De sleutel tot optimale ondersteuning is balans. Net zoals een gezond eetpatroon bestaat uit verschillende soorten groente en fruit, moet ook de aanvulling van antioxidanten uit verschillende bronnen komen om de optimale gezondheid te ondersteunen.

6 AANVULLING VAN VOEDINGSSTOFFEN VOOR HET HELE LICHAAM
Welzijn van top tot teen Anthocyaninen Borium Calcium Cathechinegallaat Koper IJzer Lycopeen Magnesium Mangaan Fenolen Kalium Natrium Tocoferolen Tocotri-enolen Vitamine C Zink NingXia Red biedt een reeks antioxidanten die het hele lichaam ondersteunen. Deze gebalanceerde aanpak voor aanvulling van antioxidanten is waarom zoveel mensen extra energie, vitaliteit en levenslust ervaren wanneer ze dit product beginnen te gebruiken. NingXia Red: Bevat gebalanceerde ingrediënten die het een aanvulling van voedingsstoffen voor het hele lichaam voor gezondheid en ondersteuning van het welzijn. Bevat krachtige ingrediënten die betrokken zijn bij vele natuurlijke antioxidatieprocessen. Levert citrus etherische oliën met d-limoneen, een krachtige component in citrusoliën. Maakt gebruik van een krachtige formule met goji-bes, die bekend staat om zijn gezonde eigenschappen. Is een gezond dagelijks drankje

7 GOJI-BES NingXia Red wordt gemaakt met puree van hele goji-bessen.
Goji-bessen bevatten iedere essentiële aminozuur. Met 13 procent eiwitten, bevatten goji-bessen bijna de grootste hoeveelheid eiwitten van alle soorten fruit. Ningxia Red bevat puree van hele Ningxia goji-bessen. We gebruiken alle waardevolle bestanddelen - het sap, de schil, zaden en vruchtvlees- om te zorgen dat iedere fles het optimale mengsel van voedingsstoffen bevat uit dit bijzondere fruit. Onze goji-bes komt uit de provincie Ningxia in noord-China, waar ze al eeuwen wordt geprezen. Ze bevat iedere essentiële aminozuur en bevat 13 procent eiwitten, dat is meer eiwit dan andere fruitsoorten. Voortdurend onderzoek blijft de voedende eigenschappen van goji-bessen ondersteunen.

8 ETHERISCHE OLIËN Tangerine Orange Yuzu Lemon
De formule NingXia Red maakt ook gebruik van etherische oliën, nog een kenmerkende eigenschap van dit unieke product. De etherische oliën Orange, Tangerine, Lemon en Yuzu, allen met het rijke en krachtige d-limoneen, verbeteren de smaak van iedere fles NingXia Red.

9 FRUITMENGSEL Goji-bespuree Blauwe bes Aronia Kers Granaatappel Pruim
Druif NingXia Red bevat naast goji-bes nog vele fruitsoorten die rijk zijn aan voedingsstoffen: aronia, blauwe bes, kers, granaatappel en pruim. Samen bieden ze een breed spectrum van antioxiderende werking die energie geeft, versterkt en uw lichaam aanvult. Deze fruitsoorten bevatten veel bioflavonoïden en fenolen zoals anthocyaninen en zeaxanthine, allemaal sterke fytonutriënten.

10 WIST U DAT? NingXia Red is Kosher en Halal gekeurd.
Young Living maakt gebruik van een gepatenteerd druivenpitextract. NingXia Red bevat geen verwerkte zoetstoffen met veel fructose. Young Living maakt gebruik van een gepatenteerd druivenpitextract dat een polyfenool ingrediënt bevat. NingXia Red is licht gezoet met een natuurlijk, calorievrij stevia-extract.

11 WIST U DAT…….? Blauwe bes, kers, aronia, granaatappel en pruim werden zorgvuldig geselecteerd vanwege hun bioactieve fytonutriënten en vermogen energie te ondersteunen.

12 WAT DOET RED VOOR U? Ondersteund de gezondheid van het hele lichaam en het algehele welzijn. Bevat d-limoneen, een sterke component in citrusoliën. Biedt energieondersteuning. Helpt te beschermen tegen oxidatiestress. Vraag het publiek: "Wie heeft enkele voordelen van NingXia Red ervaren?"

13


Download ppt "NINGXIA RED Een voedingssupplement voor het hele lichaam."

Verwante presentaties


Ads door Google