De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voedingssupplement.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voedingssupplement."— Transcript van de presentatie:

1 Voedingssupplement

2 Wat is LifePak®? LifePak® is een voedingsprogramma dat rijk is aan essentiële en semi-essentiële micronutriënten voor de ondersteuning van de gezondheid en het welzijn.

3 Voordelen van LifePak® 7 formules in 1
Verschaft voedingsstoffen die bijdragen tot een evenwichtige gezondheid Cardiovasculaire voordelen Complete voeding voor de botten Bevordert een gezonde immuunfunctie

4 Voordelen van LifePak® 7 formules in 1
(vervolg) Ondersteunt een normale bloedsuikerstofwisseling Beschermt uw lichaam tegen de symptomen van veroudering Verbetert uw antioxidatieve afweersysteem

5 1. Verschaft voedingsstoffen
Vitaminen en mineralen worden beschouwd als voedingsstoffen. Een optimale inname (door voedsel of voedingssupplementen) zal een optimale gezondheid bevorderen. * Optimaal gehalte aan voedingsstoffen ondersteund door veiligheids- en werkzaamheidsstudies Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) Kritiek gehalte Tekort *De bedoeling van dit diagram is om duidelijk te maken hoe de ADH en het optimale gehalte aan voedingsstoffen een tekort aan voedingsstoffen aanpakken. Beide beogen een hogere inname van voedingsstoffen dan het kritieke punt (een lagere inname van voedingsstoffen dan het kritieke punt leidt tot een tekort). Een optimaal gehalte aan voedingsstoffen biedt echter extra voordelen.

6 2. Cardiovasculaire voordelen
LifePak® biedt een goede voedingsondersteuning met calcium voor andere belangrijke aspecten van de cardiovasculaire gezondheid Bloedklonters (calcium) Homocysteïne (vitamine B) Bloedsomloop (flavonoïden en vitamine B)

7 2. Cardiovasculaire voordelen
Verschaft voedingsstoffen voor een normale homocysteïnestofwisseling (vitamine B) 'Vangt' vrije radicalen en beschermt lipiden tegen oxidatieve schade (antioxidanten) Behoudt de natuurlijke reactie van het lichaam op ontstekingen (vitamine D) Ondersteunt een normale, gezonde bloedsomloop (flavonoïden en vitamine B)

8 3. Voedingsstoffen voor de botten
Onder een microscoop wordt duidelijk dat de structuur van botweefsel poreus is. Naarmate we ouder worden, hebben zowel genetica als een goede voedingsondersteuning een invloed op de sterkte van onze botten. Normaal bot Dunner wordend bot Fragiel bot LifePak® biedt een goede voedingsondersteuning voor verschillende belangrijke aspecten van de botgezondheid: Calcium is het belangrijkste mineraal voor de botmatrix Magnesium is het tweede belangrijkste mineraal voor de botten Vitamine D bevordert de calciumopname Vitamine K ondersteunt de botmineralisatie door de aanvoer van osteocalcine

9 4. Bevordert een normale immuunfunctie
Uw immuunsysteem heeft een optimale voeding nodig om correct te kunnen werken. Vitamine A en C: Bevorderen de celimmuniteit. Zink en vitamine B12: Immuuncellen moeten zich snel delen en vermenigvuldigen om virussen en bacteriën te bestrijden. Telkens als een immuuncel zich deelt, moet het DNA ervan zich voortplanten. Zink en vitamine B12 zijn essentieel voor de synthese van DNA. β-caroteen en selenium: Essentieel voor de immuunfunctie.

10 5. Suikerstofwisseling LifePak® helpt het lichaam om binnen zijn eigen homeostasesysteem te blijven, en draagt bij tot een goede metabolisatie van de opgenomen/opgeslagen koolhydraten. Chroom: - Bevordert de katabolie van koolhydraten door de insulinewerking te versterken. insulinereceptor De voedingsstoffen in LifePak® optimaliseren eveneens de suikerstofwisseling. chroom Energie! Zinc 2890 mg green tea not yet evalu Vitamine B Zink insuline transport van glucose naar de cel Chroom vergroot het effect van insuline aangezien het zich vastbindt aan de membraanreceptor. Zo kan de glucose binnendringen in de cel en omgezet worden in energie.

