De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom bij de producttraining over MarineOmega

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom bij de producttraining over MarineOmega"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom bij de producttraining over MarineOmega
Welkom bij de producttraining over MarineOmega. Fijn dat u besloten heeft deze speciale training te volgen. Deze training zet de belangrijkste concurrentievoordelen uiteen die MarineOmega voor uw onderneming kan hebben.

2 Wat moet u weten? Wat is MarineOmega?
Waarom zijn omega-3 vetzuren belangrijk voor uw algehele gezondheid? Waarom MarineOmega? Waarin Pharmanex zich onderscheidt: het 6S Quality Process Aanbevolen gebruik Na een korte introductie van dit nieuwe product, behandelt deze training de rol van omega-3 vetzuren in ons lichaam, de disbalans in de vetzuurinname en tot slot de behoefte aan en de gezondheidsvoordelen van MarineOmega. Ook wordt aandacht besteed aan de ingrediënten in MarineOmega, de wetenschappelijke onderbouwing en de veiligheid van de ingrediënten, en het aanbevolen gebruik van het product. Laten we dus maar snel beginnen.

3 Het 'huis van welzijn' Gewichtsbeheersing Pharmanex Solutions
Uw levensstijl verbeteren Pharmanex Solutions Uw specifieke behoeften aanpakken Als we de Pharmanex-catalogus erbij zouden nemen, zouden we zien dat er drie verschillende categorieën Pharmanex-producten zijn. Allereerst vormen LifePak Family en MarineOmega een solide voedingsbasis ter bevordering van de gezondheid. Vervolgens kunnen met Pharmanex Solutions specifieke behoeften gericht worden aangepakt en kan de consument zijn eigen zelfzorgbehoeften identificeren. Tot slot kan de consument zijn levensstijl verbeteren met behulp van TRA (The Right Approach) – en andere levensstijlproducten. LifePak of LifePak ESSENTIALS Super A MarineOmega Een solide voedingsbasis creëren

4 Nieuw! MarineOmega™ Een uitstekende bron van essentiële omega-3 vetzuren, rijk aan EPA en DHA De beste kwaliteit visolie Bevat unieke krilolie met fosfolipiden, gericht op gebruik in de hersenen en celmembranen MarineOmega is een voedingssupplement dat bestaat uit ultrazuivere omega-3 vetzuren. Het product is ontwikkeld en op de markt gebracht door Pharmanex om het algehele welzijn en een gezond en vitaal lang leven te bevorderen. MarineOmega is een uitstekende bron van essentiële omega-3 vetzuren die over het algemeen onvoldoende aanwezig zijn in de voeding van de mens. MarineOmega bevat een combinatie van de beste kwaliteit visolie en olie uit kril, dat gevangen wordt in de zuivere wateren van Antarctica. Krilolie is rijk aan EPA en DHA in de unieke vorm van fosfolipiden, gericht op gebruik in de hersenen en celmembranen in het hele lichaam.

5 Nieuw! MarineOmega™ Dit product is verkrijgbaar in de volgende landen:
Oostenrijk België Denemarken Finland Frankrijk Duitsland IJsland Italië Luxemburg Nederland Noorwegen Spanje Zweden VK

6 Profiteer nog meer van uw voedingssuppletie
MarineOmega ondersteunt de opname van antioxidanten en voedingsstoffen in LifePak en LifePak Essentials Super A. Vetzuren helpen het lichaam carotenoïde antioxidanten en andere voedingsstoffen op te nemen. Om optimaal te profiteren van de veelomvattende formule van LifePak of LifePak Essentials Super A, raadt Pharmanex aan uw voedingsbasis uit te breiden met MarineOmega.

7 Meet uw antioxidantspiegels
De Pharmanex® biophotonic SCANNER Een geavanceerd apparaat dat op niet-invasieve wijze het gehalte aan carotenoïde antioxidanten in menselijk weefsel meet. Wetenschappers van Pharmanex hebben samen met universiteitsonderzoeker Dr. Werner Gellerman gewerkt aan de ontwikkeling van de Pharmanex® biophotonic SCANNER – een technologie die zeer gedetailleerde informatie geeft over het fysieke welzijn door middel van een ongelooflijk eenvoudige procedure. U hoeft alleen uw hand voor de veilige, laag energetische blauwe laser te houden om direct uw gehalte aan carotenoïde antioxidanten - de carotenoïdenscore van uw huid SCS – af te lezen. Met de Scanner meet u uw gehalte aan antioxidatieve carotenoïden, zodat u kunt beoordelen hoe effectief uw levensstijlkeuzes en uw Pharmanex-voedingssuppletieprogramma zijn (inclusief LifePak of LifePak Essentials Super A met MarineOmega).

8 Essentiële vetzuren Omega-3 Alfalinoleenzuur (LNA): uit planten
Eicosapentaeenzuur (EPA): uit vis Docosahexaeenzuur (DHA): uit vis Er zijn twee categorieën vetzuren die essentieel zijn voor de mens: omega-3 en omega-6 vetzuren. Ons lichaam kan deze twee essentiële vetzuren omzetten in willekeurige andere vetzuren die het lichaam nodig heeft (bijvoorbeeld omega-9 vetzuur). Maar omega-3 en omega-6 vetzuren kunnen niet door het lichaam worden aangemaakt en daarom moeten we zorgen dat we er voldoende van binnenkrijgen via onze voeding. Omega-3 en omega-6 vetzuren kunnen worden onderverdeeld in verschillende subcategorieën. Op deze dia staan drie belangrijke omega-3 vetzuren: LNA, ook bekend als alfalinoleenzuur dat verkregen wordt uit planten, en EPA en DHA, die verkregen worden uit vis. Ook al kunnen we LNA verkrijgen uit planten, visbronnen leveren EPA en DHA die meer voordelen voor de gezondheid hebben dan de plantaardige bronnen. En hoewel het lichaam een kleine hoeveelheid LNA om kan zetten in EPA en DHA, is het makkelijker voor het lichaam om EPA en DHA om te zetten in LNA.

9 Voedselbronnen met omega-3 vetzuren
Plantaardige bronnen Groene bladgroenten Lijnzaadolie Sojabonen Walnoten of paranoten Visbronnen Vette vis Zalm Haring Makreel MarineOmega bevat grote hoeveelheden van zowel EPA en DHA. Alfalinoleenzuur kan verkregen worden uit groene bladgroenten, lijnzaadolie, noten en sojabonen. Het is belangrijk omega-3 vetzuren uit plantaardige bronnen en visbronnen met elkaar te combineren, omdat het lichaam omega-3 uit plantaardige bron langzaam en onvolledig omzet. Omega-3 vetzuren uit vette vis zijn echter directe bronnen van EPA en DHA. MarineOmega bevat omega-3 vetzuren uit vier soorten vette vis en kril.

10 Essentiële vetzuren Omega-6 vetzuren Linolzuur (LA) Arachidonzuur (AA)
Voedselbronnen: zonnebloem-, saffloer- en maïsolie, dierlijk vet, gebakken voedsel Er zijn twee typen omega-6 vetzuren. Linolzuur wordt verkregen uit planten, terwijl arachidonzuur verkregen wordt uit dierlijke bronnen. Er zijn veel voedingsmiddelen die omega-6 vetzuren bevatten, bijvoorbeeld zonnebloem-, saffloer- en maïsolie, en dierlijk vet. Veel van de genoemde oliesoorten worden gebruikt bij het koken, dus gebakken voedsel is een frequente bron van omega-6 vetzuren.