11 6. Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen
Stap 1 Stap 2 e- e- e- e- e- e- Instabiele vrije radicaal die een elektron mist Gestolen elektron van een functionele molecule De functionele molecule kan zijn functie niet meer uitoefenen Antioxidanten beschermen de functies van moleculen e- e- e- e- e- e- De vrije radicaal wordt gestabiliseerd door een elektron van de antioxidant De antioxidant beschermt de functionele molecule door één van zijn eigen elektrons af te staan De functionele molecule kan zijn functie weer uitoefenen Elke molecule in ons lichaam heeft een specifieke functie. Die functie kan echter uitgeschakeld worden als een vrije radicaal een elektron steelt van de functionele molecule. Antioxidanten beschermen functionele moleculen door extra elektrons af te staan om vrije radicalen te neutraliseren en er zo voor te zorgen dat functionele moleculen functioneel blijven.

12 Verbetert uw antioxidatieve afweersysteem
Effect van het gebruik van LifePak® op Scannerscores 37,164 Niets is zo essentieel als een gezonde voeding. U zou ernaar moeten streven om elke dag 5 tot 9 porties fruit en groenten te eten. Wanneer u een te hectisch leven leidt, kan LifePak® u de nodige antioxidatieve voedingsstoffen verschaffen. Gebaseerd op de Pharmanex Scanner-database die scans van meer dan 5 miljoen individuen tussen 2003 en 2008 bevat.

13 LifePak® bevat een volledig spectrum van antioxidanten
Alle 8 vormen van natuurlijke vitamine E Vitamine E bestaat in 8 verschillende natuurlijke vormen die synergetisch samenwerken. Synthetische vitamine E bevat slechts één vorm. Gebufferde vitamine C Gebufferde vitamine C is milder voor de maag en wordt beter opgenomen dan gewoon ascorbinezuur. Selenium, koper, zink en mangaan Deze 4 mineralen staan bekend als antioxidatieve cofactoren die de productie van specifieke intrinsieke antioxidanten in het lichaam ondersteunen 4 carotenoïden Bètacaroteen, lycopeen, luteïne en zeaxanthine. Flavonoïden Groene thee catechinen, polyfenolen, quercetine, naringenine en hesperidine.

14 Gebruik van het product
Neem LifePak® samen met Marine Omega of Optimum Omega in om de opname van belangrijke vetoplosbare voedingsstoffen te vergroten. Neem de producten met vitaminen/mineralen tijdens de maaltijd in voor een betere verteerbaarheid.

15 Optimale verzadiging van voedingsstoffen
Uit onderzoek is gebleken dat in water oplosbare voedingsstoffen binnen 8-12 uur na inname uit de bloedstroom verwijderd zijn. Voor een continue antioxidatieve bescherming met in water oplosbare antioxidanten is het beter om elke dag zowel 's morgens als 's avonds een dosis in te nemen. Inname van LifePak® slechts eenmaal per dag * Optimale verzadiging van voedingsstoffen 7.30 u 18.30 u De stijging van het gehalte aan voedingsstoffen in het bloedserum na elk zakje LifePak® Door LifePak® tweemaal per dag in te nemen, wordt de hele dag een optimale verzadiging behouden * Optimale verzadiging van voedingsstoffen 7.30 u 18.30 u * De conceptuele diagrammen zijn gebaseerd op de bevindingen van Navarro (2003) en Levine (1996) waaruit een verwijdering uit de bloedstroom na 8-12 uur blijkt.

16 *NSE marktonderzoek (december 2001)
Sleutelpunten - Verschaft een goede voedingsondersteuning voor het hele lichaam - Behoudt de homeostase van het lichaam - Biedt antioxidatieve ondersteuning aan celstructuren - Selectie van superieure bronnen van voedingsstoffen Aan 213 LifePak® gebruikers werd gevraagd welke verschillen zij merkten na minstens drie maanden LifePak® ingenomen te hebben. De drie meest vermelde antwoorden waren*: Goed werkend immuunsysteem Rustige slaap Energie *NSE marktonderzoek (december 2001)


Download ppt "Voedingssupplement."

Verwante presentaties


Ads door Google