11 Metabolisme van vetzuren
LNA Omega-3 (plantaardig) Ontstekingsremmend Eicosanoïden, 3-PG Triglyceriden Hartritme Hersenfunctie Omega-3 (uit vis) EPA DHA 1/25 LA Omega-6 (plantaardig) Omega-6 (dierlijk) AA Dit diagram geeft het metabolisme van vetzuren weer. Ons lichaam zet alfalinoleenzuur (LNA) om in EPA en DHA. Daarom is het efficiënter om vis te gebruiken als bron voor omega-3 vetzuren. U ziet wat er gebeurt als we essentiële vetzuren uit plantaardige bronnen tot ons nemen. Ons lichaam zet ze om in EPA en DHA, maar de verhouding is slechts 1 op 25. Er kan maximaal 21% en 9% ALA (alfalinoleenzuur) omgezet worden in respectievelijk EPA en DHA. En wat nog interessanter is: voeding die rijk is aan linolzuur (een omega-6 vetzuur) remt de omzetting van alfalinoleenzuur in EPA en DHA. Omega-3 vetzuren worden omgezet in heilzame bestanddelen zoals het ontstekingsremmende prostaglandine en DHA, dat een rol speelt bij de hart- en hersenfunctie. Ons lichaam zet linolzuur om in arachidonzuur, het actieve omega-6 vetzuur bij dieren. Zoals u kunt zien, wordt dit type vetzuur omgezet in ontstekingsbevorderende prostaglandine. Ontstekingsbevorderend 2-PG

12 Vetzuren en de hedendaagse voeding
10 20 30 2000 1900 1800 ( ) Totaal vet Verzadigd vet n-6 n-3 Nu we omega-3 en omega-6 vetzuren gedefinieerd hebben, kunnen we eens kijken waarom deze vetzuren de laatste jaren zo belangrijk geworden zijn voor onze gezondheid. Door de evolutie heen was de verhouding tussen de consumptie van omega-3 en omega-6 vetzuren gelijk. Vanaf het midden tot het einde van de 19e eeuw nam de totale hoeveelheid ingenomen vet toe, en daarmee ook de hoeveelheid verzadigd vet en de consumptie van omega-6 vetzuren. Tegelijkertijd daalde de inname van omega-3 vetzuren aanzienlijk. Dit heeft geresulteerd in de huidige disbalans tussen omega-6 en omega-3 van ongeveer 20:1. Oorspronkelijk had de mens een optimale verhouding omega-6/omega-3 vetzuren (1:1)

13 Evenwichtige inname van vetzuren
Omega-6 Omega-3 Waarom is deze disbalans nu zo slecht? Door de evolutie heen was de inname van essentiële vetzuren ongeveer gelijk. Als we even teruggrijpen op het diagram dat het metabolisme van vetzuren weergaf, dan zou dit hebben geleid tot een evenwicht op het gebied van ontstekingen. Door de evolutie heen was er sprake van een optimale balans (1:1)

14 Het gevaar van een onevenwichtige verhouding
Ontsteking Omega-3 Omega-6 De afgelopen 150 jaar is onze voeding echter drastisch veranderd en dit heeft geleid tot een ontstekingsbevorderende situatie. Denk nog maar eens aan het feit dat omega-6 vetzuren omgezet worden in ontstekingsbevorderende prostaglandines. Bij onze huidige voeding is er sprake van een drastische disbalans (20:1)

15 Een evenwichtige verhouding dankzij MarineOmega™
Als we meer omega-3 vetzuren binnenkrijgen via voedsel en supplementen, kunnen we de inname van essentiële vetzuren weer in evenwicht brengen, wat leidt tot een ontstekingsremmende situatie. Laten we eens kijken welke gevolgen de huidige onevenwichtige inname van essentiële vetzuren heeft voor de gezondheid. MarineOmega™ brengt de inname van essentiële vetzuren weer in evenwicht

16 Welke gevolgen kan een onevenwichtige inname van vetzuren hebben voor de gezondheid?
Een hoge inname van omega-3 vetzuren werkt ontstekingsremmend bij ontstekingsbevorderende aandoeningen: eczeem, psoriasis, dermatitis cardiovasculaire aandoeningen artritis allergieën stoornissen van het immuunsysteem Het raakt steeds meer geaccepteerd dat ontstekingen een rol spelen bij een grote verscheidenheid aan ziektebeelden, zoals huidaandoeningen, kanker, hartziekten, artritis, allergieën en stoornissen van het immuunsysteem. Vooraanstaande organisaties, zoals de U.S. National Academy of Sciences, de American Heart Association en de International Society for the Study of Fatty Acids, hebben verscheidene adviezen opgesteld.

17 Hoe brengen we de inname van vetzuren weer in evenwicht?
Advies: Beperk de inname van omega-6 vetzuren en verhoog de inname van omega-3 vetzuren in uw voeding. Gebruik voedingssupplementen met omega-3 vetzuren. De algemene consensus is dat we de hoeveelheid omega-6 vetzuren in onze voeding zouden moeten beperken door minder plantaardige oliën te gebruiken zoals saffloer-, zonnebloem-, pinda- en maïsolie, die vooral omega-6 vetzuren bevatten. Om het evenwicht tussen de twee soorten vetzuren te herstellen, zouden we de inname van omega-3 vetzuren moeten verhogen door middel van onze voeding en het gebruik van voedingssupplementen.

18 MarineOmega™ Helpt de inname van vetzuren in balans te brengen
Ondersteunt de cardiovasculaire gezondheid Bevordert gezonde gewrichten Ondersteunt een gezond immuunsysteem Bevordert een gezonde huid Ondersteunt de voordelen die fosfolipiden in kril hebben voor de gezondheid van de hersenen. MarineOmega helpt om onze inname van vetzuren, die momenteel in het voordeel is van grote hoeveelheden omega-6 vetzuren, in balans te brengen. Een evenwichtige inname van essentiële vetzuren is essentieel voor de cardiovasculaire gezondheid, de gewrichtsbeweeglijkheid, een normale immuunfunctie, de gezondheid van de huid en de hersenfunctie.

19 Ingrediënten in MarineOmega™
Bestanddelen Ultrazuivere vetzuren uit visolie Fosfolipiden uit krilolie Vitamine E Natuurlijke citroenolie MarineOmega bevat een uitstekende kwaliteit omega-3 vetzuren uit visolie en krilolie. Daarnaast bestaat de formule uit vitamine E en de carotenoïde antioxidant astaxanthine om antioxidatie bescherming te bieden en de versheid en kwaliteit te waarborgen. Omega-3 vetzuren in visolie zijn sterk onverzadigd en kunnen gemakkelijk geoxideerd worden. De krachtige antioxidanten in MarineOmega helpen de pro-oxidatieve effecten van visolie voorkomen en bieden tevens voedingsvoordelen. Voor een aangename geur en smaak is natuurlijke citroenolie toegevoegd.

20 Ingrediënten in MarineOmega™
Inhoud Uitstekende bron van EPA en DHA Gestandaardiseerd ter bevordering van een consistente werking Getest op contaminanten, zoals zware metalen, dioxines en pesticiden De bestanddelen in MarineOmega worden in een steriele omgeving geconcentreerd door middel van wetenschappelijke en analytische methoden om te zorgen dat iedere capsule steeds de voorgeschreven hoeveelheid bestanddelen bevat. Andere routinetests onderzoeken de aanwezigheid van zware metalen, pesticiden (DDT, DDE, HCB), dioxines, microben en resten oplosmiddelen.

21 Krilolie (Euphasia pacifica)
Zoöplankton/schaaldiertjes uit de Antarctische Oceaan Overvloedigste biomassa Euphasia pacifica, over het algemeen bekend als kril, is een klein garnaalachtig schaaldiertje dat voorkomt in de oceaan voor de westkust van Vancouver Island, Rusland, Oekraïne, Antarctica en Japan. Verbazingwekkend genoeg is kril de overvloedigste biomassa ter wereld: jaarlijks wordt er minder dan 1% van de totale hoeveelheid kril gevangen. Het grootste deel van het jaar leeft kril op de bodem van de oceaan; slechts drie maanden per jaar komen de diertjes naar de oppervlakte om zich met algen te voeden. Door de consumptie van algen bevat kril zeer veel omega-3 vetzuren. Kril is een primaire voedingsbron voor walvissen, vis, zeevogels…en wordt als delicatesse beschouwd in Japan.

22 Krilolie (Euphasia pacifica)
Unieke eigenschappen: Rijk aan fosfolipiden (40%) Rijk aan EPA en DHA Bevat van nature een flavonoïde en carotenoïde antioxidanten (astaxanthine) (<1% wordt gevangen) Krilolie is visolie die een unieke en natuurlijk combinatie bevat van fosfolipiden die rijk zijn aan EPA en DHA, krachtige antioxidanten zoals vitamine A, en E, carotenoïden (astaxanthine), een flavonoïde geëxtraheerd uit een andere bron dan planten of algen en omega-3 en omega-9 (oliezuur) vetzuren. Krilolie heeft een ideale verhouding omega-3/omega-6 vetzuren van ongeveer 15:1.

23 Krilolie (Euphasia pacifica)
met fosfolipiden, gericht op gebruik in de hersenen en celmembranen 2 Glycerol EPA of DHA 3 EPA of DHA DHA blijkt buitengewoon belangrijk te zijn voor de hersenfunctie. Onderzoek toont aan dat er een verband bestaat tussen DHA en andere langeketenvetzuren en een verbeterde visuele en cognitieve ontwikkeling. Daarnaast zijn fosfolipiden, die van nature aanwezig zijn in krilolie, belangrijk voor de vorming van de zenuwmembranen en de bescherming van de zenuwmembranen tegen toxische schade en aanvallen door vrije radicalen. Krilolie, met zijn unieke fosfolipidenstructuur en hoge gehalte aan omega-3 vetzuren, heeft unieke voordelen voor de gezondheid van de hersenen die andere visoliën niet hebben. Een standaard triglyceride in vis bestaat uit een glycerolmolecuul en drie langeketenvetzuren. Bij alledrie de vetzuren zijn EPA en DHA willekeurig aanwezig. Tijdens de spijsvertering worden de vetzuren op positie nummer 1 en 3 door enzymen gesplitst en door het lichaam opgenomen als aparte componenten. Het glycerolmolecuul en het vetzuur op positie 2 worden over het algemeen intact opgenomen, zodat de voedingsstoffen die op deze positie aanwezig zijn beschermd worden. De losse DHA en EPA worden ofwel verbrand om calorieën te verkrijgen (vet is een energiebron), of ze hechten zich aan andere glycerolmoleculen op positie nummer 2. Triglyceride in vis

24 Krilolie (Euphasia pacifica)
1 1 EPA of DHA 2 2 DHA Glycerol Glycerol Laten we nu eens kijken naar de fosfolipiden in kril. Een fosfolipide bestaat uit een glycerolmolecuul, twee langeketenvetzuren en een fosfaatgroep (over het algemeen fosfatidylcholine). We hebben al gezegd dat fosfolipiden belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de hersenen en de zenuwen. Daarnaast hebben ze nog een voordeel: fosfolipiden worden beter opgenomen dan gewone triglyceriden. Het derde en meest fantastische voordeel van kril is dat DHA zich bij kril bij voorkeur op positie nummer 2 bevindt. Tijdens de spijsvertering worden het vetzuur op positie nummer 1 en de fosfaatgroep door enzymen gesplitst en door het lichaam opgenomen als aparte componenten. De glycerol en de vetzuren op positie nummer 2 worden intact opgenomen. 3 Fosfaatgroep Triglyceride in vis Fosfolipide in kril

25 Krilolie (Euphasia pacifica)
1 EPA of DHA Fosfaatgroep 2 DHA Glycerol Doordat DHA bij voorkeur op de beschermde positie nummer 2 geplaatst wordt, levert kril een vorm van essentiële vetzuren die gebruikt kunnen worden door de hersenen en celmembranen. Dit opgenomen glycerol/DHA-molecuul kan in het celmembraan worden geïncorporeerd, zodat het een boodschapper kan worden voor de hersenfunctie en de prostaglandinesynthese. De gesplitste EPA en DHA worden ofwel verbrand om calorieën te verkrijgen, of ze hechten zich aan andere glycerolmoleculen op positie nummer 2, terwijl de fosfaatgroep geïncorporeerd wordt in de celmembranen om de celstructuur en andere lichaamsfuncties te vorm te geven. De combinatie van krilolie en omega-3 vetzuren uit visolie geeft unieke voordelen, aangezien er een significante dosis EPA en DHA uit visolie geleverd wordt, en de fosfolipiden in kril unieke voordelen hebben voor de gezondheid van de hersenen. Fosfolipide in kril

26 Wetenschappelijke onderbouwing
Ondersteunt de cardiovasculaire gezondheid1 Vermindert pijn en gevoeligheid bij gewrichtsstijfheid2 Beschermt tegen huidschade door UV-stralen en tegen fotoveroudering3 Verbetert de hoeveelheid DHA in de hersenen, het mentale vermogen en de mentale gezondheid4 Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat omega-3 vetzuren uit visolie het cardiovasculaire systeem ondersteunen. Verschillende studies die verband leggen tussen visconsumptie (die omega-3 vetzuren levert) en een gezond en vitaal lang leven ten gevolge van cardiovasculaire gezondheid hebben aangetoond dat visconsumptie verband houdt met een substantiële verbetering van de levensduur. Onderzoek heeft aangetoond dat suppletie met visoliën de productie van interleukine-1beta en inflammatoire eicosanoïde metabolieten aanmerkelijk kan reduceren, wat resulteert in een significante reductie van de ochtendstijfheid en het aantal pijnlijke gewrichten bij patiënten met reumatische artritis. Sommige studies suggereren dat omega-3 vetzuren zouden kunnen beschermen tegen huidschade door UV-stralen, kanker en fotoveroudering. Dit zou kunnen komen door de ontstekingsremmende eigenschappen van omega-3 vetzuren, die zorgen dat er minder cytokines vrijkomen onder invloed van UV-stralen en andere mediators in verschillende typen huidcellen. Er is een verband opgemerkt tussen de hoeveelheid DHA in de hersenen, het mentale vermogen en de mentale gezondheid. De verhouding tussen omega-3 en omega-6 vetzuren in de membranen kan beïnvloed worden door de voedingsinname, en deze verhouding beïnvloedt de neurotransmissie en prostaglandinevorming, processen die essentieel zijn voor de instandhouding van een normale hersenfunctie. 1. Kris-Etherton PM, Harris WS, Appel LJ. American Heart Association Scientific Statement: Fish consumption, fish oil, omega-3 fatty acids, and Cardiovascular Disease. Circulation 2002;106: Simopoulos AP. Omega-3 fatty acids in health and disease and in growth and development. Am J Clin Nutr 1991;54: Rhodes LE, Shahbakhti H, Azurdia RM, et al. Effect of eicosapentaenoic acid, an omega-3 polyunsaturated fatty acid, on UVR-related cancer risk in humans. An assessment of early genotoxic markers. Carcinogenesis 2003;24: Haag M. Essential fatty acids and the brain. Can J Psychiatry 2003;48:

27 Wetenschappelijke onderbouwing
De American Heart Association (AHA) Wetenschappelijke verklaring over omega-3 vetzuren: “Epidemiologische en klinische tests hebben aangetoond dat omega-3 vetzuren de kans op hart- en vaatziekten reduceren. Gezonde mensen, mensen met een verhoogde kans op hart- en vaatziekten en patiënten met preëxistente hart- en vaatziekten hebben er baat bij. We raden aan omega-3 vetzuren vooral te halen uit vis en plantaardige bronnen." 1. Kris-Etherton PM, Harris WS, Appel LJ. American Heart Association Scientific Statement: Fish consumption, fish oil, omega-3 fatty acids, and Cardiovascular Disease. Circulation 2002;106: (bold text added) De American Heart Association (AHA) stelt: “Epidemiologische en klinische tests hebben aangetoond dat omega-3 vetzuren de kans op hart- en vaatziekten reduceren. Gezonde mensen, mensen met een verhoogde kans op hart- en vaatziekten en patiënten met preëxistente hart- en vaatziekten hebben er baat bij. We raden aan omega-3 vetzuren vooral te halen uit vis en plantaardige bronnen.

28 Veiligheid Visolie is een voedselbestanddeel
MarineOmega is veilig bij gebruik van de aanbevolen hoeveelheid Getest op contaminanten Raadpleeg een arts als u: aspirinetherapie ondergaat met een hoge dosis aspirine antistollingsmiddelen gebruikt andere medicijnen gebruikt Bij de aanbevolen dosis is MarineOmega veilig en heeft het product geen bijwerkingen. Visolie is een voedselbestanddeel Bij relatieve hogere doses zijn gastro-intestinale klachten gerapporteerd, zoals dunne ontlasting. De dosis in MarineOmega is verschillende malen lager dan de als veilig erkende dosis krilolie voor menselijke consumptie. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen op doktersvoorschrift gebruikt, dient u een arts te raadplegen voordat u MarineOmega gaat gebruiken. Mensen die een aspirinetherapie ondergaan met een hoge dosis aspirine, of mensen die antistollingsmiddelen of andere medicijnen gebruiken, zouden een arts moeten raadplegen voordat ze dit supplement of andere voedingssupplementen gaan gebruiken. Het gebruik van dit product dient twee weken vóór en na een chirurgische ingreep te worden gestaakt.

29 Aanbevolen gebruik Aanbevolen voor mensen die:
een evenwichtige inname van vetzuren wensen extra omega-3 vetzuren aan hun voeding willen toevoegen LifePak® of LifePak Essentials Super A gebruiken Bij gebruik als voedingssupplement: dagelijks twee (2) tot vier (4) softgelcapsules innemen bij de maaltijd. MarineOmega wordt aanbevolen aan iedereen die balans wil aanbrengen in zijn consumptie van essentiële vetzuren en die graag meer omega-3 vetzuren wil toevoegen aan zijn voeding. Dit product is speciaal samengesteld om te worden gebruikt in combinatie met een ander 'LifePak Family'-product. Indien samen gebruikt vormen MarineOmega en LifePak® een bijzonder uitgebreid suppletieregime met een antiverouderende werking. Bij gebruik als voedingssupplement: dagelijks twee (2) tot vier (4) softgelcapsules innemen bij de maaltijd.

30 Aanvullende producten voor specifieke behoeften
Gewrichtscomfort: MarineOmega + FlexCare + FlexCrème Als u langdurige verlichting wenst door ondersteuning van uw kraakbeen, kunt u FlexCrème en FlexCare combineren met MarineOmega voor een extra ontstekingsremmende werking die de flexibiliteit en de gezondheid van het kraakbeen bevordert.

31 Aanvullende producten voor specifieke behoeften
FlexCare + FlexCrème FlexCare is verkrijgbaar in België, Luxemburg en Nederland. FlexCrème is verkrijgbaar in Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, IJsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

32 Aanvullende producten voor specifieke behoeften
Ondersteuning van de hersenfunctie: MarineOmega + BioGinkgo BioGinkgo is verkrijgbaar in: Denemarken, IJsland, Italië, Nederland en het VK Het is aangetoond dat BioGinkgo 27/7 uw geheugen en concentratie helpt stimuleren en de algehele bloedcirculatie naar de hersenen, armen en benen helpt bevorderen. MarineOmega bevordert ook de zenuwfunctie en het welzijn doordat het fosfolipiden levert die de gezondheid van de hersenen bevorderen. Door BioGinkgo 27/7 met MarineOmega te combineren kunt u de hersen- en zenuwfunctie optimaal ondersteunen.

33 Aanvullende producten voor specifieke behoeften
Voeding van de huid en bestrijding van de huidveroudering (rimpelbestrijding): MarineOmega + Moisture Restore Day lotion De huid is het grootste orgaan van uw lichaam en weerspiegelt uw algehele gezondheid. Voor een jong ogende, gezonde huid is het belangrijk uw dagelijkse persoonlijke verzorging te combineren met uitgebreide voedingssuppletie. Indien u LifePak of LifePak Essentials Super A samen gebruikt met MarineOmega voorziet u uw lichaam van optimale hoeveelheden essentiële voedingsstoffen en antioxidanten, zoals carotenoïden die een gezond en vitaal lang leven en welzijn bevorderen. Vooral MarineOmega kan het verouderingsproces op effectieve wijze helpen bestrijden. Het ontstaan van rimpels houdt verband met een ontstekingsproces dat resulteert in de afbraak van collageen. De omega-3 vetzuren in MarineOmega werken ontstekingsremmend en sparen zo de collageenstructuur. Als u uw huid ook van buitenaf wilt ondersteunen, kunnen plaatselijk aangebrachte kleurloze carotenoïden de ondersteuning van het immuunsysteem bevorderen, terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen schade door omgevingsinvloeden. Kleurloze carotenoïden zijn het belangrijkste ingrediënt in de Nu Skin Moisture Restore Day Protective Lotions, die deel uitmaken van de Nu Skin Nutricentials lijn.

34 Samenvatting Geeft een solide voedingsbasis in combinatie met LifePak of LifePak Essentials Super A Rijk aan EPA en DHA 2x de dosis omega-3 vetzuren van Optimum Omega™ Toevoeging van krilolie met fosfolipiden Gewaarborgd door middel van het 6S Quality Process MarineOmega bevat een significante hoeveelheid omega-3 vetzuren om een evenwicht te helpen creëren ten opzichte van de onevenredig grote hoeveelheden omega-6 vetzuren die we door onze hedendaagse eetgewoonten binnenkrijgen. LifePak en MarineOmega vormen een uitstekende basis voor een optimale voeding door de uitgebreide antiverouderende werking. MarineOmega bevat krilolie die zeer bioactief EPA en DHA levert in de unieke vorm van fosfolipiden voor gebruik in de hersenen en celmembranen in het hele lichaam. Tevens bevat het de krachtige carotenoïde antioxidant astaxanthine en een flavonoïde. Krilolie is ook rijk aan fosfolipiden die belangrijk zijn voor de vorming en bescherming van de zenuwmembranen. MarineOmega is ontwikkeld en vervaardigd conform het 6S Quality Process van Pharmanex en bevat een ultrazuivere bron van verse visolie die, zoals tests hebben uitgewezen, vrij is van toxines, verontreinigende stoffen en zware metalen.

35 Algemeen welzijnsadvies
Pharmanex verschaft algemene informatie over een breed scala van voedingssupplementen. De informatie is geen substituut voor professionele zorg door een bevoegd medicus. Als u zich zorgen maakt over bepaalde symptomen of andere vragen heeft over uw welzijn, dient u zich te allen tijde te wenden tot een bevoegd medicus. ®/™/© 2005 Nu skin International. NB: Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines en mineralen. Het algemene welzijnsadvies luidt als volgt: Pharmanex verschaft algemene informatie over een breed scala van voedingssupplementen. De informatie is geen substituut voor professionele zorg door een bevoegd medicus. Als u zich zorgen maakt over bepaalde symptomen of andere vragen heeft over uw welzijn, dient u zich te allen tijde te wenden tot een bevoegd medicus.

36 Bedankt voor het volgen van deze training
Bedankt voor het volgen van deze training! We hopen dat u begrijpt welke geweldige voordelen MarineOmega heeft voor de gezondheid en hoe MarineOmega u en uw klanten van dienst kan zijn bij uw streven naar een lang en gezond leven.


Download ppt "Welkom bij de producttraining over MarineOmega"

Verwante presentaties


Ads door Google